![]() |
od 2gb ja sam napravio 4.6 gb :D
|
Evo, kod mene 2.23 GB...mogo sam još pjesmu dvije skinut, ali, nisam htjeo riskirat...ionako im previše plaćam za 2 gige :D
|
Ja od svojih 5gigi potrošio 6.5 gigi :D
Više nemam živaca pazit na promet uopče više niti ne gledam baš tek na kraju mjeseca da vidim a za flat nemam para :D |
Volio bi vas vidit na mom start paketu. Prošli mjesec sam ga udvostručio, a kako sam danas krenuo i ovaj ću. Mislio sam da će ovih 512 bit dosta za surfat :(
|
Citiraj:
A u 2 dana sam napravio već oko 500MB i kad sam mu pokazao to reko je da nemože vjerovat, a evo ima par dana da mi je rekao da mu je premalo 512MB hehe: goood : |
LOL Domi, tvoj me avatar posjetio na jedne moje frendove iz razreda koji su se napalili na Emu Wotson :D
A promet, nikad nisam imao flat rate :(, kad sam uzimao dsl su djelili one male iPodove, iako bih ja radije uzeo flat...inace, u pocetku sam imao 2gb, sad imam 5, i svaki mjesec prekoracim za par giga limit :D |
1 privitaka
Potrosio sam 760 MB. U inat jer mi prosli mjesec nisu ispravno prikazivali na stranicama upload do 5 dana prije kraja mjeseca pa sam se preracunao i platio jos jedan paket Privitak 5896
|
Mene pizde, nakon 2 mjeseca flata, stavili na 512MB paket, iako sam IZRIČITO naglasio da hoću 2GB. i to sam pitao dobro onog na "šalteru", ako je sigurno 2gb, a on meni "ma je, evo 2 gb". pizde lopovske, sutra idem na helpdesk pitat ih za zdravlje...
|
zato sam ja na miru, flat i srednja brzina (od 28.12.2005) i do sad u tih 2 miseca imam kojih 200gb na disku (živio 70r3n7) :)
|
Citiraj:
|
Stvarno mi vas je žao vas na adsl-u kad brojite svaki MB: bonker :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam do 28.2 ima paket od 5GB a napravio sam 7,20GB... Od 1.3 sam presao na FLAT... jer ionako svaki mjesec, predjem limit za 1,5-2GB... pa mi i nije neka razlika u cijeni, a mogu skidat do milog boga :)
|
Citiraj:
Ja ovo imam zbog zajebancije s frendom. Zezali smo se preko MSN-a, blabla, pa sam na kraju na većinu foruma stavio taj avatar pa su me ljudi čudno gledali :) ontopic malo: Sad ću strašno pazit ovaj mjesec da ne pređem opet tih 2gb. Zasad i ide dobro - dosad sam nekih 40mb samo potrošio. Nešto mi govori da neću izdržat :) |
Citiraj:
meni je promet 1.5 gb na mjesec |
Gdje napravi? Evo frend me zamolio da mu skinem OSX, 1.2 GB. To u 5 sati skinem. Pa si ti misli kako se radi promet...
|
lol, teško ti napraviti 70gb...ukljuci naprimjer dc i samo stavis da ti skida...i eto te preko 100gb a ne 70 :P
|
Prošli mjesec oko 5.6 GB
|
Neću govorit puno, ali mjesečno zavrtim cca 200GB downloada. Baš gledao nekidan... Nisam ni vodija računa o tome dosad.
|
Ja sada imam limit 2gb, trenutno sam već na 800mb:(
|
Od 2GB ja napravio 15GB hehehe
I dobio jezikovu juhu i mjesec dana nesmijem na net, ali preko noci ukljucim silent mod na grafi i imam vodeno i necujno skidam :D |
Evo čekam 100/64 xNet flat za nekih 13-14 dana, pa se bude sisalo od 23-16h (spavanje i posao). : roller :
|
Meni je problem sto nemam dovoljno mjesta na HDD-u da skidam neke fileove :( ... sve sam popunio...
|
Citiraj:
Pobriši cod 2 pa će stat. |
883mb prometa....jos jebenih 18 dana do kraja mjeseca...grejt...
ogranicen sam na dvije gige...ali ne jos dugo..jos svega 4mj..uzimam si cable flat 256/64...i skidaj mile :D |
Hebiga, ja imam 1.92GB a pogledaj koliko dana do kraja mjeseca :D
|
Citiraj:
|
ja uspio se uspio skontrolirat. paket od 512MB i prosli mjesec napravio oko 1200MB, tako da, presel sam samo za jedan paket...
Al ovo je k****, pogledas mail 2 put, odem na forum i evo ti ga na, ode megabajtaza... |
Citiraj:
to sta si potrosio 10 dana u prvom i cijeli drugi, to su ti dva obracunska razdoblja.. ;) treci brojis MB hehe j... ga |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |