![]() |
@telefunken a jbt naivnog, na tjednoj bazi blokam takve "frendice", pun ih je Whatsapp i Telegram. Najčešća shema im je "Are you a tourist guide?" :D
|
Citiraj:
Tak ti i treba kad ljude klevečeš. Sam si rekao da nisi siguran dal je scammer ili scammed. |
Povjerenje se gradi kroz jedan vremenski period.
Sve za lovu. |
Citiraj:
|
Vražji su "Do not redeem Sar" Rađeši, skužili da narod voli zgodne vitke Azijatkinje.
|
Jesus pa otkud ovoga ovdje, ovakve nebuloze uobičajeno vidim na forum.hr
“Prijateljica” lol, pošalji i meni broj da ti šibnem jednu poruku da postanemo prijatelji. |
Pretezno su scameri. Ali ima i onih koji su preglupi da vide u što su se uvalili i onda sigurni da su napravili odlican posao razglase svima. Imam takvog na poslu. Uspio je podic par stotina eura s onog propalog xuex-a ili kako se vec zvalo i onda se oteo kontroli......
|
jaoo .. i meni broj negdje završio ..
danas me zove slovenski broj, a tamo bre srbin i nagovara on mene, da može ponudit tesla dionice 17% kroz 3 dana kako če švabi gradit još neku tvornicu bla bla bla i ja njega prcam kroz razgovor .. kako mi ime ? MATE a šta radite, .. koljem piliće a jel se bavite cryptom ? a šta ?? to ti je moja baba maher ona peče kripto i zajebavam ja njega dobrih 10 min .. veli .. nazvat ču vas za 2 tj |
Mene također spamaju sa Slovenskih brojeva. Sve sam ih blokirao, ali mislim da to neće pomoći.
Puno podataka je u zadnjih par godina procurilo kroz razne hackove raznih firmi (Ledger, itd.) gdje je dosta ljudi imalo svoje accountove (čak ne nužno i proizvode), pa su te liste prodavane na crnom tržištu i eto kako znaju s čime će te scammat. |
jebote, mene nitko ne zove.
Znam da sam ružan, ali opet...pa ni za donacije? :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
:roller::roller: |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno je oboje samo što ona to još ne zna :) |
Moram priznat da je ovo je epska scammer/scammed priča, plakao sam, smijao se, bolje nego u kinu bilo!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neš *ebat :D |
Citiraj:
Pohlepa i glupost, standardno ubitačna kombinacija. |
i naravno, požuda, alo.
imali smo sve u ovoj epskoj epopeji! |
Kako uopće nađu 73-godišnjaka koji ima 670 tisuća eura...
i... kako li ih je zaradio tako pametan :) Ova tema će biti za rant i offtopic, bolje lock :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |