![]() |
a ti se natipka ko blesav :D
|
:D evo jos jednom :beer:
:burn: |
ma puca dsl nije normalan... da, sretan sam zapravo što nisam čuo, ali me to ne koči da zemem nove zvučnike.
sad sam u fazi velikih zvučnika :D |
1 privitaka
znam prave :D
|
vidjeh ih baš neki dan... to ak nema 100db osjetljivosti, nema nitko :D
ja sam down to earth... dali concept 6 za sirotinju :sirotinja: |
e sad...izbio si mi sve aseve iz rukava...
|
dođi vamo mala, ako ne dođeš pustit ću ti ovo pod prozor :D
http://w-w-w.velodyne.com/velodyne/p...4&sid=489s669d |
evo necu vise trovati covjeku tread...
ja cekam da ovo postane dostupno samograditeljima, samo se nadam da cijena nece biti paprena, i da ce zvucati onako kako bi trebalo... w w w.tymphany.com/products_Tymphany_LAT.html inace cu morati nesto od peerless a ala XLS12 s pasivnim radijatorom... |
ludnica totalna... idem proučavat.
imaš prav, nećemo više trovat... gabre javi nam kako napreduje nabavka! |
joj dečki, dečki, ja pomislio, sad ima nekih kvalitetnih komentara na ove triangle, a ono vi naspemali... ;)
šala mala.. dečko je oduševljen ono kombinacijom nad-ova i triangla, a iskreni i ja sam.. svi koji su bili su samostojeći, oko metra, 1.2m visine. Triangli su 4 sistmeski, i stvarno su zvučnici klasa za sebe ( celzius je prvi set zvučnika koji se svojom niskom cijenom ugurao u A klasu zvučnika) to je firma koja radi sve sa nule, tehnički razvoj, izgradnju svega (kutija, membrana, svee. ) Gazda ni ne zna engleski.. :) imaju nevjerovatnu čistoću zvuka, svaki ton se čuje, nema zamućenosti, bas je čvrst i čist, dubok, visoki - stakla pucaju.. kad smo pustili Gipsy kings, i claptona, ma strava.. a tek strijanija... a glasnoću koju mogu proizvesti bez ikakvog zamora, te uz to zadržati dinamičnost.. ma prelijepo. |
Triangle je utemeljen 1981. godine od strane njegovog današnjeg predsjednika Renaud de Vergnettea sa ciljem proizvodnje vrhunskih, audiofilskih zvučničkih kutija koje će posjedovati prepoznatljivi zvučni i vizualni identitet. Tako njihove zvučnike osim karakterističnog dizajna krasi iznimno brz i otvoren zvuk visoke rezolucije. Stabilna impedancija i visoka efikasnost svih modela osigurava sinergiju sa velikim brojem pojačala, a posebno su učestale uspješne kombinacije sa cijevnim amplifikacijama. Kompletna produkcija proizvodi se u Francuskoj, od kabineta, preko zvučničkih jedinica do ugađanja skretnice. Posebno su zanimljive zvučničke jedinice koje su razvijene u Triangle-ovim laboratorijima. Membrane srednjetonskih jedinica izrađene su od celuloze, kod bas jedinica ta je celuloza presvučena tankim aluminijskim filmom, dok visokotonci koriste topologiju horni. Uz standardna ukručenja kabineta, primjenjen je i poseban, patentirani sustav prijenosa energije iz kutija u tlo.
Vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama, uz brojne pohvale od strane stručnjaka i audiofila, Triangle je naročito posljednjih godina pobudio veliki interes. Posebno izdvajamo Esprit seriju koju čine 3 monitorska (Stella, Titus, Comete), 4 samostojeća (Heliade, Altea, Antal, Celius), 2 centralna (Noxa) i 1 surround model (Khos). Cijela serija nalazi se u cjenovnom razredu od 2790 kn/par za model Stella do 15490 kn/par za Celius, pri čemu su mnoga rješenja preuzeta iz referentne Magellan serije. |
samo ti to doma odfuraj i poslušaj da ne bi bilo tamo super, a doma buka... kolika je soba u koju sve to ide?
|
oko 35m2
daleko je to još od kupnje, ali svakako su dobri zvučnici... |
Morat ću se ja zaletit u AA da čujem te trokutiće... ;)
|
Citiraj:
aj baš me zanima kakva će bit tvoja reakcija. i tip je skroz susretljiv, onako mršaviji, svojih 40ak godina, nosi naočale.. i gazda je ok, samo čudnog stila za oblačenje.. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |