![]() |
Vidi, i dalje je to super tipkovnica, ali bi mogla biti bolja da su napravili slova kak spada.
|
ja ne koristim hr znakove,
a tipkovnica koju imam umjesto hr znakova ima slijedece: Ü Ö Ä siemens nixdorf. ;) moje misljenje je da ne smeta da ostane sa eng znakovima, jer ovakav poluproizvod sto su nashi kadri napraviti, je zaista besmislen, i da sam u prilici da kupim g15, zbog toga je ne bih uzeo. |
Citiraj:
|
Ja koristim hr znakove, ali tipkam bez gledanja na tipkovnicu tako da mi zapravo ništa ne znače. Eventualno pogledam neki poseban znak ili bacim pogled čisto radi orijentacije tu i tamo.
|
E Beren ajd stavi fotku toga kak izgleda.. po svijtlu i mraku. Ako nije problem..
hvala :beer: |
|
Citiraj:
|
|
Ni strasno...Ž se nevidi a ovi su do pola osvijetljeni kao i : te ; tako da ni neki problem...
|
Citiraj:
a dobro, ajde svijetli koliko toliko, ovako na slici izgleda ok, vjerujem da uzivo nije niti tako loshe. ;) |
oo pa to nije uopce strasno.. ja sam kao prvo mislio da su totalno prekrili originalno slovo s naljepnicom i da onda tipka uopce ne svjetli :) .. ovo je jos super.
Eo sad sam bio u Linksu - rasprodano. No dobit ce novu posiljku mozda vec do petka..sljedeci tjedan ziher. I raspitivo sam se o Saitekovim tastaturama kod njih, kaze takoder da ce dobit ubrzo novu posiljku.. i onda je tip spomenuo da ONI to salju na tiskanje.. znaci LINKS je taj koji daje stampat ta glupa slova na njih..pa si brijem da ak dodem tam vrlo lako bi ih nagovorio da mi prodaju jednu G15 prije neg odfuraju na stampanje.. pod pretpostavkom da i Logitechove ONI stamaju a ne dobavljac-trebo sam to odma pitat. |
pa ja sam isto mislio da su samo zakeljena slova gore... ovo je kick ass za naše tržište :)
|
Sry, ali ako plaćamo istu lovu kao i ekipa vani, mislim da imamo pravo na jednaku kvalitetu.
|
ponavljam opet... ovo je kick ass za naše tržište.
imamo mi pravo, a to da li ga dobivamo je druga priča. |
Citiraj:
Naravno mogli bi sad filozofirat i usporedivat s ostatkom svijeta al to sad nema smisla.. |
Ako links uveze g15 onda idu na stampanje a ako ih kupe od nekoga iz hr onda su vec odstampane koliko ja znam.
|
hm da a nitko nije primjetio krivi raspred zankova ? i _. Pogledajte i skužit će te da je ? dolje lijevo tam di treba biti _ dok je dotični znak tam di treba biti ?.
Dakle moj kometar nek svjetli ko černobil dok nije raspored kak spada je rezulatat isti ko u černobilu!( BUM! :) |
Pa to je engleski raspored tipaka. Ke bries :) ?
Ali opet su zaribali stvar jer sad imas DUPLE znakove na tipkama i to samo moze zbunit covjeka.. imas povlake desno od nule i kod upitnika, imas dva put dvotocku, dva apostrofa i slicno.. evo kako bi to TREBALo izgledati bez tih natiskanih sranja: http://img56.imageshack.us/img56/972/keyboard1qz.jpg eo ja sad saljem mail Linksu, da pitam mogu li mi prodat jednu bez tiskanja.. e pa ako pristanu mogu odma kupit 5 komada i prodat ih po cijeni od 550kn - KO OCE ?? :clap: :clap: |
Jok :(
Links samo Saitekove nosi na tiskanje.. G15 dolazi ves tiskan. Nis od toga.. A kad smo vec kod Saiteka, jel netko primjetio Eclipse? http://barrys-rigs-n-reviews.com/rev...clipse_167.jpg |
Da, u M-SAN u je "korigiraju". Ja si ju mislim nabaviti, a bratica cu pitat jel moguce dobiti koju bez takvih izmjena.
|
Lol, jel može ko nabavit tipke koje zamjene s G15-ice u M SAN-u?
Plaćam čevape. :))) |
Citiraj:
tak da treba poslat Logitechu email..drito u sluzbu za korisnike u Koreji ili gdje su i vidjet sta ce rec :) das im serijski broj tastature kao dokaz da si kupio proizvod..mozes se cak i registrirat na njihovom siteu-ziher je ziher :) uglavnom, brijem da bi onti to i mogli napravit. treba probat... |
Pitao bratića, i nije moguće dobiti englesku original bez zamjene slova, jer se to kao mora napravit (vjerojatno po zakonu, neznam pretpostavljam) ali sad sam mu rekao da pita što rade sa tipkama.Javit ću vam ako je moguće dobiti origigi tipkice:D
Jedni čevapi su čist u redu ako ovo uspije.:beer: |
ma kaj vi brijete svi :) ??? ste pukli :rolleyes: ?
nema DRUGIH tipaka.. postoje jedne jedine koje oni OBRADE i na oriđiđi dodaju hrvatske znakove..nije ko da logitech proizvodi EKSTRA tipke, salje u te zemlje i one se POSEBNO montiraju..jer ak nis drugo, da je to slucaj onda bi to bilo napravljeno kak spada a ne ovak šabački. Dakle nemres dobit oriđiđi tipke od MSANa jer ih oni nemaju. Jedina sansa je da oni imaju "rezervne djelove" pa vam to daju. |
IN SPE, molim lijepo.:D
|
e ljudi da ne otvaram bezveze novu temu, di ima kupit g15?? dvije trgovine kod kojih uvijek sve kupujem nemaju, links i hg spot. trebala bi mi do subote.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |