![]() |
Citiraj:
istina, komocija je u pitanju, my bad. |
Citiraj:
99% toga slušam na yt musicu i spotifyu zbog svojih i automatskih playlista koje samo nastavljaju svirat. Ovo gore navedeno ne znam kad sam zadnji put pokrenuo |
Ima li tko preporuku dobrog softvera za download sa Deezera.?Koristio sam jedno vrijeme Deemix.Sada se pokušavam logirati sa Deezer prem.accountom i ne da mi log in
|
Citiraj:
https://support.deezer.com/hc/en-gb/...Deezer-Offline |
Hmm nekako sumnjam da Deezer dozvoljava legalno download.Mislio sam mp3/flac download svojih lista
|
Citiraj:
Nije valjda da koristiš tuđi account, jer je izgleda netko promijenio šifru.. 🤣 |
Ne Koristim vlastiti account.Neko vrijeme nisam koristio premium,pa sam ponovo uzeo.
edit.Riješeno.Mogao si biti od koristi, pa napisati da više nije potreban log in sa userom i passwordom već je dovoljno samo upisati API key |
Pa tako je oduvijek bilo...
|
Nije.Prije je prvo trebalo unijeti username i password od Deezera,pa API key.
|
Uvijek je bilo jedno ili drugo...
Kako to može biti novo kad su prekinuli sa ažuriranjem aplikacije prije više od godinu dana... |
Poz ekipa! Jel ima tko da koristi Deezer family i da bi me primio u grupu? Moja bivsa ekipa s posla presla na Spotify pa se ne mogu prikljucit jer sam u drugoj drzavi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Deezer mi i dalje skida 11 eura za family. Sta je na kraju s onim poskupljenjem? To vrijedi samo za nove korisnike ili?
|
Citiraj:
|
Interesantno, znaci ne zuri im se s lovom pa pustaju u batchevima :D
Account page mi kaze: "Next payment due DATE 19/05/2024 AMOUNT 10,99 €" Mozda su me zaboravili mda :) |
Citiraj:
Nije da se bunim, i ja koristim taj obiteljski po 11€ za sada još uvijek. |
Ajde baš javite ako vam dignu.
Možda ste duže family pretplatnici pa imate više fore? Ja sam family pretplatnik od 1/2023. |
Prema tome mi mozda i spuste cijenu, clan sam od 2014-te :D
|
Zasada samo US, ali vrlo vjerojatno ubrzo i u ostatku svijeta
Spotify to increase premium pricing in the US |
Citiraj:
|
Citiraj:
Spotify is planning to raise its monthly subscription prices for the second time in just under a year. The audio streaming service will raise the price of an individual plan to $11.99 per month, up $1, starting in July. Its duo plan, which lets two people split a premium plan, will increase by $2 to $16.99 per month and a family plan will jump by $3 to $19.99 per month. The $5.99 subscription for active students will remain unchanged. |
Pa dokle? Sad idem reć direktoru nek mi digne plaću. :)
|
spotifaj je baš u problemu, nikako doć na zelenu granu, sad su još smanjili davanja artistima, a povećavaju cijene na drugu stranu
|
YouTube music mi je jednako dobar ako ne i bolji od Deezera i Spotify-a, a u isto vrijeme imaš i YouTube premium app.
Sve to za 2-3e sa VPN. Ne vidim smisao Deezera i Spotify-a al svako kak voli. |
imam yt premium od kada je došo u hr, ali yt music mi nevalja, bolji mi algoritam na spotifaju, ali ako spotifaj propadne morat ću
|
Imam dva mjesta na Spotifyu za 2€/mj ako neko hoce. Najrađe bi da imate Revolut.
|
Citiraj:
|
Najjeftinije music servis izadje sa YT Premium preko Ukraine za nekih 3€/m. Ali je lame sto YT Music nema desktop aplikacije nativno.
Spotify po defaulti izadje najbolji all rounder. Ovih dana koristim Apple Music da vidim ima li razlike jer koristi lossless streaming ali je brate traljav za medalje. Mozda ja nesto fulam ali ako zapratim "artista" i doda ga u listu Library/Artist, kada liknem na istog stoji prazna stranica. Moram ga opet traziti na search. https://i.ibb.co/CWrDBc0/P17-IMG-9522.jpg Ali dat cu mu sansu ovih mjesec dana free. Mozda je do mene. Nije mi drag Spotify ali je najmanje zlo od ostalih. Nadam se da ce se odrzati. |
da, spotify je i meni i dalje najbolji za korištenje
apple music sam probao više puta i za mene je to neka early access verzija, neznam kak je moguće da tak clunky app apple izda uzeo sam neki dan Tidal na mjesec dana čisto da probam, on izgleda ko spotify kakav je bio prije svog bloatwera kojeg su uveli, tak da tidal je alternativa ako spotify ode u k skroz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |