![]() |
Ja djelim ima dosta spoilera pa cisto info unaprijed ako neko zeli cisti first time experience. |
Ovo se čini vrlooo zanimljivo
|
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012
"At the start of Early Access in Path of Exile 2 each of the 6 Character Classes will have 2 Ascendancy Classes available. To help you choose your path, we’re revealing all 12 Ascendancies in this news post." Jeste li odlucili s kojom klasom startate :) |
Čekaj, to izlazi za 2 dana?
EDIT: Treba platiti, ok, kupujem danas. Šta ta uzmem? Epic ili Steam, ima li razlike? Tj. ne vidim opciju za birati šta kupujem. Ako kupim sada, raditi će i na PS5 i na PC-u u isto vrijeme? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači u petak kreće gaming. :D Early je kao neki beta još uvijek ili gotova igra samo neki mogu prije igrati koji su kao platili? |
Citiraj:
Titan/Deadeye/Infernalist ili Gemling Legionnaire, nemrem odlučit šta želim počet :D |
Citiraj:
U petak kreće... Ako planiraš na PC-u, bit će dostupan i standalone client za download (čini mi se od 2:00 AM u petak). Early je kao beta, tj. nije potpuna igra... Možeš za sad igrati sa 6 klasa od ukupno 12 klasa (svaka za sad ima 2 ascendancya od 3 koliko će ih imati kad bude full release)... Još dvije klase sigurno dodaju brzo nakon što early starta... ostale kasnije... Dostupna su 3 akta i endgame... Kasnije dodaju još 3 akta... Nakon što prođeš prva tri akta, ponovno ih prelaziš na Cruel modu (to bude kasnije zamijenjeno s aktovima 4-6). Trenutno je mislim dostupno oko 150+ skill gemova od ukupno 260+... |
Citiraj:
|
Ja sam onda valjda jedini koji ni jedan video nije pogledao. :D
Niti znam što ću igrati niti koje su klase, niti što su aktovi, niti što je early access itd. :D |
nisi igro poe 1? sretno ak nisi :D
|
Citiraj:
|
Preload je up na steamu :goood: LOGIN! |
Citiraj:
Tako da, moglo bi se reći da nisam igrao. |
Instalirano, spremno, još uvijek ne znam s čime počet :D
|
Citiraj:
Moj uži izbor za sada je: Sorc- Stormweaver Merc- ne znam koji Ranger- vrv Deadeye Witch- ne znam koji Monka i Warriora znam da neću igrati na početku. Možda ću miksati par raznih buildova prvih dana da vidim šta mi se najviše sviđa. Rax napravio svoj pregled klasa, pa ako nekome pomogne, bacite pogled https://www.youtube.com/watch?v=PPlLyTeGSCg |
Ja ću, meni se čini, ostati na nekoj bazi pa ću krenuti s Warriorom. I to Titanom ja mislim.
|
Citiraj:
|
Kako volim optiku. :D
83GB za 10-tak min. :D |
Evo ovaj lik je složio Tier listu, pa ako netko još ne zna...
https://www.youtube.com/watch?v=cuNDzIU9s7c Nakon pogledanoga razmišljam o Blood mage ili Witch hunter |
Titan Warrior. :amen:
|
Još 1h, Deadeye ili Stormweaver hmmm :D
Al vjerojatno ne bude niš od tog dvoje večeras, čisto sumnjam da ćemo se moć opće logirat :roller: |
Opa, krenuo je unpacking na steamu. S obzirom na interes mislim da serveri neće dugo poživit.
|
Čak i sajt baca 502. :D
|
Igra upaljena, sad se čeka da se uključe login serveri :D
|
Twitch, 1 milijun ljudi gleda. :D
|
Sve mi se čini da ću večer provesti uz Stalkera 2.
|
Bio 2234 u que, ušao u izbor klase, pa su ugasili opet xD
|
Ja sam bio 24k. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |