![]() |
dobra open beta ! dobar cod :D
|
Malo sam probrljao, i moram reći
da sam iznenađen - gotovo šokiran - koliko mi sve skupa nije odbojno (osim što sam sramotno loš, jelte :D). Lijepo izgleda i vrti se, kontrole vrlo precizne, čak bih rekao uživancija za igrati. Novi CoD. U 2022. Svašta. Ipak, sumnjam da ću uzeti, nemam baš vremena za dosljedan MP.. možda na nekom masnom popustu kasnije, da mi ne bude žao para ako (vrlo izgledno) upalim dvaput tjedno. |
Igrao sam u cet i pet, danas nastavljam ali gdje je bf pao tu je cod naucio i napravio nesto sto je vrijedno hvaljenja.
Kad krene igra postam link od disa za igranje. Discord je dostupan na psu i xboxu |
Odlična je igra (beta), gameplay me podsjeća na R6 više nego na prethodne COD-ove. Nema letenja po mapi i uklizavanja, nego smireno i oprezno, aim down sight prije svakog cornera. Time to kill je možda i mrvicu prekratak, ali to je stvar navikavanja.
Infinity Ward je napravio fantastičan posao, ne sumnjam da će igra postati masivan hit na casual i kompetitivnoj sceni. Battlefield uopće ne bi trebao izlaziti sljedećih par godina, doslovno nemaju šanse protiv COD-a, igra će privući ogroman dio stare BF publike koja se razočarala sa BF2042. |
Jel gledao tko dal ima opet preko nekog VPN-a jeftinije za uzet?
|
Đabe ti vpn kad prije ulaska u igru moras linkat broj mobitel i upisat kod u igri. Mob mora bit iz drzave gdje je acc.
Ak imas rjesenje za to mozes uzet za 50eur. |
Prošli MW i Cold war sam uzeo na ruskom vpn-u za nekih 30eura, znači sad kifla...nema više. Jbg:(
|
Odigrao jednu pratilju i deinstalirao. Dobra je igra, čak jako dobra ali nedam te pare koje traže.
|
Citiraj:
Ako je jednom, ima tih burner cellphone numbersa za par dolara ... |
Također i kod mene odlični dojmovi, ali preskupo za mene koji bi to upalio par puta tjedno.
|
Citiraj:
Par dolara i oper si na cijeni koja je na stimu. |
Koliko dugo traje beta?
|
Do večeras u 19.
|
Citiraj:
mene se dojmila beta. Menu je užas, povezivost s frendovima konfuzna, no inače sve djeluje jako dobro. Zvuk je sjajan, gameplay odličan. Koji fps više, složen menu i imaju top igru. Treba naći kakav deal, 70e je realno dosta.. za naše pojmove |
Napravio refund te je prihvacen. Uzeo zbog EA bete.
Gw bi trebalo malo doradit tj mapu. Sve u svemu jako zadovoljan sa betom. Cekat relase i pogledat sat, dva strimove da se uvjerim da je sve ok i kupit. Moj plan. Ako neko moze nabavit esim koja mu ostaje u vlasnistvu moze uzet preko argentine ali to nije testirana opcija te ne garantiram nista. |
Odigrao partiju, ima bug kao u BF.
Protivnik drži pušku previše na desno i puca. A ja sam na lijevom i poginem od njega. FAIL :stoopid: Opet smeta čudno trčkaranje. Preskočiti COD i čekam Warzone 2.0 |
Odlican cod, bas malo usporio i sazrio. Zvuk odlican, moga bi imat dobar competitive đir. Vidit cemo kad izade.
|
Dobro drži na điforsici
Za Warzone 2.0 računam malo veći zahtjevi zbog trostruko veće mape. Baš kao prethodnik. |
preload igre počeo
kampanja sutra od 19 |
Ja se opekao na bfu pa radije malo pricekat izlazak.
Imam brz net pa lako se skine cim bacim oko na twitch. |
|
kampanja top zasad, pun pogodak je šta su je pustili prije,
|
Nije mi se dalo cekat pa sam ipak kupio prije reviewova mpa, kampanja je vrh, jedno od najboljih cod sp, definitivno..
|
jel ovo remake/remaster MW2 price ili je ovo nesto sasvim drugo/novo?
|
Citiraj:
|
Hoćel past cijena igre? :lol2:, nadam se da je to samo pre order cijena. Kritike su dobre, publika oduševljenja, no malo mi je puno dat 70 eura za FPS igru.
|
Citiraj:
Prosao upravao kampanju te mi je odlicna. Pokazali sve mehanike igre i lokacije. Dmz ce bit odlican za igrat. |
Citiraj:
Onda mi ne gine kupovina, no barem će igra imati support 2 godine ako je vjerovati glasinama. |
da. ne idu na novi cod nego će pumpat sadržaj
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |