![]() |
Citiraj:
SSD je dao svoje - skopiraj podatke i u smece. |
riješio.
|
podijeli kako s nama neukima
|
Citiraj:
čekao sam neko traži pojašnjenje dobivao sam ovdje razne prijedloge app ova, pa čak i da bacim hdd jer je eto krepo. svi appovi nude prvo back-up starog sadržaja uz naravno plaćanje. meni je disk bio prazan i nisam trebao niakav backup. očito se nitko nije susreo sa ovim jer je rješenje pussy smoke. nikakav format nije prolazio niti je ijedan SW nudio išta osim NFTS formata mada nije radilo. treba u disk managmentu obrisati volume (tad gubiš sve podatke ako je to bitno nekome) kad dobiješ cijelu particiju bez slova, ponovo mu dodijeliti slovo i formatirati u šta očeš. i sad radi. očito ga je andriod format zblrsirao. |
...kao što sam napisao :D
|
Nisi se trebao uopce zajebavat s win. Trebao si u gpartedu probat preko live cd-a/usb-a. Ako tamo ne radi onda obicno nece nigdje 😁
|
Citiraj:
|
Ja imao 15god. staža kad sam nabavio 286 sa DOS a godinu dvi kasnije 386 sa Win3.11 , prije toga je bio Basic (Commodore 64) :D
@ Cuki ...nije mi se dalo tražiti za običan stik a žurilo mi se pa sam bio uporan sa disk menagment sa kojim sam godinama to radio . Iako mi je tri-četri puta davao error dok nisam razdvojio kreiranje particije od formatiranja. |
blkdiscard pod linuxom trima cijeli SSD. Poslje njega bude gol bez podataka kao od majke rođen.
|
@d/g - ma sve 5. Obicno kad imam takav neki problem prvo sto probam je gparted 🙂
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |