![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali svejedno, spremnik je bez obzira na sve 100% bakreni... @bude to je "onaj" spremnik koji smo čekali...;):cool: inače, dok sam malo istraživao o suhom ledu i surfao netom, naišao sam na jednu jako zanimljivu sliku...naime, neki majstori su si zamislili da bi spremnik sa suhim ledom trebalo zatvoriti, ali nesretnik sa slike dobio je ČEP U ČELO i sva sreća, bez trajnih posljedica, ali mu je čelo izgledalo kao da mu je netko limenku zario...:D:clap::clap: toliko o zatvaranju...:smoke: |
Evo jedan dobar clanak o tome sto tebi treba. Nadam se da ce ti pomoci u rjesavanju problema, da vidimo i to cudo :clap:
link http://madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59 |
Daj mi samo reci od kud planiraš nabaviti suhi led?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače,slično kao kad sam ja sebi pucao u čelo sa plinskim,prislonio na đelendaru,drko po okidaču dok nje preskočio....ma nije mi niš bilo,samo i danas imam ožiljak,doduše minijaturan je i kosa ga pokrila al' ipak...:clap: |
nov sam u ovome.sta je suhi led?nesto posebno il obicni led?gldeo sam istu ovakvu stvar sa tekucim dusikom na toms hardware ,sta mislis stavit le dana proc?ili?nemojte se smijati:)
|
Suhi led je CO2 kao krutina....izrazito niska temperatura (-78 ak se ne varam) te pri zagrijavanju direkno prelazi u plinovito stanje (sublimira)....
Natrpat će ga u tu cjev koja će biti na procesoru, i tako njime hladit procesor...kad ispari isparilo je i kraj zabave :D |
da nebi netko mislio da je to obican led. Pa uzeo izvana sa plocnika :D
BTW. dajte mi recite kako ste napravili bas za socket leziste |
Citiraj:
@masni - pa pasu mogao si javit da si to pokupio.. :p |
Citiraj:
|
Masni, ajd nemoj naglo nista radit, da nam ne porusis nase drago Travno:D
|
di se radi.........sta..........:gringo:
rezultati......... : nuts : |
imam 2 opcije:
1. mogu sutra do karlovca po suhi led (to mi se nekak ne da...:smoke: ) 2. mogu pricekati do ponedjeljka i onda imam dostavu tu u zagreb (to mi vise odgovara...;) ) dakle, 2-3kg suhog leda dobivam pocetkom drugog tjedna i onda slijedi testiranje...pa da vidimo pošto oka suvih šljiva...:D:D:clap: |
Sljedeći tjedan bi mogla tulitii opća opasnost zbog u Travnom ;) :D
|
LOL!
Daj probaj malo tog suhog leda staviti u sudoper i pustiti vruče vode!:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe, Hondi malo propuhat mašinu :D
Nego, od početka, sve lijepo dokumnetirati, hoću miljon sličica, koji movie, brdo screenshotova. jasno :D |
Citiraj:
|
neznam koliko ce ljudi biti prisutno, ali vjerujem da ce se naci netko ko ce sve slikati i nadam se da ce netko sve snimiti (da ne budu samo slike)...
tak da...:beer: |
Kad prognoziras onda dan D? :)
|
Citiraj:
sve je spremno, konfa, 2 proca (moj i od budea), ploča, izolacija, sve... |
ccc a intel:confused: ;) :p
|
Citiraj:
|
Nego masni ako trebas nekoga da dodje vidjeti sta se radi ili da ode u trgovinu tu sam :D
Uglavnom mislim i ja da bi ti trebalo malo vise leda jel :) |
gledajte, mogu uzeti leda koliko mi treba...sve sam se dogovorio s likom, reko sam mu 2-3kg tek toliko jer frajer tu dolazi sa 50kg!!!!! i moze mi dati i vise...;)
a intel sesiju cemo napraviti slijedeći put...za to spremam nesto bolje...budes vidio zed...;):beer: |
hvala na objasnjenju,,,,ovjde je sve puno tako dobrih ljudi..ahhh.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |