![]() |
Citiraj:
Piše ovako: Citiraj:
Mislim, glupost. Srećom, faks sam završio prije 10+ godina, pa valjda neće biti problema. |
Citiraj:
Ma i ja davno završio faks a s ovim sad si zagorčavam ionako stresan život 🤣 |
Citiraj:
Kako znam? Profesor sam, ali van sustava sada, jer ne radim niti se školujem u sustavu. :D |
Citiraj:
Bezveze im je to, ako je tako. |
Užasan obrazac prijave...
Moram dostaviti potvrdu iz srednje da sam završio 4.1 stupanj obrazovanja? Ono, srednju završio prije 15 godina... A prije toga me pitaju za diplomu s faksa. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Algebra nema veze s tim, ti se ustvari prijavljuješ državi (e-Građani)... E, tu ne polažem nikakve nade. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam bio zbunjen. I poruka (objašnjenje zašto tražiš vaučer), ne smije biti manje od 500 znakva. :D |
Citiraj:
Uglavnom, ja sam predao sve, čekam odgovor :) |
Citiraj:
Sretno. ;) |
Mene već danas zvali, upao.
|
Citiraj:
Koji program si uzeo? Online ili? |
Citiraj:
|
Dvoumim se između Pythona i frontenda. Zna itko kad startaju tečajevi?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Osim prijave online, moram li fizički do HZZ-a ići ako sam zaposlen?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne mora se nigdje ići fizički.
Mene jučer zvali iz HZZ i objasnili mi proces, uglavnom oni nas zaposlene moraju staviti kao ljude koji traže posao, što mi baš nije jasno zašto, ali to je proces (bez obzira što sam, konkretno, u radnom odnosu već 8 godina bez prestanka). Algebra konkretno rujan/listopad grupe (online). Što se studenata tiče; mene jučer pitali telefonski, "Molim samo službenu potvrdu da niste izvanredni i redovni student". Jučer mi objasnili, oni će napraviti ugovor, poslati Algebri, kada algebra odredi grupu i datum, javiti će u HZZ, i samo će trebati ugovor potpisati i to je to. Mene zbunilo zašto piše tečak 14500kn a vaučer je 12434kn, ali na kraju je 100% pokriveno. Vrijednost tečaja odgovara vrijednosti ponude u lipu. |
I ja dobio pozitivan odgovor :)
Citiraj:
|
Koliko ste čekali na ponudu od algebre koju onda treba proslijediti hzz-u?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam isto upao na phyton online, kaže teta iz Algebre da počinjem 29.8.
Možda se vidimo na predavanjima. Ne znam jel postoje kakvi uvjeti (moraš položiti u roku inače nema druge rate isplate od HZZ-a prema Algebri)? |
Citiraj:
Vi koji ste dobili odgovor odmah jeste ih kontaktirali preko onog kontakt obrasca ili kako |
Citiraj:
|
Mene danas zvali i potvrdili mi početak predavanja.
|
Sad mi stigao mail da je zahtjev odobren, i da moram preuzet neki ugovor, potpisati i vratiti ga, ali tek kada budem znao točan datum početka predavanja.
edit: Moram li algebri javiti to? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |