![]() |
Ako netko ima slobodno mjesto za Disney + neka javi na PM.Pozdrav
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Netflix, kodi, hbo, dolby vision, atmos, ko putar. U ovom se jedva kursorom micem, a kad krene hdr, imam cca 2-3 fpsa :lol2: skoro pa neupotrebljivo. |
Pozdrav,
Ima li tko slobodan jedan slot na Disney plus, moze kontakt na PM tnx |
Do 19.9. Disney nudi prvi mjesec za 2€ pa ako netko želi isprobat, sad je prilika
|
I dalje nema titlova?
|
nema
|
Ako netko hoće da podijeli troškove accounta nek se javi, imam još uvijek par slotova...
|
ako ima tko viska slot, moze na PM
rijeseno |
ako ima tko viska slot, moze na PM
|
Imam dva slota slobodna ako ima zainteresiranih. Plaća se odmah godina dana.
|
Citiraj:
Ostao još jedan slot. |
Jesu titlovani filmovi/serije?
|
ne na hr
|
Znači da se ne trudim platiti. Mislio sam radi SW-a uzeti Disney
|
samo eng titlovi atm, radi se kakti na HR, al trenutno ih je 0
|
Tnx. Sad sam im na chatu napisao da je onda u tom slučaju hbomax bolji... valjda se budu potrudili.
|
Ja bih uzeo sutra disney+ samo zbog crtana koji postoje u HR sinku ali nisu dostupni na disney+. Ne pojmljivo mi je da Disney koji god ugovor imao sa lokalnim sink zastupstvima ne moze ponuditi vlastite crtane na vlastitoj platformi u sink verzijama.
|
jbg kad disney nema (više) prava na te sinkronizacije, tak neka priča je
ispravite me ako griješim, letimično sam to negdje ulovio, da ima smisla - nema |
Mislim da imaju prava jer sam Disney nadgleda i radi sinkronizaciju u suradnji sa domaćim studijima, ali valjda žele sve ubaciti odjednom...
|
Netko mi je odustao pa imam još jedan slot na Disney Plusu.
|
Također imam par slobodnih mjesta na Disneyu još...javite tko želi.
|
Masovno otkazane turske Disney+ pretplate...
|
Par ljudi mi je otkazalo D+ pa ako netko želi uskočiti za slot...
|
Koliko je slot? Ima li HR sink ili HR titlova ili barem naznaka da će bit u dogledno vrijeme?
|
Nema sink i titlova.
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
|
I guess torrenti are back on the menu
|
Ma jok, Netflixu je porastao broj korisnika nakon što su ukinuli account sharing.
A svi su se kunuli da će ukinut pretplatu. Šta je par baksi više, ni pol mekburgera ovih dana... EDIT: Zaboravio dodati IMHO :D Demantiraju me brojke. |
Ja bi uzeo Disney da ima prijevode radi SW i Marvela (ne znam što još sve imaju).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |