PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Spačka povodom rođenja djeteta (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=309707)

strgani 12.09.2021. 22:07

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 3545390)
Kod mene je bilo samo perje, ali su bile razne "prijetnje" i razmjenjivanje ideja... tipa 3 kubika granula stiropora, narezanog papira...
1. jednom frendu su dvije palete cigle preko noći posložili ispred ulaza u dvorište
2. kod susjeda su dovukli olupinu nekog auta u dvorište
3. kod kuma smo pofarbali krave i svinje (bez brige, boja se lako oprala)

Muževi :D
Sva sreća pa je perja sve manje i manje. Meni se nije dalo čistiti, uzeo brener i zapalio. Ok, travnjak mi je još uvijek opožaren, ali za 15 minuta sam bio gotov :D

Kod mene je stari pokosio prije nego su sipali i nakon što su sipali je opet pokosio (s košarom ofc) :D
Genijalno se sjetio
Ovo s paletom cigle nije loše, smetat će mu malo al će mu dobro doć cigla :D

quazar912 13.09.2021. 20:28

nekome je to fora i smješno meni je to jadno...ti naši običaji..(ko ono kod svatova, skidanje gaća mladoj zubima il guranje 100DEM u grudnjak zubima i sl...)

strgani 13.09.2021. 20:37

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3545592)
nekome je to fora i smješno meni je to jadno...ti naši običaji..(ko ono kod svatova, skidanje gaća mladoj zubima il guranje 100DEM u grudnjak zubima i sl...)

Zato to nije obavezujuće i ne moraš u tome nikad sudjelovati, neće te nitko natjerati :)

mkey 13.09.2021. 20:40

Citiraj:

Autor strgani (Post 3545597)
Zato to nije obavezujuće i ne moraš u tome nikad sudjelovati, neće te nitko natjerati :)

Na svadbama to baš i nije tako, ako je rodbina malo tvrđa mogu uzvanici biti baš oguljeni do kosti :D

masterCG 13.09.2021. 20:43

Citiraj:

Autor strgani (Post 3545597)

Pa ocito ces ti natjerat ljude kojima to planiras napraviti da sudjeluju u tome...
Mozda njima nije do takvih gluposti, a kakvi su sve blesavi prijedlozi ovdje napisani - ne bi nikome bilo do toga.
Niti je smjesno niti zabavno.
Daj djetetu 200 eura pod glavu i dovidjenja, a ne tu radit cirkus po dvoristu koji kasnije netko mora cistit.

Ivo_Strojnica 14.09.2021. 09:36

pa naravno da će on i počistiti, bit je da bude malo zajebancije, očito je takva ekipa, inače ne bi ni htio to raditi.

strgani 14.09.2021. 09:40

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3545666)
pa naravno da će on i počistiti, bit je da bude malo zajebancije, očito je takva ekipa, inače ne bi ni htio to raditi.

Kao što rekoh, to je ovdje tradicija, i da ne naprsvimo takvu neku pizdariju, još će se naljutit na mene. Naravno da ide dar djetetu, ali bez perja i takvih pi.darija se isto ne smijem pojaviti.

Tražio sam prijedloge spački, ne pametovanje zašto i šta ne bi smio.
Znam običaje i procjeniti ću čime da ne napravim štetu nikakvu, kao što sam već spomenuo par puta :)

Hvala svima na prijedlozima, a nakon što se to obavi, bude i par slikica :)

Ivo_Strojnica 14.09.2021. 09:41

:D živo me zanima, mi nemamo takve običaje.

strgani 14.09.2021. 09:53

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3545668)
:D živo me zanima, mi nemamo takve običaje.

Vjerujem da budeš uspio vidjet koje su slike o onom o čem pričam :D

Ivo_Strojnica 14.09.2021. 10:50

jebote, zadavija bi te :D

bertone 14.09.2021. 17:58

Ja ne razumijem zašto se ekipa iz tih krajeva žali i ne želi deponije otpada u svom kraju kad im je to u krvi :D

quazar912 14.09.2021. 18:52

Citiraj:

Autor bertone (Post 3545810)
Ja ne razumijem zašto se ekipa iz tih krajeva žali i ne želi deponije otpada u svom kraju kad im je to u krvi :D

:lol2:

al evo da kažem dileru HDDa Strganom - da sam ja od tamo ili da sam se priženio tamo, striktno bi zabanio takve stvari. neko u tome uživao kao i ono kad se ide naroljat za svoje svatove pa jedna stoji pred matičarom.

https://www.vecernji.hr/vijesti/kum-...a-45855?page=2

eto tek toliko da se zna.

ovdje na forumu se očito ne smije bit kontra mainstrima, tj, partibrejker.

fanATIk 14.09.2021. 19:01

Bio jednom na svadbi od frenda gdje je vjenčani kum bio majka zemlja u crkvi. Ispalo mu prstenje, žena ga pridržavala, čak se i potpisala umjesto njega. Kad je završio obred, odjurio van i povratio po zidu crkve. Na drugoj svadbi, mladoženja je toliko bio pijan da je zaspao oko pol 1 i nije se budio više.
Jbg, treba znat mjeru...

bertone 14.09.2021. 21:12

Meni je kod svadbi gora stvar divljanje i samovlast vozača u svadbenoj koloni, ali dok se to tolerira kao "običaj" i nitko ih ne kažnjava tako će (na žalost) i ostati :fuming:

strgani 15.09.2021. 08:48

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3545822)
:lol2:

al evo da kažem dileru HDDa Strganom - da sam ja od tamo ili da sam se priženio tamo, striktno bi zabanio takve stvari. neko u tome uživao kao i ono kad se ide naroljat za svoje svatove pa jedna stoji pred matičarom.

https://www.vecernji.hr/vijesti/kum-...a-45855?page=2

eto tek toliko da se zna.

ovdje na forumu se očito ne smije bit kontra mainstrima, tj, partibrejker.

Nije problem izrazit mišljenje, nego sam otvorio temu da čujem savjete, a pametuje mi se da nek ne radim to.

To nije originalna ideja nikako :D

Citiraj:

Autor bertone (Post 3545916)
Meni je kod svadbi gora stvar divljanje i samovlast vozača u svadbenoj koloni, ali dok se to tolerira kao "običaj" i nitko ih ne kažnjava tako će (na žalost) i ostati :fuming:

S ovim se slažem, to sam čak mišljenja da bi trebalo biti pod policijskom pratnjom

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48.