![]() |
Zato što zna da mogu pojest i popit previše.... :D
|
Upravo to :D
|
Vaša se poruka nije isporučila na adresu moderatori@moderators.
Je li ovo samo do mene? |
Inače prolazi, ne znam što je tebi zapelo, ali evo, dobio si tržnjak ;)
|
I ja sam poslao, isti odgovor sam dobio
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ista stvar i kod mene već duže vrijeme. Slao sam upit za pristup tržnici nekoliko puta u zadnjih godinu dana i stalno isti odgovor:
Address not found Your message wasn't delivered to moderatori@moderators.pcekspert.com because the address couldn't be found, or is unable to receive mail. |
Bome da, i meni sad vratio mail...ok, vas sam ubacio u tržnjak, provjerimo što je s mailom.
|
Citiraj:
|
Isprika ako je djelomično offtopic, ali bilo bi lijepo kod prodavača da kod lokacije u potpisu nemaju nešto fiktivno, vjerujem da i drugim ljudima smeta kad otprilike ne znaju gdje se prodavač nalazi. Često mi se neda ni započinjat mogućnost kupnje zbog toga.
Što se tiče dobrih/loših kupaca imam samo preporuke te od jedno 20 kupnji ovdje sam samo jednom naletio na poluispravnu komponentu. Nije ni bitno, nije vrijedila nešto, a i to je bilo jako davno, zvučna kartica koja je uzrokovala smrzavanje računala. Pozz i isprika ako ovom postu nije mjesto ovdje. |
Moderatori, mi može nekto pliz promijenit naslov teme u prodaji?
Fulao sam, napisao sam modern warfare 5 umijesto 3, a igra je za PS5. :D Hvala! |
Ono edit pa napredno više ne radi?
|
Radi.
Kako bi ja inače editirao naslov i dodao "BLACK FRIDAY - CYBER MONDAY PONUDA" :) |
Radi, evo javio mi cako na PM. Riješeno, fala. :D
|
Možete sami da, neko određeno vrijeme, nakon toga samo moderator.
|
Poslao sam mejl na moderatori@moderators.pcekspert.com i dobio odgovor:
HTML:
Mail Delivery Subsystem neznam kako drugačije pristupiti forumu Tržnica > Kupujem? |
Btw jel samo meni il nema teme Pošteni odgovorni trgovci? Ne vidim je
|
Citiraj:
Nasao sam ju i u chrome historyu, ali tema ne postoji https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31219 |
Ne vidim ni ja tu temu. Baš sad kad sam poželio pohvaliti poštenog trgovca kod kojeg sam upazario mobilni telefon.
|
Nema više poštenih trgovaca pa su skontali da je tema višak :)
|
Citiraj:
Da, jučer su mi neki javili da nema topica, no očito neki temp žvrlj kod nekih usera, sve je ok. |
Javljam da unazad tri dana nemam pristup topicu tržnica preko mobitela . Ako nije nešto kompleksno i zahtjevno bio bih Vam zahvalan ako bi riješili taj problem . Vjerujem da nisam jedini koji pristupa forumu i tržnici preko mobitela i koji ima takav problem .
Hvala |
Ako pristupas preko tapatalka, on ima nekih bugova sa trznicom i treba samo obrisati cache ili data od aplikacije.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Ne koristim Tapatalk .
|
Screenshot doli gdje je "Ostalo"
|
Pobrisao sam svu povijest pretraživanja i ponovo se logirao , dobio sam topic tržnica .
Hvala svima na pomoći . |
Vidim da dio ekipe u zadnje vrijeme ne čita pravila, pa briše predmete koje su prodali. Trebalo bi ih malo pecnuti po prstima, ako još vrijedi
Citiraj:
|
To je normalna stvar. Brisanje cijene nakon prodaje, brisanje pocetne cijene nakon dumpa cijene (jer znaju staviti i istu cijenu, a ko fol bump). I dalje bolje stanje nego na njuskalu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |