![]() |
Pišem na ovu temu za efootball 2024, jer je to sve isti kurac :D
Jel još tko ima problema sa kontrolerima? Ne prepoznaje mi Speedlink Torid, niti Logitech F310... Čak logitech f310 prepozna u settingsima u controller tabu, no u igri ništa, osim tipke Y (delite live update)... Mijenjao sam ono i X imput, D imput, gledao drivere ništa ne pomaže, jednostavno ne reagiraju i meniju igre... Početni ekran pređem sa enterom... |
Svaka ti čast da si uopće probao. Da mi ponudiš da dođeš doma kod mene, da mi sve skineš i pripremiš i staviš mi gampad u ruke rekao bih ne treba, ajdemo radije rakijicu popit :D
|
A ono i dalje znam imati instalirano, dođe mi jedan frend nekad pa bacimo koju rundu. Kako koje godine, al manje više sam imao svaki. Al doslovce se radi o copy paste. Igrao sam ovaj 2024 kod jednog drugog na ps4, znači više ni suđenje ne valja, obrambeni pokupi loptu prvi, napadač dođe poslije i padne preko njega i penal :D
|
Pa dobro, suđenje nije nikada valjalo. Ima sam onomad hrpu replaya snimljeno gdje me sudija krao ko da igram HNL na maksimiru :D
|
Ocete rec da je realno :D
|
Realna simulacija skroz. Uključujući psovanje na TV, bacanje kontrolera (daljinskog) u zid sve ostalo što ide s time. Ali ok, igranje protiv ljudkskog protivnika je bilo bitno drugačije iskustvo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |