![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa od kad je "portabilni exe" problem ??
Jednako radi kao da ima neku install proceduru a ne "šporkaje" sistem. Sad mi se ne traži gdje se upiše u reg ... ako se dobro sjećam samo na jedno mjesto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Druga stvar, skroz novi GUI koji te baš tjera da koristiš TeamViewer account, po defaultu nema direct IP/hostname konekcije unutar iste mreže, nego tek kad se prijaviš možeš otvoriti opcije i vratiti se na stari GUI. I to tako radi dok netko trajno ne ukine stari GUI. Citiraj:
https://i.postimg.cc/s2qKj0yv/image.png |
AUR repositorij ima verziju 15.41.7 koja je kod mene neki dan radila uredno. Ali ja to i tako vrlo rijetko koristim pa nemam baš neki reprezentativni uzorak. Nemam niti jedno povezano računalo, već svaki put koristim ID i ubacujem ga ručno.
|
Anydesk me počeo zezati i baca 90 sekundi s napomenom da je free a ako koristim u poslovne svrhe da platim.
Instlirao u Proxmoxu RustDesk, složio si da mogu izvana prema njemu. Za sada testiramo frend i ja. Njegove riječi nakon malo korištenja: "Prema prvim neslužbenim statističkim podacima, ovo je jako dobro za sada.! Sebi sam trenuno stavio na 4 kompa (2 doma i 2 u firmi) pa ću testirati. LXC je 1GB rama, 1CPU i 10GB diska (kako su naveli na stranici, lako pojačam ako bu trebalo). |
+1 za rustdesk
|
je, fora je skroz taj self hosting.
Ja osobno koristim Wireguard VPN (self hosted) + Remote Desktop connection, ali razumijem lakoću korištenja, pogotovo kad drugi trebaju pomoć. |
Najjednostavnije i bespla oracle cloud free tier. Jedna virtualka, dva cora, 1gb rama i 300gb diska. Cak mislim da po novom su dvije virtualke moguće na x86. Ono sa arm i 32gb zaboravite.
|
Meni su ukinuli Oracle free tier. NEmam pojma zakaj. Nemrem se ni ulogirati više.
31.10.2024. Uspio sam i hardkodirati postavke u RustDesk. Upute kako postavke ubaciti u RD. Ako nemate kreirajte github acc i tamo postavite po uputama i napravi datoteke od apk-a, deb, rpm, dmg, exe, msi,... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |