![]() |
Citiraj:
A ako pitas za knjige, ima jos jedna tema i u njoj sam preporucio Miles Vorkosigan sagu. Ti bi mogao naci zanimljivom Ethan of Athos :D |
Hvala ti.
Da, i meni je od svih knjiga, macBOOK najbolja. :D |
Miles Vorkorsigan definitivno.
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
1. pitanje
Gdje kupiti knjigu / gdje naručiti knjigu online? |
Jel ovo ozbiljno pitanje?
Bogte, ukucaš ime knjige u guglo i biraš knjižaru u kojoj ćeš ju kupit. |
In Search of the Miraculous
Fragments of an Unknown Teaching is a 1949 book by Russian philosopher P. D. Ouspensky which recounts his meeting and subsequent association with George Gurdjieff. |
Citiraj:
|
Dal se može gdje kupiti ebook "jači od mržnje" na hrvatskom?
|
Što trenutno čitate?
Trenutno čitam Gričku vješticu. Zašto? Zato da se mogu prebaciti na strip Grička vještica koju je crta Andrija Maurović.
|
Trenutno čitam Jack Reachera da malo odmorim mozak. Istovremeno, na putu do posla i natrag slušam audio knjigu Vatreni kamen, Jean Auel, serijal Djeca zemlje.
Preporuka za ovaj serijal, ako ćete ga čitati ili slušati. Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Završio jučer https://en.m.wikipedia.org/wiki/Project_Hail_Mary na svom novom book reader tabletu :D
Super je knjiga, zabavna, više science than fiction. Što se meni baš svidjelo. Ima i dosta inteligentnog humora. Na kraju se pisac zahvalio svima koji su mu pomogli da bude znanstveno korektna. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Upravo završio i drugu knjigu istog autora.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Artemis_(novel) Meni su obje knjige super. Vrlo realističan science fiction, bez magije , super junaka i sl. što se danas gura pod SF. Šteta što je napisao samo još jednu knjigu i što sam pogledao film. Sent from my 9469X using Tapatalk |
Koji film si pogledao? Meni baca da Project hail Mary izlazi tek slijedeće godine...
|
Citiraj:
Rekao bih da je pogledao Marsovca. Jer "je napisao još jednu knjigu", a to je Marsovac. A onda je pogledao taj film :-) @Lacy Nisu u potpunosti stilske i tematski slične, ali ako nisi pročitaj Neal Stephensonove Snow Crash i Seveneves. A za lagano čitanje, kao što piše i Weir je preporuka za Ernest Cline i Ready Player One i Armada. I definitvno pročitaj Marsovca jer knjiga i filma su kruške i jabuke. |
Da, Marsovac. Vidi se tko prati na nastavi :D
Počeo sam ga čitati. Kad završim onda bacim pogled na preporuke. Thanks! :) Sent from my 9469X using Tapatalk |
Marsovac je super za sada, taman sam na polovici.
|
Procitao sam sve tri do sada objavljenje Andy Weir knjige. Obrnutim redoslijedom kako ih je pisao. Sve tri su odlicne i postaje sve bolji pisac sa svakom novom. Marsovac je najrealniji iako ima rupa kao i sto sam kaze u interviewu. Meni je najbolja zadnja, Project Hail Mary. Zbog naracije iako je najmanje realisticna. Valjda ce napisato jos koju :fingercrossed: :)
|
Pročitao prve četiri knjige The Murderbot diaries https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Murderbot_Diaries tj na naški Dnevnici jednog Ubibota (prve dvije knjige kod nas).
Dugo nisam čitao knjige, a na godišnjem sam pa reko uzeo čitati kada je netko spomenuo da je serija rađena po knjizi. Meni dobra, zanimljiva, drži. Ima kupiti u Tisak Media. |
Spremam se početi čitati opus Nenada Brixyja, najpoznatijeg po prijevodu Alana Forda.
Pokušavam nabaviti sve što je napisao. Fali manji broj. |
Citiraj:
Zavidim svima koji su imali prilike komunicirati s tim čovjekom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |