![]() |
I treću borbu zaredom, Mirko bez neke inicijative+što je ovu borbu bio bahat, a bježao je-suci nisu niš krivi i ja bi Huntu dao pobjedu-barem nije odmicao od protivnika. Što se tiće samih bodova mislim da ih je Mirko imao malo više no konstantno odmicanje od protivnika donijelo je pobjedu Huntu. Sve u svemu, opet loša fizička kondicija Mirka te neaktivnost-ista pjesma ko u zadnje tri borbe.
|
Meni to u par zadnjih mečeva izgleda ovak:
Dobro krene, ima incijativu ali čim par puta natrči na šaku-gotovo. Nakon toga se samo brani. A da ne pričam o tome da i kad napravi dobru seriju i traba nastaviti i dotući protivnika-stane:confused: Od kad ga je onaj razvalio-ne riskira, izgubio je samopuzdanje. U zadnju godinu dana non-stop priča kako je poboljšao borbu u parteru a NI JEDNOM nije pokušao ozbiljnije rušiti Hunta na pod...e jebiga onda...ne znam kako bi pobijedio... |
Čuj, prije mu je bilo svejedno za sve, išao je u svaki meč maksimalno. Sad je već prošlo dosta vremena, osigurao se, sabor, ovo ono, i nema taj žar. Po meni, neka se počne pripremat za mirovinu, odradio je odličan posao.
|
jebiga ja prespavo borbu :(
|
Citiraj:
|
Nije mi jasno kako može bit toliko pasivan protiv one praščine :confused:
Za primjer, jedan Alistair Overeem (on mi prvi pada na pamet) sa blizu 2 metra i možda 5 kila lakši od Mirka skače po ringu ko mazga :rolleyes: |
Ma gledam onaj high kick na početku treće runde...pa to bi i slona oborilo...a da je još malo potrajao meč, Mirko bi pobjedio...
Svejedno, Hunt se pokazao boljim danas i to je sve što je bitno. Mirko, drugi put ćeš ga srediti:beer: |
Ma definitivno ne ulazi više u borbe.Vidio sam na netu kako je izgledao rus poslije borbe,a zasluženo je pobijedio Mirka,koji baš i nije dobio batina.Danas-više batina dobio Mark ali manje više zasluženo pobijedio (ipak je imao inicijativu i vatao Mirka po ringu) po meni isto pobjeda bez obzira na broj udaraca(dao-primio)
moj zaključak je da se Mirko čuva a bez toga nema pobjeda :confused: |
dečki zajebali ste se malo u prognozi. čini mi se da je Mirko malo previše napuhan i pametan, pa mi je u jednu ruku drago da je zgubil.
|
Citiraj:
Isto tako, jako dobro izbjegava udarce Hunta, ali mu nikad nije (na Huntov promašaj) oderao natrag šaku u glavu :\ A baš me zanimaju te njegove pripreme za meč - već je nakon prvog klinča bio užasno zadihan, sad jel to od straha ili od jako loših priprema :confused: šteta |
Ima tko link?
|
Nema veze sa Hunt vs. Crocop, ali ima sa Pride-om.
Ima li tko cijeli fight; Fedor vs. Zulu http://www.inet.hr/~krposave/forum/Fedor vs Zulu.wmv - 2,84 MB |
dečki dragi zaboravite mirka on je sad osiguran s lovom i nemojte se slučajno kladit na njega.On je svoju najveću priliku propustio protiv minotaura
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |