![]() |
Zasto ae plaća unaprijed? Pa imas pouzeće
|
možda zato što je netko kupio proizvod npr.. za 10000kn pa je uzeo na rate...
ovo pravilo vrijedi za bilo koju online trgovinu... |
U Hangaru 10 000kn? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
pročitaj moj post sa razumjevanjem. :kafa:
|
U temi smo s naslovom Hangar. 🍵
|
Ja sam imao narudžbu cca 150 kuna. Ubrzo poništili plaćanje, dobio pare nazad. Par dana nakon toga stiže mejl da je narudžba potvrđena, a evo jutros novi mejl o "djelomičnoj isporuci" i završetku obrade narudžbe. Uopće ne kužim šta im to sad znači. Očito je tamo totalni haos
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa da, ali nisu promijenili narudžbu, niti naveli šta je nedostupno. Samo dodali bilješku :) A ako je plaćanje reverted, ne znam baš mogu li tek tako sad uzet niži iznos s računa
|
Mogu i veći i manji.
Ja čekam odgovor njih, kažu nemaju a prodaju iste artkle po većoj cijeni sada |
Ja danas dobio mejl,da je narudžba u obradi, da budem iskren,oba dvije ...
Sad ćemo vidjeti kaj bu dalje ... |
Stigao paket. Bez 2 stavke, koje očito više nisu imali
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
meni danas u podne došao email da je narudžba zaprimljena (od crnog petka)
|
Došla mi roba danas nakon što sam kontaktirao direktora što je s narudžbom.
Bez kućišta i jednog nosača. Umjesto toga, s 80% popusta sam dobio ovaj nosač https://i.imgur.com/MMrhQGVh.png https://www.svijet-medija.hr/art/zid...i-461313/93429 Čini mi se previše glomazan i snažan za moju 40" tv. Ovaj do sada koji sam imao je puno lakši, od tanje legure. Ovaj kao da je rađen za neke ogromne i skupe televizije. Možda ga prodam, još ne znam. Bio je tvornički zapakiran, vijci i sve su još u svojim vrećicama. |
Citiraj:
|
Naručio sam 27.11 3 komada kućišta (plava) 2 nosača, kameru i razne sitnice.
Nisu poslali jedne slušalice od 5kn, dok su ove od 10kn poslali |
Ja sam narucil eksterni hdd, usb kabel i tipkovnicu za 362kn. Poslal sam tri maila i dobio nula odgovora.
Uzeo sam placanje pouzecem pa se ne zivciram zbog novci nego nisam ziher dal budu kaj poslali uopce. |
Prvo sam dobio 14.12. (naručio 27.11) mail od Mirele tj mi***@hangar18.hr da mi pola stvari nema i želim li da mi pošalju to djelomično.
Onda sam u odgovoru naveo da toga čega "nema" i dalje prodaju po skupljoj cijeni, i to sam poslao direktoru (a njegov kontakt imam još od prije, kada su mi poslali neispravan tablet) pa sam od direktora uspio dobiti neke stvari. |
Citiraj:
|
Bilo je puno vrsta nosača, neki po 20, 40, i 80kn s 80%.
Ovo je bio najskuplji. Što je tebi stiglo? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni ništa nisu javili, samo poslali djelomičnu narudžbu. I nakon šta mi je bilo poništeno plaćanje, naplatili ono što su i poslali. Uglavnom zadovoljan, pazario skroz okej torbu za laptop i nešto kabela
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Meni nisu ništa javili niti poslali, 26.11. naručio 2.1 zvučnike, BT zvučnike, kućište, tipkovnicu, powerbank, slušalice i mob.
|
Ja imao 2 narudžbe ...
Došla jedna i to 4/5 stvari ... Uglavnom uzeli su mi lovu za tu novu narudžbu,ali one dvije mi nisu vratili ... @ago008,šaljem PM,pa bi te molio broj od direktora,da vidim šta je s time ... Naravno da se Mirela javila da je narudžba otkazana i "lova vraćena", a taj dan mi uzeli lovu za 3. narudžbu, po kojoj sam i dobio račun, nakon toga se ne javlja ... Naravno kućište ni meni nije došlo ... |
Moja kupovina
Black Friday, narucio 2.1 zvucnike, bluetooth zvucnik, kučište i mis i tipkovnicu Nakon dva tjedna krenuo slati mailove, zvati i nista Na mali nije bilo odgovora, tek nakon treceg poziva sam dobio nekoga (ženska osoba) i rekla da sve imaju, osim kučišta Jucer dobio naručeno, unaprijed zvao In Time, i dostavio Plaćanje pouzećem, umanjeno za cijenu kučišta |
Narudžba od BF..eto javili se ipak 🤣🤣https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b95d3d5a26.jpg
|
I meni a od 7 artikala 5 i dalje prodaju. Prijavit ću ih
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |