![]() |
Renesis šta je na Grobniku toliko snijega?
U Bakru nikada ne ostane niš od snijega,iako ga je dosta napadalo :( Ja večeras na put za Bratislavu pa čete onda za par dana vidjet fotke sta je snijeg |
Sve gledam slike, simo tamo, sve sami snijeg, grane pune doticnog, dimnjaci, ceste....al pobogu, di su snjegovici?:D
Pa di je dijete u vama:D:beer:? EDIT: Joj, da imam fotic, bi vi vidjeli snjegovica...sta rec, susjedi vise nemaju snijega u dvoristu kak je moj velik:D:D |
Ja sam bio prelijen da idem van, svaki dan sam na platku, tako da mi je već dosta snijega još i doma :D
|
pod mojim prozorom.....
eve vam još.....to je bile oko 1500h....
sad si mislite kak nam je sad.... i onaj traktor s prijašnje slike je greznul da ga je CAT 8 moral pukat....:rolleyes: :beer: |
eve kaj naša maskota misli o snijegu vani....
mitzek uživo....
|
Citiraj:
Prije kojih sat vremena sam se vratio s voznje biciklom. Uzitak. @atha: ovako je bilo prosle godine: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=16678 |
kod mene( 350m nv) u kastvu ga ima 20cm al i ziher više, a jučer sam moral stavit lance da bi došo do kuće:)
danas sam bil i na platku i mogu reč da je odlično,staza puna snjega i hupsera i fakat gušt za skijat,a najbolje je da uopće prek tjedna nema ljudi tak da se na žičari čeka 5min a na stazi si sam :D bdw stavil bi slike al sam izgubil kabel od fotića |
Evo i ja sam sada sa platka, snijega ima kolko oš, cesta je ok (majke mi, nisu mi jasni svi oni likovi sa lancima???).
Ja sam gore na pripremama od ponedjeljka, pa do subote. ako vidite neke friksone u uskim trikoima, nemojte se sramit nego se javit :D |
Citiraj:
Bas sto kazes, cisti uzitak :) |
tocno. pogotovo ak su celave gume (ko kod mene) i ima i leda...
|
1 privitaka
Citiraj:
Gume moraju bit one ripnjače (traktorske) i lagano ispumpane... onda to ide fino :) ovak :D |
i to je prošlo,kod mene kiša na kantridi.
|
ma nema beda...za par dana bu opet sneg... :D
@ Sam Fischer: veci je gust s celavim gumama jer bolje slajfa, a za dio biciklista je vise slajfanja=bolja zabava.a padovi-boze moj! |
Citiraj:
Sa flat gumama nebi mogo ni krenuti, pa i ovak jedva ubrzavam. |
Glupa kiša. Mrzim kišu. Daj snijega! :(
|
da,nazalost u rijeci zadnja tri dana pichi kisha kao luda.
|
@Sam Fischer:ma treba uhvatit zalet ili se spustat po nizbrdici...
|
Citiraj:
I još je jebenije zabit se u drvo :D |
meni je to gust...:D a jos je jebenije je upast u jarak (po mogucnosti suh)
|
Citiraj:
|
kad si u dalmaciji. :p
;) nego, jeli bilo sto snijega dolje? |
Pa bilo je 10-ak cm prije 2 tjedna u Splitu, samo sam ja jedno 2-3 kilometra istočnije pa kod mene nije padalo, a i inače je blaža klima.
EDIT:Nije više vedro, pada kiša :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |