![]() |
Ja često pijem Pan, malo manje Žuju, a ponekad i ostalo kao što su Bavaria, Heineken...
|
kod mene nema nekog poretka, ovisi o budetu i trenutnoj lokaciji..
tomislav pivo je predobro, gines najbolji ako je tocen, zuja najcesca, hajniken je za pocastit se. sto se tice pive/piva skoro svaka mi predobro legne ako sam u dobrom drustvu i ako je hladna/o |
ja sam dosad tamanio bavariu u velikim kolicinama al skuzio sam da mi je drugi dan glava od nje ko bubanj.
najbolja piva mi je tocena starobrno. inace razlika u u pakiranju (twist, o33, 05) cini dan i noc razliku u istoj pivi. |
MB pivo nase domace,najbolje,najjeftinije....salim se...zuja no 1,pan moze proc,tomislav crno svakako...ostalo il nisam pio il mi se ne svidja....
|
Žuja je zakon:beer: :beer: :beer:
I crna kraljica je ok al toga više nema:( |
-Žuja 0,2
-Žuja 0,3 -Žuja 0,5 Bilo koji redosljed u bilo koje vrijeme :D ŽUJA JE ZAKON. |
Jeste probali Laško 0.38 u plastičnoj boci. To je UŽAS...potegneš 2-3 puta i već mlaka :rambo: :rambo:
|
Citiraj:
Pošto su kod nas ove pive malo teže dobavljive moji favoriti su 1. Bavaria 2. Velebitsko crno/bijelo 3. Ožujsko, koje je pored ove prve dvije pive preloše... |
Citiraj:
Fino odeš u Getro, lociraš kartonsku kutiju na kojoj piše Budweiser 20x0.5, hitiš u kolica, tišpla i odvučeš doma na hlađenje. Kutija je kvalitetna i idealna za držanje starog hardwarea:p |
stella i žuja fkors
stella mi je najpitkija, a žuja nekad dobra nekad manje dobra budweiser nisam probao a crni ginis je najjači sam što ga ima sam na benziskoj i prilično je skup... |
1. Velebitsko
2.Karlovačka 3.Žuja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |