PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   E-MAIL THUNDERBIRD (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=304136)

Milentije 19.11.2022. 14:02

Citiraj:

Autor Cibertron (Post 3638950)
Imao sam volju malo pomoći sa par odgovora ali kada vidim takav način komunikacije izgubio sam volju do kraja

Je suis désolé monsieur, je ne savais pas que vous étiez si sensible. Passez une bonne journée.

Citiraj:

Autor pogi (Post 3638947)
102.4.2. radi normalno kod mene. nekoliko accounta

I kod nas je radilo do prekjuče...

Izgleda da je problem u tome što TB ima problem sa DNS-om. Sačuvao je negdje staru adresu i ne mogu ga natjerati da pokupi novu. Probao sam sve što sam mogao, brisao istorijat, keš, kolače, radio DNS flush. Rezultata nema, TB i dalje koristi staru adresu...

Bolesno!

Pupo 20.11.2022. 10:01

Zašto koristite to smeće? :D

Outlook i bok :) MS kakav god bio, i kakve god škart proizvode imao, Outlooku nema konkurencije.

Libertus 20.11.2022. 10:20

Nisam još čuo da je Outlook upgrade u odnosu na TB.

spiderhr 20.11.2022. 12:37

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3639183)

Outlook i bok :) MS kakav god bio, i kakve god škart proizvode imao, Outlooku nema konkurencije.

Meni je Outlook žešće smeće. Jednostavno mi nije nikada legao kao i onaj njegov search.

Meni TB radi na Linuxu i Windowsima super. S time da doma koristim betu pa sam na verziji 108.0b1 i to na Linuxu.

pogi 20.11.2022. 13:14

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3639183)

Koristim Outlook na poslu, kod kuće za privatne emaiove TB.

Nikad ne bih nazvao TB smećem pogotovo što je potpuno besplatan softver.

Pupo 20.11.2022. 13:47

Imaš pravo, ok je za jedan free software.

coconut 20.11.2022. 18:55

Ja već neko vrijeme ne uspjevam primiti mail na TB. Šalje bez problema, ali primanje 0 bodova. Ništa nisam mijenjao u postavkama.

Pokušat ću staviti neki alternativni email klijent.

Libertus 20.11.2022. 19:23

Ako ti se nije nadogradio TB, a ne radi, vjerojatno je do servera. Ako se nagradio, probaj vratiti stariju verziju to kojom nisi imao problema i isključi nadogradnje.

Mario92 20.11.2022. 21:56

A zakaj ne koristite mailbox na webu?

Ako ne već to, onda nativna Mail aplikacija na Winsima radi sasvim ok, meni super jer mi notifikacija za mail dolazi i kad je aplikacija ugašena.

Thuderbird sam zapamtil da je bil popularan pred 15ak godina kada je bil bez premca najbolja zamjena za Outlook Express :D Ali evo, ako valja, možda i probam...

Ali da pitam, jel podržava push notifikacije u backgroundu?

coconut 21.11.2022. 09:20

U firmi koristimo Outlook i TB. Outlook ima Search od qrca, ne nalazi mail adrese iako su u adresaru,... katastrofa.

TB je u daleko bolji. Kod njega je problematičan filter koji mailove za određenu osobu sprema u određeni folder. Za dolazne mailove, filter radi odlično, ali za odlazne nikako iako je sve podešeno.

Milentije 21.11.2022. 14:04

Meni filteri isto rade kako im kad dodje. Imam spremljene filtere i kad zadam jednom pretragu, nadje sve kako treba. Zadam za 2 minuta istu pretragu on se pogubi, nadje 5% onoga sto treba. Zadam treci put on opet djelimicno nadje ono sto treba, ali u tim rezultatima nema onih od prethodne pretrage.

Onda iz cista mira sve proradi kako treba.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51.