![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da je problem u tome što TB ima problem sa DNS-om. Sačuvao je negdje staru adresu i ne mogu ga natjerati da pokupi novu. Probao sam sve što sam mogao, brisao istorijat, keš, kolače, radio DNS flush. Rezultata nema, TB i dalje koristi staru adresu... Bolesno! |
Zašto koristite to smeće? :D
Outlook i bok :) MS kakav god bio, i kakve god škart proizvode imao, Outlooku nema konkurencije. |
Nisam još čuo da je Outlook upgrade u odnosu na TB.
|
Citiraj:
Meni je Outlook žešće smeće. Jednostavno mi nije nikada legao kao i onaj njegov search. Meni TB radi na Linuxu i Windowsima super. S time da doma koristim betu pa sam na verziji 108.0b1 i to na Linuxu. |
Citiraj:
Nikad ne bih nazvao TB smećem pogotovo što je potpuno besplatan softver. |
Imaš pravo, ok je za jedan free software.
|
Ja već neko vrijeme ne uspjevam primiti mail na TB. Šalje bez problema, ali primanje 0 bodova. Ništa nisam mijenjao u postavkama.
Pokušat ću staviti neki alternativni email klijent. |
Ako ti se nije nadogradio TB, a ne radi, vjerojatno je do servera. Ako se nagradio, probaj vratiti stariju verziju to kojom nisi imao problema i isključi nadogradnje.
|
A zakaj ne koristite mailbox na webu?
Ako ne već to, onda nativna Mail aplikacija na Winsima radi sasvim ok, meni super jer mi notifikacija za mail dolazi i kad je aplikacija ugašena. Thuderbird sam zapamtil da je bil popularan pred 15ak godina kada je bil bez premca najbolja zamjena za Outlook Express :D Ali evo, ako valja, možda i probam... Ali da pitam, jel podržava push notifikacije u backgroundu? |
U firmi koristimo Outlook i TB. Outlook ima Search od qrca, ne nalazi mail adrese iako su u adresaru,... katastrofa.
TB je u daleko bolji. Kod njega je problematičan filter koji mailove za određenu osobu sprema u određeni folder. Za dolazne mailove, filter radi odlično, ali za odlazne nikako iako je sve podešeno. |
Meni filteri isto rade kako im kad dodje. Imam spremljene filtere i kad zadam jednom pretragu, nadje sve kako treba. Zadam za 2 minuta istu pretragu on se pogubi, nadje 5% onoga sto treba. Zadam treci put on opet djelimicno nadje ono sto treba, ali u tim rezultatima nema onih od prethodne pretrage.
Onda iz cista mira sve proradi kako treba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |