![]() |
Bili smo mi već prošli vikend gore kod Vrbna, gore su treninzi, već Finci gore treniraju ;)
Ima se što za vidjeti ;) |
Onda, tko ide? :D
|
Citiraj:
|
Sljeme u nedjelju ujutro. Can't wait!
|
Ja u subotu, jos nisam odredio gdje tocno :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja ne kuzim ove sluzbene rasporede, konkretno za Sljeme tzv Shakedown Medvedgrad, u sluzbenom .pdf-u pise da je utrka danas 22.04.2021, od 09-15h. Vi koji planirate ici na sljeme, jel mozete napisati točnije vrijeme kad i gdje idete? Pa da prekopiram vas plan:D:D:D:D |
Citiraj:
|
Radim noćne ovaj vikend i idem tamo vjerojatno bez sna :D , lomim se između Kumrovca i Sljemena. Čini mi se da je u Kumrovcu moguće naći lokacije gdje se vidi više zavoja odjednom i u globalu dulje sekcije...
Bio netko u Kumrovcu pregledati stazu? |
BTW, ova stara karta iz Jutarnjeg je pogrešna. Da se netko ne bi zaletio. Pogledajte službenu, tamo su brzinci točno označeni.
Citiraj:
|
Jedno glupo pitanje. Jesu li bitni rezultati samo brzinaca ili cijele staze?
Ako samo brzinaci, pretpostavljam da se zbroje vremena svih njih i onda se određuje pobjednik? |
Citiraj:
|
Jel sam ja sad na kraju dobro ubrao, u nedjelju se vozi sljeme SS 17/19 tzv Blizne-Pila i to se vozi 2 puta, prva voznja počinje u 7:20, druga u 10:11?
Kada bi i gdje bilo najbolje doci? Moja njub ideja je doci negdje gore sto blize tunelu, i onda pješice kroz sumu do asfalta i tamo gledat utrku? Smisleno ili ne? :D :D :D |
Citiraj:
Auto ostaviš kod Meridijana/Žičare i pješke dalje. Samo preporuka, hvataj planinarsku stazu pa po njoj. Jer ovak na divlje prek šume ćeš riknut |
od 7 ujutro rokaju, probudio me zvuk autiju, necu se zalit jebeno se cuje :D
|
Ide netko danas kod NSBa? Zna se šta će tamo bit? "Ceremonijalni" start, to znam...
|
Jao tko će dočekati sutra.
Brm, brm.... :) |
Citiraj:
Samo treba rano ustat, u 5 najkasnije 😆 |
Citiraj:
|
Moja ideja je u subotu ostavit auto negdje kod Novigrada na Dobri ujutro i onda pjehe na brzinac 12/16 negdje... po mogucnosti negdje gdje nece bit gomila ljudi, no nisam siguran hoce li to biti moguce :D
EDIT: Ovaj naš Codemasters test vozač se malo zanio :D https://youtu.be/PsAnmTe5q9Y?t=8 |
Citiraj:
Da mi je upoznat lika koji stalno vrišti na videu :D:D |
Jedan manje: https://www.youtube.com/watch?v=9jsU...nel=NowakRally
Ako dobro vidim, odmah "prvo pa muško" :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=VcXN...nel=Phenomenal :D |
Smiješno mi je danas u WRC vidjeti aute koji su onda mogli voziti samo u JWRC i u klasama Super 2000 i Super 1600.
Yaris, Fiesta, Polo, i20, Fabia... Gdje su nestali Focusi, Evo X, Impreze, Corolle, C4... |
Jel se može negdje gledati online WRC?
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.wrc.com/en/wrcplus/live-updates/ |
Citiraj:
Citroen imaš i dalje u WRC2 i WRC3 sa C3 modelom. WRC1 ima 3 proizvođača trenutno - Toyota, Hyundai i Ford. Jbg, maknuli se, nije im više donosilo tolko love, a razvojem i eventualnom prodajom tih modela (kao npr. Impreza, Evo) nisu mogli kompenzirat sudjelovanje u WRCu. |
Slike ne dočaravaju najbolje koliko su i ovi mali auti tipa Yaris u WRC izdanju zapravo veliki uživo i koliko staze zauzimaju. Ove naše ceste izgledaju smiješno usko, pa si razmišljam koliko bi danas bilo izljetanja da voze veće i nezgrapnije aute kao prije.
Sjetim se kako su manevrirali s Imprezama u Monte Carlu prije, a danas Yarisa uspije na blagom zavoju strovaliti u šumu :D Evo, ne znam tko bi danas kupio C3 na temelju toga što je u WRC. Top model je 1.2 sa 110 ks :D i20 ima N verziju, Yaris ima GR, Polo ima GTI. Ne kužim što Citroen ima od WRC-a. Zadnja poveznica je bio cestovni C4 Loeb edition, a ni to osim naziva nije imalo neke veze sa sportom. |
Citiraj:
OK, imamo sličan plan, samo sto smo mi planirai krenut u 5 zadnje:D (iz zapdanmog dijela Zagreba) Jel u to vrijeme (ujutro) cesta do tunela bude full otvorena? I kojom rutom je najbolje ici do gore? Ostalo mi je nesto sitno u glavi od prije 10 god kad sam sa Adaksinjom isao gore biciklima, ali ne puno:D Pa ako imas neki ideju s kojom bi mi mogao pomoć (ruta) to bi bilo odlično. Nazalost svi s kojima idem ne zanju nista o Sljemenu, tako da sam ja jedini koji nesto zna (od prije 10 godina) Citiraj:
Obrisi to sve momentalno:beer: Citiraj:
Sve smo sve isplanirali, (za jest/pit/pusit/sjedit) mi zapravo idemo na izlet u prirodu,(idu i zene s nama) rally je samo bonus za muski dio ekspedicije:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:17. |