Citiraj:
Autor Exy
(Post 3378235)
Baš zanimljiv problem, pošto radi u svim ostalim igrama osim te dvije valjda će onda bit do čuvenih ATI drivera :DTeško da je procesor išta kriv.
Ovaj event log mislim da nije problematičan, takve svi imaju i ne bi trebali izazvati freeze. Jedino pogledaj točno njihovo vrijeme, pa ako se dogodi točno u sekundu kad počne freeze, onda ni to nije nemoguće.
|
A ne isključujem ništa, ali fascinantno da recimo dvije igre imaju identičan proble, znači 30 sec i freezer dok recimo 4 druge koje sam probao rade bez beda :nono:
guglao sam i ja to "upozorenje" iz event viewera, pišu da se to ignorira i da nije nikakva greška niti problem u pitanju
Citiraj:
Autor danijel_b
(Post 3378247)
Ja bih se kladio na audio drivere. Ne bi bilo prvi put da uzrokuju gluposti.
Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk
|
budem probao i to reinstalirati, nikad ne znaš.
sada kada već pričamo o tome znam da zadnji puta kada je slika smrzla dijelić sekunde prije toga nestanje zvuka, pa je moguće, budem i to probao čim stignem kući.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
(Post 3378257)
Exy problem kod teorije drivera je što mu s istom gpu radilo na bivšem pc
|
dap, to i mene muči, i5 6400 sa istim diskovima i grafom je vrtio bez ikakvih problema, imao sam 19.9.1 driver (ako se ne varam) i sve je šljakalo, stock i undervolt + oc je pičilo bez beda.
Citiraj:
Autor Drug Brko
(Post 3378270)
RAM je :) probat Aegis ili Cors ilo neki od ovih novijih, a ne Kingston sa ICovima sa početka DDR4 priče ;)
|
a ono, mogu pitati trgovinu da zamjenim ram pošto još nije prošlo 14 dana a uzeo sam online, ali čudno mi je svejedno da oba RAM kita (patriot viper i kingston hyperx) imaju identičan problem, ali tko će ga znati više :kafa:
Citiraj:
Autor xulos
(Post 3378273)
Cita covjek temu i nevjeruje. O cem pricate vi, kakve fiksne napone, latencije , automatika ne valja, koje p*ide mile fadile ?! Racunalo mora raditi na default/stock postavkama ili je neispravno (ovo se ne odnosi na drivere, gledano samo s aspekta hardvera pricam) . Sto se sw-a tice, update bios, clear cmos i nove zadnje windowse i drivere, nikakve predzadnje buildove i testirati vise igara, moguce je da je scum smece, kao i rdr2 sto je trazio novi bios kad je izasao. I ovo sto brko kaze, probati drugi ram svakako.
|
scum i hunt isti problem, kolega iz srbije s kojim igram hunt mi sinoć javio (jutros vidim poruku) da je i on sastavio novi build, ista ploča samo je uzeo 3700x i njemu radi bez problema Hunt showdown... Znam da to ne garantira da je ovaj 3600 ispravan ali hoću reći njemu ista igra sljaka na zen 3xxx seriji uz identičnu ploču...
Citiraj:
Autor Venomgamer
(Post 3378280)
prvo ne citate temu,probao je drugi operativni sustav,sumnjamo na neispravni hardver i pokusavamo nac sto zajebava,vec je bilo primjera neispravnih ryzena 5 3600 i ja sumnjam na to.
|
a probat ću opet friški win i kada dignem nabacit samo driver za grafu pa probat :hitthewal:
|