![]() |
Pa to sam i reko ne ? "....je ziher nabrijan" :).
|
Pa ja isto mislim da ce tako biti. Skinut ce ga nagodinu i onda ode kao kralj.
Ne kao Nico Rosberg. To mu je uspjelo tad i ne bi vise nikad, zato se i umirovio 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ma Ferkan će ove sezone letit, Vettel će dobit klinca jer će bit više downforcea, a i sve ostale za čistih Ferkan 1, 2. Ma koji Lujo, Max, Merc, konzerva izotoničnog i te pi**arije...
Sanjal sam to noćas :goood: |
Citiraj:
Ko još njega shvaća ozbiljno. Uživam gledati kako vozi i kako vadi mast tom Mercedesu. Ali to je to. Kao i Alonso. Super na stazi, ali kad zine... gasi internet jebote. Citiraj:
Velim, mišljenja sam da se čeka Mečka. 2021 sigurno ostaju u F1 jer moraju. Pitanje je 2022. Tako da Lujkan možda skuha onaj YTY ugovor. Bumo vidli. Citiraj:
|
|
Citiraj:
upotpunjen raspored predstavljanja bolida. Citiraj:
|
Tnx. Ubačeno u prvi post.
|
Iskon je ubacio u osnovni paket Arenasport 1 i 2 kanale, mislim da je F1 prijenos na dvojci pa ono, super :)
|
Bio je do lani uvijek na Areni 2. Valjda ne budu od ove godine zato prebacili na 3 ili 4 :/
|
Nebi me cudilo :beer: Al ono, hvali se Iskon na sve strane sa F1 logom u osnovnom paketu, pa se nadam da nece. Jel bilo i kvali ili samo utrke?
|
I Qualy i utrke ;)
|
Budu kvalifikacije na Areni 2.
|
Na iskonu imas RTL njemacki, ako razumijes jezik, mislim da nema bolje komentatorske ekipe + prilozi + ekipa na stazi. Samo sto su reklame za objesit se, no i to paze da je za vrijeme kad nema akcije ili bude split screen.
|
Njemački RTL je katastrofa kaj se tiče reklama za vrijeme trka. Reklame znaju trajat po 5min.
Kad završe zaboraviš kaj se dešavalo prije njih. |
Na RTLu gledamo reklamni blok koji povremeno prekida prijenos utrke :D
|
kaj to znači da je i iskon dobio prava za prijenos F1?
s obzirom da je prijašnjih godina ekskluzivna prava u hr imao samo maxtv. |
Eh sudbino i sirotinji si teška :D
Ovo valjda znaci i da merc ostaje neko duže vrijeme u f1. https://www.mercedesamgf1.com/en/new...-announcement/ |
Citiraj:
Navijam za Mercedes :D |
Opaaaaaaaaa brutala :)
|
AMD, AMG u danasnje vrijeme više manje dodje na isto :D
mene ce samo bost u oci kad vidim ovog britanskog instagramera kak na konferenciji ima amd logo na odijelu, na bolidu mi nece smetati :P Maknuli su se od ferkana, više ne bude na kljunu logo pa su otišli k konkurentu, dobar potez, a mozda ih cak i manje košta merc spozorstvo ps mladen na aparatima :fiju: |
Citiraj:
kupcima, kao što je njegov. |
Hmm sad kad se pocnu pregrijavati Mercedesovi motori onda cemo znati da je AMD isporucio stare Athlon procesore a Ferrariu daju Ryzene :D ;).
|
Citiraj:
Dobri su meni moji. Vidi Liverpool recimo. Luzeri 30 godina i vidi sad, ubijaju u Engleskoj. Tko čeka, dočeka ;) doživio sam naslove 1998, 1999 i 2008. Doživio sam near misseve 2000, 2003, 2005, 2007 i 2010. I Ferrari je bio 21 godinu bez naslova pa eto, navijači živi i zdravi. A što si ti doživio? 4 naslova kad si počeo navijat za njih :) od tada što? Naslove u F1 1.2 gdje se voze sami i gledanja Mečki i Ferkanu u guzu? :D A ako bi već i menjao ekipu, Red Mulj je zadnja momčad za koju bi navijao. Prebacio bi se prije na Ferrari ili na Mečku. No, hvala na brizi. Moj tim i dalje ima i više WDCa i WCCa i bodova od tvog umjetnog ;) gg. |
|
Dobar Haas livery :chears:
https://twitter.com/F1/status/1225515507291435027?s=20 Citiraj:
|
Evo ga ljudi, novi livery gori :goood:
AMD na dominantnoj poziciji :rambo: :rambo: :rambo: https://www.mediareferee.com/wp-cont...1581337599.jpg :D Edit: I još bitnih vijesti - izgleda da će German GP i Lujo ipak biti prisutni u drive to survive s2. https://www.essentiallysports.com/f1...vive-season-2/ |
Ajde konačno danas u 18:30 prvo predstavljanje.
I odmah pobjednički bolid za 2020. :) |
Ferkan ima rogove koje je McLaren uveo na Mp4-20, 2005. Po mom skromnom misljenju mozda najljepsi bolid svih vremena.
Red Bull je danas svoju masinu predstavio. Ovako na prvu izgleda copy/paste, ali Honda je sigurno bolja. Sad slijede ostali. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nos na RB-u je zanimljiv, ko mali darth wader. Nadam se da ce mo imati podjednak Ferrari/RB/Merc ove godine da se posteno pobiju na stazi.
|
Nije se ni moglo puno toga izmjeniti kad su pravila ostala identična. Čak su i gume 2019-spec. Jedino mali tinkering oko aero pizdarija (barem ovo što se vidi izvana).
Mislim da bude sve isto kao i lani tj da će nastaviti gdje i kako su stali. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |