![]() |
naravno da moj lg iz 2015 ima h264, ima tona nema slike.
posto koristim i satelit pa da izbjegnem brdo daljinskih razmisljam o all in one uredaju. Gledam KIII pro ali ne vidim nigdje u reviewu dal radi sat i dvbt u isto vrijeme, ako ga netko ima neka javi. Dal mozda postoji kakav combo receiver sa enigmom2 (edit: nasao ZGEMMA H9.2H) |
Ja imam LG UF778V, star je cca 3 godine, preskenirao sam i dobio programe u HD, slika je čist ok..
Ono što me muči je da je jedno vrijeme zvuk bio isprekidan i to na svim kanalima i to sve do danas. Kako ce biti ubuduce, vidjet cemo.. Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
Kako saznati da li moj tv ima taj hevc ili ne? Ne nalazim nigdje tu informaciju, samo da je dvb-t2.
Radi se o ovom tv-u https://www.samsung.com/hr/support/m...E40J6272SUXXH/ |
Nema podrsku za HEVC
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
Hvala!
|
4K tv-i bi po defoultu trebali imati h265 a ako su FHD mora biti posebno napisano za taj codec -vjerovatno ovi noviji samo a ne oni stari (npr kao ovaj..)
|
A što je sa Tv karticama?
Komp sa TV karticom mi je u dnevnom boravku i ponekad mi posluži i kao TV za ove zemaljske DVB-T kanale. Znam da sam sa njom gledao i "eksperimentalni" HRT HD tako što sam instalirao dodatni video codec. Hoću li to moći i sa DVB-T2 ili je mogu izvaditi kad ugase stari signal? |
Mislim da nećeš,morat ćeš uzeti drugu karticu. Ja imam ovu, ima dvb-t2
http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr5525.html |
Citiraj:
Našao sam nešto Ovako. moram vidjeti koliko bi došla poštarina. Vidim da je kod nas slaba ponuda. Još ću vidjeti kad se signal stari ugasi. Još nekih godinu dana, zar ne? |
Kupio sam u linksu, ima u instaru za uzeti.
Mislim da do sedmog mjeseca iduce godine ce emitirati dvb-t i onda ga gase |
Emitira li se materijal izvorno u hd-u ili je samo upscale? Npr, vijesti, serije, filmovi. Šta je a šta nije?
|
Citiraj:
Ukinulo mi support za moju Leadtek, na Win 10 ne radi dobro i nemam DVB-T2. |
Citiraj:
primjera radi mislim da HTV1 dnevnik proizvode u HD, slično tako i Nova TV dnevnik, a ono šta nije ide upscale. |
Radovi na antenskom UHF odašiljačkom sustavu Učka - najava prekida
Obavještavamo gledatelje koji programe DVB-T mreža prate s odašiljačke lokacije Učka da će 17.9.2019. u vremenu od 01:00 do 06:00 sati zbog radova na odašiljačkom antenskom sustavu doći do prekida u emitiranju TV programa svih digitalnih mreža s tog objekta, a posljedično tim radovima doći će i do prekida u emitiranju u istom vremenu i s objekata: Bakar, Barbat, Baška, Brgud, Bribir, Buje, Buzet, Cres, Delnice, Fužine, Grobnik, Jablanac, Kampor 2, Koromačno, Krk-grad II, Krk-Treskavac, Lokve II, Martinšćica, Novigrad (Istarski), Pašac, Pazin, Plomin, Plovanija, Rab, Rabac, Raša, Rovinj, Svilno, Trget, Unije, Vrsar te odašiljači za MUXD mrežu na objektima Pula, Pula II, Krk-Kras II. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zvuk ide preko sabirnice, ne treba nikakav dodatno spajanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bit ce jeftinih tv-a po oglasnicima... vidim da bi ljudi radije kupili drugi tv nego dodatni uređaj. :chears:
|
Kako tko, kod mene još uvijek radi LCD TV s analognim tunerom, ne mijenjam dok radi. :D
|
Citiraj:
Napisi koji je to tocno model. Trebao bi podrzati h.265. To je u biti samo firmware update. Imam srednju Samsung televiziju serije "H" iz 2014., koja vrti bez problema filmove kodirane u HEVC. Medjutim, nema T2 tjuner, ali mi ionako ne treba. |
Citiraj:
dajte film/serije u HD!! jučer preskeniro i ono što sam vidio je da je sav uvozni materijal SD :care: |
Zavisi jeli stara ili nova produkcija + ako pri kupovini ima izbor HD / SD, logično da je HD skuplji.
U vezi telki i codec - a, jasno da bi fw update mogao dodati support za DVB-T2 i h.265 samo čisto sumnjam da će ga biti jer nije u interesu proizvođača... bolje cijela nova :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ak ja na ovom pomoćnom od 24" vidim razliku , kak tek izgleda na 55+ UHD ekranu...ko majnkraft :roller: |
bas lijepo. nemam sliku ali imam ton i osjecaj da mi ga je drzava opet stavila. softverska nadogradnja? bilo ih je desetak...TV je LG 42LB650V-ZN, a prije 5 godina nije bio jeftin
|
Citiraj:
|
@tiki66
Slažem se, zaboravio to gore spomenuti :fiju: @#Marko# Fali podrška za h.265. |
da, fali. malo se spominjao prije 5 godina, a nikako kao buduci standard. da su dosad eksperimentalno emitirali u tom kodeku znali bi sto kupiti, ovako mogu reci samo da smo prevareni. tolike godine otezanja i muljanja da bi nam 2 puta prodali sugave topboksove
|
Citiraj:
Austrijska verzija tvoje televizije podrzava HEVC! https://www.maximarkt.at/schaufenste....Nr.365397.pdf |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:03. |