![]() |
Da, ovo će biti bulšit
|
Underground 1,2, mw 2005 i ajde carbon.
Ovo sve izmedu i ostalo promasaj za promasajem, kao i cod i ostali. Da si barem uzmu vremena pa da naprave igricu nr oni izbace na godisnjoj bazi po jedan i dva naslova. Rade da naprave remastered gore navedenih nego da recikliraju govno iz god u god. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uffff, presao Payback na jedvite jade. Kupio famoznu Regeru, napucao je do vrha i sad nemam sta vise voziti :)
Nista, ceka se ovaj Heat. Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
zašto ne izbace te superaute i sve vrate na ulične trke i tierove auta koji su ulični, ne ferrarije i sheme. To mi je najguplje što stalno to forsiraju
|
|
Klasika NFS.
Grafika u garaži je fakat fascinantna, no gameplay... Em je 30 FPS-a (čini mi se) em je fizika auta, nepostojeća :D |
da, inače je nfs dosad bio poznat po realizmu i fizici auta.
gran turismo 2 nema fiziku auta ni oštećenja ni ništa pa je jedna od najvećih vožnji ikad. nfs je nfs, i ne bježi od toga. zabavna igra za popunit koji sat ove zime, ništa ozbiljno :) |
NFS igra moje davne mladosti, dešava se to da je sad u toj dobi moj nećak kojem će to bit ultrazabavno, ko što bi i meni prije 25 godina, i logično da meni više to nije :D
|
|
A jbt, isti dan izlazi kada i Death Stranding :D
|
Zadnji koji sam popravo igrao je bio stari Most Wanted, novi (2011) sam igrao cca 2 sata ... dosada živa.
Probao sam i Carbon i Pro street, nakon sat vremena obrisao. Ove sve zadnje nisam ni pokušavao igrati ... ovaj Heat možda probam, al imam osjećaj da će završiti ko svi zadnjih 10 godina. |
Citiraj:
|
Baš :D
Više sam aludirao na to što kupiti :D Makar, DS ću uzeti, pa ću vidjeti kako će se priča oko NFS-a razvijati, možda ugrabim NFS nešto jeftinije kasnije ;) |
|
Pozz
Jel netko probao igrat, kakvi su dojmovi? hvala, lp |
Nisam, ali gledao par review-a. Nije baš Underground 3 kako su ga nazvali, ali kažu svi da nije loš.
Evo, samo jedna rečenica iz review-a: Citiraj:
|
Neki kazu da je dobar, neki kazu da je skin Paybacka, neki kazu losa optimizacija i tak, nis posebno..
|
Uglavnom trebao bi bit najbolji u zadnjih nekoliko god...
A bas 500kn cca je mozda malo previse za riskirat, mozda nas skidrow ili netko iznenadi prije Božića :) |
Ili iznenadis sam sebe ea accessom mjesec dana pa probas taj nfs i bilokoju drugu igru na originu.. Ionako sumljam da ce itko igrat dulje od mjesec dana u komadu taj novi nfs.
|
Citiraj:
|
Imas i za pc, sve ti pise na originu.
|
Citiraj:
|
da na originu ima vidim, ali sad ne kuzim koje je fora tocno, ako je to ovo, nisam koristio to uopće dosad:
https://www.origin.com/irl/en-us/sto...k/interstitial sta uplatim origin access npr premium mj dana i mogu igrat mjesec dana nfs heat za tih 15 eur ili kako? i sta je ono dole buy now 19.99Euro? hvala i lp |
Tako je.Ja uzeo jucer Origin Premier i igram Star wars jedi i Nfs heat za 100injak kn na mjesec.Prije kraja cu otkazat i bok.Jako dobra fora
|
Citiraj:
Taman imam tri tjedna stari godišnji pa bi izlupao te dvije igre ko seljak poticaje :D |
Brijem da je ko netflix. Ako ne otkazes zaracunaju ti automatski s kartice sljedeci mjesec ako imas love na kartici. Neznam jer prvi put probao to.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
"Subscription" ilitiga pretplata.
Ne moraš otkazati, nego u options ugasiš auto renew. Kao i Netflix, blizzard, EA Access, PS Plus itd. :) |
Citiraj:
igrat cemo mi i heat i napravit pce crew :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |