![]() |
Citiraj:
|
ajd odite busom nakon ponedjeljka da vam se mogu pridruzit u razgledavanju...:D
Al nije mu ni hack nesto...ja ocekivao nesto bolje, neku slikicu itd... a ono samo slova...:D |
Citiraj:
|
Izgleda da je sad ku*vi srce na mestu. Dobil je spuhe s foruma, pa se odlučil ''osvetiti'' pošto poto. Jad i bijeda.
|
Citiraj:
|
Koji kreten....tjeba ga na liticu i nogom u guzicu....
I usput, nije hacker nego cracker :gringo: |
Nije cracker nego kreten... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jelc Super Moderator : lol2 :
|
To treba odma po kratkom postupku.
Prste na panj i cap ... nema... onda ce 'aklat okolo jezikom i trepavicama :D |
Od svih dana-bas danas -.- prokleti hakerjevi :fuming: :fuming:
|
Sve kaj mogu reci je :rambo:
Gad sugavi "hackerski" dabogda mu nijedan komp ne radio:fuming: |
dugo je PCE bio dolje joj da se dočepam tog idiota!!!:fuming:
|
Citiraj:
|
Ma trebali bi se skupiti i pokucati frajeru na vrata!:D i onda se pozvati unutra da malo pogledamo kakvu konfu ima, pa malo OC-ati proc bez coolera , pa malo case moddinga s čekičem i tamo, poslije ga pitati zašto mu kosti tako čudno stoje da ih mu još više naherimo!:D :fuming: :clap:
Nemam više ideja vi nastavite....:gringo: |
Uvijek se nađe neki nadobudni koji nema pametnijeg posla nego iz obijesti rušit stranice. Tobože profić , mo'š mislit. :rolleyes: Očito mu doma nisu posvećivali dovoljno pažnje, a i u školi su ga uvijek maltretirali.;)
|
Ja se naprosto usrrro kad se otvorilio crno, već sam pomislio da je mene neš napalo:D
Ajd nek je forum živ :clap: |
Tip mi je sjebo dan jučer,bilo mi je dosadno bez PCE.
btw mislim da mu treba svaki kost polomiti za ovo:grrr: :rambo: :grrr: :argue: |
Balavi posranac
Ja na poslu, reko idem malo bacit oko na forum, sada je mirno, kad jedva sam se ulogirao. Otvara a ono hacked by ...... nekakvo govedo. Nije bitno odakle je ali da to radi iz nekakve osvete neće ići. Zar u zakonu:confused: ne stoji da su to kažnjive stvari pa ako je tako neka se malo mjerodavni pozabave sa njime, možda to potencijalne creckere nauči pameti. Admin što misliš o tome, daj me prosvijetli ima li takvog nečeg u zakonu ?
|
mater mu, i mene je banao...
kad kreće bus:D |
a dobro kaj se moze...to je za ocekivati kada je forum poznat...zao mi je ali nadam se da radite back up :)
|
i šta bi sa tim autobusom??
Sinoć sam čakiju našiljio:D kad ga uhvatim, bit će to kao nožem kroz puter :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Upravo sam htio napisati nesto "donekle inteligentno" ali me hipnotizirao avatar od nino5-a :D
edit: uf, malo mi je sig posasavio..pitam se zasto :) ... nego, koja je to pcekspert ekstenzija i di se moze skinut? na mozzila.org nisam nis naso... |
Citiraj:
|
Ko se to zaje*ava?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x. kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ;) |
i jesam li ja to vidio da netko dolazi u rijeku?? come people, come. :D :beer:
btw, vidim da mnogima fale postovi, nisam josh skuzio da i teme nedostaju. sto je papak napravio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |