![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Dakle evo još jednom da ti kažem kad kupiš neku internu zvučnu (recimo Audigy4) onda se integrirana isključi u BIOSu jer NEMA apsolutno nikakve potrebe za njom, jer se sve može podesit preko Audigija kao što si vidio na slikama.. Ja također mixam i bio sam DJ za prošlu novu na jednom tulumu od 60-ak ljudi i slušalice sam, naravno, koristio. Prog je bio Traktor DJ Studio 2. Ja sam probao jednom sa integriranom i znam da mi par stvari nije radilo, master je bio normalno izlaz na mojoj Audigy, a monitor na integriranoj. Tu se radilo sa prog BPM Studio 4.2 |
hvala na odgovorima. sad samo moram kupit zvučnu i to je to.
jučer sam skino Traktor Dj Studio 3 (kojih 200mb),stvarno super program. |
Citiraj:
|
ja sam se nazivcirao citajuci ovo, a kamoli vi koji ste pisali ovdje
|
Citiraj:
|
@ygor_bec
imaš pm |
Citiraj:
|
@flood
i da, NE obavljaju kako treba! [/B][/QUOTE] NE pisi gluposti tipa ovog |
Citiraj:
Inače svi koji imaju terratec zvučne se žale na drivere ne na samu zvučnu tako da...:rolleyes: a i bio ti je test tu na PCE pa pogledaj minusi i dojmovi.:smoke: |
Izgleda da cu i ja morati u ducan po zvucnu . pokusavam ovo namjestiti da mi daje na master zvucnike i slusalice kao pomocno i to na nekoj unknown 5.1 kartici sa CMI 8738 chipom i nece nikako . a do nove godine jos okruglo 2 dana . ako ko ima kakvu ideju neka javi . sto prije to bolje
vidim da ova kartica koju buljo preporuca kosta skoro 500kn , a ne bi htio dati pola honorara za nju , jer zna netko bi islo to sa nekim jeftnijim creativom ili nekom karticom do recimo 200-300kn , recimo Creative Audigy SE 7.1 za 250kn buljo pomagaj :D :D EDIT: uspio sam dobiti na pomocnom tvuk sa slusalica ali dobivam i sa mastera zvuk , i previse se mijesa . i sad me zezaju i driveri od zvucne - onaj mixer sa posavkama zvucne i podesavanjima koji stoji pored sata ne mogu nikako loadati , stisnem Show i nista , prije sam ga mogao dobiti na ekranu i postelati |
Za 200kn najbolja kartica je Audigy SE, ne podržava EAX 4.0, al za tu lovu nudi mnogo.
@Router Ve-mil ju nudi jeftinije..:D (pogledaj i imaš još za par kutija pljugi dok ispijaš pivu s novom zvučnom:) ) @All Tražio sam malo i isprobavao al se na integriranoj zvučnoj nemože u nekom prog za miksanje mjuze podesit master i monitor (zvučnici i slušalice), zvučna mora bit neka ili interna ili externa. I još ak neko misli uzimat zvučnu do nekih 500-600kn neka gleda Audigy4 jer je malo pala cijena a to je ipak zvučna novije generacije. :beer: |
Nema ih trenutno u Vemilu , imaju u cjeniku Audigy 4 za 426kn ali nema ni toga , tak je to kad ostavljam sve za zadnje dane .
EDIT: nasao sam i drugo kaj me zeza - nemam na kompu sndvol32.exe za volume control , neznam kako ga nema , smijesnoi |
potraži na cdu od wina, moguće da ima tamo.
Razmišljam prodati svoju zvučnu nekak mi je preslaba za ove zvučnike..:D |
hehe , dalo bi se dogovoriti :)
jos uvijek trazim taj file , ak tko ga slucajno ima negdje bio bi jako zahvalan da ga posalje |
imaš audigy4 u hgspotu za 400kn i još 2god garancije.
to mi stvarno nije jasno - samo hgspot daje 2god na creative zv.kartice,a svi ostali 1god. stoga čekam da dođu x-fi xtreme music odma nakon nove godine i onda trk u hgspot. |
Ma sklepao sam nekak sa ovom karticom , na master baca samo sa deckova a na sluske na jednu baca ono sto treba a na drugu malo sa decka , nije lose , posluzit ce za novu - prosle godine je bilo winamp i cross faderi na 10sek i tako cijelu noc na masini vrijednoj 1000kn i to za 300ljudi . ovo godine zato cu se malo modernizirati i rokati sa traktorom :D
|
oćeš dobit šta para za to?:D
|
soma kunica .
zato mi i je glupo pljunuti skoro pola za novu zvucnu , kad se sjetim na kojoj zvucnoj je prosle godine sve radilo ko zmaj |
oćeš puštat bar dobru mjuzu (tipa house,vocal house...) il narodnjaci?:(
|
sve osim narodnjaka , ali vecina ce biti sa domace glazbene estrade jer je takvo mjesto
|
zajebi traktor ak misliš i barit neš usput, nabavi si BPM studio, puno bolji za obično puštanje.
|
Citiraj:
Ne bih se složio, jer SoundStorm na nForce2 pločama ima moćniji DSP od Audigy2 kartica:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |