![]() |
danas u 3 ćemo vidit na kaj liči valjda, nemojte sjebat pliz :D |
Ma to će biti remaster na razini W3. Ništa s toga kaže moja kristalna kugla. :D
|
neće :fuming:
|
"Can not deploy here."
"Building..." "Construction completed." "Training..." "Unit upgrade." "We are under attack!" "Unit lost." :lol2: |
kad stiže na pazar ?
|
Već prva minuta me nabrijala da odigram cijeli serijal ispočetka. Odradili su fantastičan posao sa FMV animacijama koje su u originalu bile katastrofalno loše - nije da mogu naraviti čudo, ali kao da jesu.
https://www.youtube.com/watch?v=9iMf...ture=emb_title |
|
150 čuna?
A ono, ne znam... Ako budu samo pikseli poboljšani, i to u onakvoj mizernoj dozi kao kod W3, neću ni pomišljati. Ovako, možda :D |
Bit će još hrpa bonus materijala, concept art, making-of videa, itd...
Za te pare, čak i nije loše :D |
Pa ja već neko vrijeme igram starudiju tj da budem precizniji igrao sam preko nekih drugih klijenata i onda igre budu preko cijelog ekrana bez da se krivi aspect ratio i slično (bude dosta sitno jer su to 2d igre, pa veća reza smanjuje).
Trenutno mi je na kompu Tiberian Sun. Za RA se zove OpenRA, ostalih se ne mogu sjetit... Znam da nije isto, ali dok čekate... :) EDIT: Tek sada pogledao trailer, jao kako dobro su oni to sve ušminkali....samo da ne zaseru. |
Jedino mi nije jasno zašto RA2 nije upao u ovaj mix.
Pošto samo ja igrao od RA2 nadalje i nikad nisam prošao tiberimum stranu c&c i RA1, odlična prilika :) |
Citiraj:
|
RA2 je meni osobno debelo najbolji iz cijelog C&C serijala, tu su baš napravili vrhunski posao (odmah iza je Tiberian Sun, ali RA2 je to sve usavršio).
Generalsi mi nisu sjeli jer su odskakali od standardne C&C formule, a RA3 mi je grozota, gori mi je od Renegade-a koji je u doba kad je izašao izgledao kao FPS iz praška. :D |
Citiraj:
|
Meni osobno Generals sa Zero Hour ekspanzijom je najdržai C&C naslov, iako sam uživao u Tiberium Wars kasnijem, i u RA 1 i 2, Zero Hour je broj jedan.
Ekspanzija koja je nadmašila original, uvela toliko noviteta da je praktički igra za sebe. |
Tiberian Sun mi nekako najdraži a nakon njega Red Alert jedinica.
|
ja sam volio generalse, tomahawk i te spike :goood:
|
Ma samo Kina i Overlord tenkovi :D
Ili Nuke general u Zero Hour pa more nuklearki |
Generalsi(ZH) u mreži -predobro....još uvijek
|
Citiraj:
RA1 ili C&C: Generals + eventualno Zero Hour, definitivno najbolji iz serijala meni. RA2 nisam toliko igrao, tad sam vec izgubio zivot u CS-u :D |
RA2 - Bay Of Pigs - 5 x Brutal Enemy - Superweapons off. Ni nakon 15 godina mi nije dosadno odapet sat - dva na partiju :lol2:
|
Citiraj:
Tematski doduše nema veze sa C&C uniuverzumom, priča je praktički nikakva, ALI što se tiče gameplaya i dizajna fakcija i podfakcija uvjerljivo najbolja igra u C&C franšizi. Čak bi rekao da je toj igri C&C etiketa donjela više štete nego koristi, jer je zbog toga bila klasificirana na crna ovca u C&C franšizi. Jiš sam dosta igrao RA2 i yuri's revenge, koji su mi iduće najdraže C&C igre. Nakon toga RA1. C&C3 i RA3 sam igrao, ali nekako me nisu oduševile |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
remaster izlazi za dva tjedna
|
Jos samo da zabace RA2 remaster i ja sretan 👍
|
Citiraj:
Neeeeeee.....Tiberian sun prvo :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Ali o tom potom, ja bi više volio da naprave generals 2 ili neki drugi "pravi" novi c&c naslov |
na steam moze se vec skinuti igra
|
Preload obavljen i ceka se pustanje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |