![]() |
To je ono sto mi je prvo palo u oko, a spomenuo sam jos jucer, auti kao da su kutije koje netko vuce po stazi. Nadam se da je to samo vizualni glitch a ne nedostatak u fizici
A kako samo lik na 1:15 kulira, kao ja kada vozim kroz centar grada :D |
Ovo izgleda ko nešto što se stvarno moglo napravit s dlcom :/
|
A čuj, bolje išta nego ništa. Znaš i sam kakva je situacija sa rally simulacijama da ih nema uopće.
|
|
Ne izgleda to toliko loše za pre alpha verziju. Samo me najviše strah da će ići više na Dirt 4 fiziku nego DR1.
|
Starta nakon 03:10. |
|
kad to izlazi?
ak ce xlr igrat , igrat cu i ja :D |
26.02.2019.
Ovo mi je za sada najičšekivanija igra koja izlazi u skorije vrijeme :D |
a nis budemo igrali :D
|
Do tada nam uvijek ostaju Dirt rally lige (koje su sad malo pale u zaborav, al ajde) ;)
|
Na staru godinu vraćam volan na stol pa bi mogli taj tjedan baciti koji đir jer su većina vjerojatno na go ako se slažete?
A što se tiče dvojke jedva čekam. Pratim ove obajve na yt i sviđa mi se kuda idu. Staze se čine dosta zanimljive. |
Nazalost i u ovoj igri su krenuli sa delux piz***** :fuming:.
Za "samo" 79.99$ preordera dobije se: Pre-order the DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition and receive: - 4 Days Early Access - Porsche 911 RGT Rally Spec - Upgraded 'My Team' starter cars - x5 Early vehicle unlocks added to your team garage The DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition also includes: Dirt Season I: x3 tracks x5 cars In-Game Bonuses High reward events Dirt Season II: x3 tracks x5 cars In-Game Bonuses High reward events Posto sam volan nazalost prodao mislim da necu ovo kupiti dok ne padne na neku normalnu cijenu. |
Objavljena lista auta. Porsche iz deluxa ce naknadno biti dostupan kao DLC:
http://blog.codemasters.com/communit...-car-list-dr2/ |
xlr, glancaš volan?
|
Spreman! :)
|
G920 ovdje u pogonu :)
|
:goood:
|
|
|
Danas se mice NDA pa pratite reddit i youtube, bit ce dosta recenzija. :)
Za sada skoro sve njemacki i ceski streamovi i recenzije, ali koliko vidim ljudima se sviđa igra. Prica se da je fizika vise manje ista kao u DR1 uz neka poboljsanja tu i tamo s boljom grafikom, no treba pricekat malo na recenzije od vise sim igraca. Jedino me smeta ovaj Season pass, umjesto novih staza dobit cemo remastere iz DR1 :/ Edit: Evo video od Jimmy Broadbent-a, njemu se moze vjerovati sto se simova tice: |
Za sada mi se jako sviđa. Najviše ima negativnih komentara zbog dlc-ova koji će naknadno izlaziti a koliko se sjećam to su zamjerali codemastersu za jedinicu da su trebali izbaciti koji dlc :lol2:
|
Napokon! Kad vozis grupu b gas diras kao klitoris. Prebacujes u 5. ako si suicidalan :) Me gusta (so far). Nadam se da ima postavki za head movement jer su kamere u kokpitu pre fiksne, nema bobanja ni nista... A vidio sam to u prerelease videima
https://youtu.be/5Pkj1Q8eZl4 |
Nagledao sam se streamova i recenzija jučer i mogu rec da mi se igra jako, jako sviđa prema viđenome. Mislim da ću to već u petak igrati :D
|
Isto uzeo preorder. Kažu da bu se 22.2. (PST) moglo igrat, dakle već u četvrtak bi mogao probat :D
U svakom slučaju nemojte bit ludi i uzimat direktno sa steama već nađite jeftinije na allkeyshopu. Nadam se da bu nas se skupilo dovoljno za neku ligu :) |
Ja ću nažalost pričekati za kupnju jer imam nekih obaveza koje moram riješiti ali definitivno kada bude neki popust uzimam a to tada zna se :D
|
Citiraj:
Ja ću isto malo pričekat s kupnjom do nekog popusta... financije "teku u drugom smjeru" trenutno. Tko zna da li se može igrat s joystickom? Hm... :D U medjuvremenu sam počeo malo opet haklat stari DR... dok me posao ne pregazi kroz tjedan-dva :D |
Ja čekam petak i pada Deluxe :D
Na cdkeysu je Deluxe verzija 49€, a obična verzija 30€. Čisto ok cijena :) |
Citiraj:
|
tko uzima? https://www.cdkeys.com/pc/games/dirt...c-steam-cd-key ovdje je ok cijena, ima nešto jeftinije?
ima li smisla deluxe? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |