PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Atxlon 1.4xp max. temperatura? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2939)

greg SE 21.11.2002. 10:27

ovo sranje je neki creative 48x star 100 godina (uzeo ga od frenda kad mi je krepa stari nec (nesto s vratima))

RAK 21.11.2002. 11:06

Za Creative proizvode drugi proizvođači. Ja sam imao DVD Lite-Off. Nemoram niti reći da je radio 2 tjedna.

greg SE 21.11.2002. 15:02

Citiraj:

Originally posted by RAK
Za Creative proizvode drugi proizvođači. Ja sam imao DVD Lite-Off. Nemoram niti reći da je radio 2 tjedna.
znam i ajd ti sad znaj tko je ovo proizveo.........
inace koliko sam skuzio za njega nepostoji nijedan novi firmware tako da sam u kurcu.....

RAK 21.11.2002. 17:12

Citiraj:

Originally posted by greg SE
znam i ajd ti sad znaj tko je ovo proizveo.........
inace koliko sam skuzio za njega nepostoji nijedan novi firmware tako da sam u kurcu.....

To ti se vidi po firmwareu. Tako sam i ja otkrio. Negdje sam pročitao koji je firmware od koje firme i tako sam ga jedino mogao promijeniti.

ozren 21.11.2002. 21:37

Re: Isprika

Citiraj:

Originally posted by Aba
Stvarno se ispričavam svima mislio sam da je pitanje bilo jasno drugi puta ću nastojati biti precizniji?
Nemoj se uzbudjivati, starosjedioci naseg Foruma uvijek pokusavaju otjerati nove clanove samo da imaju manju konkurenciju za nagradne igre... to ti je tak... :burn:

RAK 21.11.2002. 23:00

Nije to smanjivanje konkurencije nego odgoj. Kako su mene odgajali od prvog posta na forumu, tako se ja osječam odgovornim da novima objasnim kakva je praksa na forumu. Tako taj član više neće tražiti crack ovdje da ti ne trebaš napisati poznatu rečenicu, nego će ga potražiti putem astalaviste (što je krajnje komplicirano).

Kakve smo sreće, greg i ja ćemo imati tu ploču jedino ako je odemo kupiti.:beer:

igsablja 22.11.2002. 06:46

Citiraj:

Originally posted by RAK
Nije to smanjivanje konkurencije nego odgoj. Kako su mene odgajali od prvog posta na forumu, tako se ja osječam odgovornim da novima objasnim kakva je praksa na forumu. Tako taj član više neće tražiti crack ovdje da ti ne trebaš napisati poznatu rečenicu, nego će ga potražiti putem astalaviste (što je krajnje komplicirano).

Kakve smo sreće, greg i ja ćemo imati tu ploču jedino ako je odemo kupiti.:beer:

Ako kojim slučajem ja budem bolje sreće, bumo se dogovorili za neku siću ;)
Al nevalja slagat ražanj dok je zeko još u šumi :D

gpremec 22.11.2002. 09:12

Citiraj:

Originally posted by igsablja
Al nevalja slagat ražanj dok je zeko još u šumi :D
Jel onaj zeko koji je u sigu imao tri kompletne konfe u fontu 100?:D :D :D

igsablja 22.11.2002. 11:51

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Jel onaj zeko koji je u sigu imao tri kompletne konfe u fontu 100?:D :D :D
Te je :D :D :D

greg SE 22.11.2002. 12:59

Citiraj:

Originally posted by RAK

ma ni tada, nesto bi nam se desilo i krepala bi :)

Litex 26.11.2002. 20:30

flame flame flame flam :D
preko AMD temperatura pa kopiranja sa cd na hard pa do cdr snimanja a sve sa flame namazima :=)

di je taj moderator :D

btw.. ajd da čujem pokude na moj Sony CDRW CRX175E2 :D

Naime muči me to što neće da snima na neke medije, (kao zaštita ili ti banana na druge firme) e sad kao trebao bi novi možda firmware ili api..
comments?

igsablja 27.11.2002. 06:33

Citiraj:

Originally posted by Litex
flame flame flame flam :D
preko AMD temperatura pa kopiranja sa cd na hard pa do cdr snimanja a sve sa flame namazima :=)

di je taj moderator :D

btw.. ajd da čujem pokude na moj Sony CDRW CRX175E2 :D

Naime muči me to što neće da snima na neke medije, (kao zaštita ili ti banana na druge firme) e sad kao trebao bi novi možda firmware ili api..
comments?

Hm, čudno!?
Na koje to medije hoće a na koje neće?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40.