![]() |
nije i nece jer ako se takva bedastoca uvede tko ce vise bilo sa kupovati u HR ode njima onda milijuni i milijuni PDV-a ako se to uvede......
|
sad bi prema tome trebalo legalizirati piratluk...
|
Koliko sam ja skužio-traže da se to provede retroaktivno.
Od 2003. |
banda :grrr: : finger :
|
Znate kaj ja mislim?
Ovak! kao prvo mislim da je svima jasno da način na koji se danas distribuira mjuza i filmovi (komercijalno) je prošla svršena stvar i da su ti tutleki u HDS-u toga svjesni. Kao drugo preplaćuju debelo svaku pjesmu sa CD-a koju prodaju ili film. Kao treće, za par godina će svaki korisnik računala imati vlastiti ili neki oblik brzog pristupa internetu i zbog toga će biti logično dat neku siću love (od 50 - 70 euro centi) za neku stvar, downloadaš si je s neta na komp, platiš direktno autoru (a ne tam nekim neradnicima u diskografskim kućama) njegovu naknadu, državi on plati porez i svi zadovoljni. Jednosatavno eliminiraš problem, a to je način distribucije! Oni su tog svjesni i ovo kaj prijete i pokušavaju strašiti javnost su zadnji trzaji očajnika koji su osuđeni na istrebljenje (prokleti paraziti)! P.S. nek se niko ne uvrijedi...:beer: |
da li se to odnosi i na, recimo, IBM Tape Backup?
mislim da bi trebalo, jer mi ovdje prilikom svakog backupa servera na trake dodamo sve "melodije istre i kvarnera" kao i "zadarfestove" od '78. naovamo. a ako mi to radimo, to rade i ostali. krademo i uzimamo našim glazbenicima iz usta. |
Ima li u vasih trgovina medija?
Jucer gledam u KVARK-u, nema DVD-a. Niti jednoga.. sve pograbili. Kao da ce sutra poskupjeti. A CD-a. nesto malo ostalo. :rolleyes: |
Prosle sam godine pitao u jednom shopu u Italiji kako to da nemogu nac dvd medije za manje od 1€, a lik mi kaze da je to zbog tih istih koji danas kod nas kroje zakon. Pushiona uvijek...
|
a mamu im glazbenu, sta reci sta stajalista kompjuterasa
|
Nista, decki.. taj zakon bi mogao stupiti na snagu. :rolleyes:
Nego, valjda nam se opskrbjeti zalihama. Skupiti kune. I kupiti medije, pa s njima po bor. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |