![]() |
Ja se nadam da ce nas 10-ak otpiliti u Poljsku ili tako nes...
|
Vrlo vjerojatno ću se doma dosađivati...but who knows, možda nešto organiziramo...
|
sto uradiste od teme...
inace sniper, koji si dio grada? |
meni je najgore jutro poslije nove godine kad se trebam probuditi i izrigati sav alkohol i žderilo šta sam ugurao u drob
|
http://www.ny-wonderland.com
ovo mi se cini kao JAKO dobro mjesto za otici. nadalje imam jos neku predodzu o tome da odem ili u som jura ili u restoran pod starim hrastovima. Prvotna ideja je bila da idem u toplice ALi 1500kn po osobi me blago osinulo pa nista od toga. |
ja sam mislio u Češku za božić i novu g , sve organizirano prijevoz busom pijača i žderilo za 999 kn po osobi, ali odustao
|
...
odjebat sve pozive/tulume/klubove i slavit solo sa curom al jos neznam gdje... :rolleyes:
|
Stara mi neda da opet doma tulum složim :rolleyes:
E sad mi je več banana laganini :D Panika me hvata :D |
U Rijeci na Korzu zarakijat se :beer: .U gomili čestitat svim dobrim tetama(pijanim i trijeznim) i oko drugi dan kad se probudim u nekom nepoznatom stanu,popit kavu i doma :D
Prošla Nova u Ri je bila zakon uz Hladno Pivo,baš je bila dobra atmosfera: goood : |
Kaj je vama pa to je taaaaaaaak daleko.
uvjek nekj iskrsne par dana prije, tak bu i ove. |
Citiraj:
|
u prijateljevoj garaži nas 15-20.
BTW,za tu prigodu nam triba ozvučenje,pa jel se mogu dvi različite linije spojit na komp? |
Citiraj:
|
negdje u lokalnom vatrogasnom domu (da, to još uvijek postiji) na neki oveci tulum s 100tinjak ljudi. za muziku me nebriga, svakao cu provodit vrijeme konstruktivnije:D (umetni prostački cerek ovdje)
|
ja još nemam pojma di ću..ali znam da me trgovi i sl. više nikad neće vidjeti :mad:
bila sam prije 2 god. u zg-u na trgu..hrpe pijanih mulaca koji bacaju petarde svud oko sebe.. samo sam čekala da mi jedna doleti za vrat.. sreća pa me nije nijedna direktno dohvatila, ali me je zato sve peklo na par mjesta na nogama :fuming: :rambo: :grrr: :argue: |
Mala promjena plana
Ide se u Bratislavu |
razdragana djecica... :D
te petarde i mene zivciraju, pred neke 3 ili 4? godine je necija petarda zavrshila na mojim hlacama, i valjda je onaj plamen spalio traperice, srecom sam petardu skinuo sa hlaca. :argue: |
Citiraj:
weee! koliko ce te doci? oko 1300kn? cuo sam vec da neki iz rijeke idu... |
Citiraj:
|
Mom frendu je eksplodirala blizu gvale (uha) i nije ništa čuo tjedan dana na njega, a par mjeseci ga je još bolilo na svaki glasniji zvuk
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neka firma preko faxa Ta te pare je jeftino,dva nočenja Tko zna dali je tamo jeftino kako se priča? Ako je upola dobro kao u Pragu biti će ludnica |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |