![]() |
Jok, aplikacija za praćenje na mobitelu je pod muss :)
|
Bas me zanima snaga kopanja ETHa naspram ovom ethermineu, jer mislite da ce biti veca?
|
Hahaha... nemoguce...
Citiraj:
Koju sada koristis? |
Ethermine pool stats
|
Ethermine i flypool, najbolja aplikacija. Isti proizvodac aplikacije samo razliciti coin na istom poolu. Najbolja aplikacija koju sam ja koristio.
|
Definitivno bi trebali poraditi na izgledu same stranice, da bude nešta modernije jer ovo je onak 5-6 god star dizajn :lol2:
|
Moze primjer modernijeg dizajna?
Realno web dizajn je po meni manje bitan. Jer i ovako poolovi nemaju web vec se direkt ide na njega ali eto ja sam htjeo malo drugacije... |
Malo dizajn jest onako malo koma :D iskopirajte nanopool i bude dobro :)
ne treba ovako upečatljiva zelena... |
Baš ne kužim zašto je to bolje https://nanopool.org ?
|
Projekt podrzavam, sajt graficki nije bas neka sreca... logo je mutan, tekstovi sa sjenom su iz proslog desetljeca itd... Na facu isto mutno sve...
U svakom slucaju kad dode ZEC ja prebacujem rigove ako ce output biti priblizno kao na flyu. Sretno!:chears: |
S obzirom da sam sam u 1 dan napravio web, nemojte mi zamjeriti previše :D
Nije mi cilj osvojiti neke nagrade za naj web...pa nisam niti mislio plaćati web dizajnera :D Za sada je dobro, bude bolje ako pool bude dobar, ako ne bude majnera... čemu i dobar web dizajn :) Cilj je bio imati dobar pool, i samo neki link do statistike npr coin. gigantpool. com ali eto, dodao sam i "web" na kojem ću naravno raditi kasnije ako bude smisla. Ali to ću se naravno javiti ovdje i zajedno ćemo napraviti nešto najbolje ;) |
Citiraj:
Sajt treba biti ozbiljan, maknuti ovu kričavu zelenu i staviti neku pastelnu zelenu ugodniju oku. Staviti drugačiju sliku u slideru, možda maknuti Croatian mining pool ako dolazi ekipa iz vana, staviti ikone na Ethereum, Monero, Zec itd. Slobodno pogledaj stranicu nicehash, kako kod njih izgleda jasno, čitko i ozbiljno. Projekt podržavam te samo želim dati neki savjet da to bude još bolje i uspješnije. |
Ja volim samo tamne sajtove jer sam obično do kasno u noć za kompom i ubijaju me bijele stranice.
Ako krene kako treba rudarit ću moonero tu.:chears: |
Ja prelazim :D
https://image.ibb.co/dQVuhS/Capture.jpg |
Nadam se da imaš bar 1000 grafi :D
|
Hahahahaha :D
|
Kad bude XMR prebacit cu se i ja (50KH/s)
|
XMR je sljedeći, par dana nakon ETH-a
Stranica je malo prepravljena, valjda je sada bolje :D |
I Monero kazes da bude???
Ooooooooo |
Citiraj:
Svaka čast ! |
jel se vec rudari eth?
|
Rudari ali jos ne na gigantu :)
Nego ima netko da zna neke slike napraviti da stavim u slide umjesto ove ukradene s neta? :) ak ima nek slobodno okaci nesto zanimljivo... |
Selim rudare u hrvatsku tako da se prikljucujem u dogledno vrijeme s 180 grafickih
Samo naprijed |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma samo jednu da zamjenim ovu...
|
Hmm! :)
Probao bi eth rudarit, samo sam sad malo zbunjen, Trenutno sam na etermine, i rudarim sa claymore, Može li ko malo pojasnit? Kako i što da skinem sa starnice? Hvala na razumijevanju :) tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3) |
Nikako jos... kada se napravi pool onda.
Sve isto kako se spajas na ethermine tako ces i na gigant. |
Aha. OK OK. Krivo sam shvatio da je ETH u pogonu već.
OK, napravi te da bude jednostavno za nas amatere, samo ubacimo adresu i email. I vozi miki ;)) (Y) Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Vidim samo jedan miner je prikljucen na ETH pool. Jel otvoren da se prebacimo ili jos testing?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |