![]() |
Propustili ste šoru u paviljonu 6 jučer :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozvali su nas na jedan stand gdje je bila festa (tamburice, hostese, cuga) i tako stojimo i pijemo, druzimo se ugodno. Odjednom dolazi neki tip, pocinje prijetiti mom kolegi (nesto nerijeseno od ranije) i fizicki nasrce na njega i to pred njegovom suprugom.
A onda - party :) |
pic/vid or it didn't happen :D
|
Nemam ništa, no možda je netko snimao pa osvane na internetovima.
|
Ja imam ovo. :D
|
Sjeo sam bez problema u BMW , Mercedes i Audi. Valjda zbog stila, duga brada (Harden stajl), smart cassual košulja , Persol 714, čuka Steinhart Vintage Ocean
508 izvana super , unutrašnjost po mene katastrofalan. Jednostavno je uzak za noge kao klaustrofobija i volan u stilu 13" monitora - premalen i djeluje prejeftina eko koža. Megane Sport RS ugodna boja za razliku kričavo žute. |
Citiraj:
Koji BMW , koji Mercedes i koji Audi si sjeo ? Jer nije jednako sjesti u X2 Mpaket, socijalni F30 naspram M5 / M4 Gts Sent from my iPhone using Tapatalk |
GT S, GLC, X3, X6 , 7 kao suvozač, A6 i A7
edit. Uopće nisam slikao mobitelom niti snimao zvukove. Valjda ponašam zrelo? |
Nama nije bio problem isto nigdje, sto je bilo zaključano a zanimalo nas je, pitali smo i pustili nas. Jest da je bilo prvi dan odmah kod otvorenja za javnost pa mozda i zbog toga tj imali su strpljenja i zivaca jos.
|
Citiraj:
Jesi sjeo možda u RS3? R8? M4 GTS? M5? Itd. Oni su bili zatvoreni, ostali su bili otvoreni za sve :) Merecedesi su bili svi zatvoreni kada sam ja bio tamo (petak oko 13h). |
Zagreb Auto Show je hrelić na suhom u hangarima.
Na cijelim sajmu ništa ekstra, makar kao i svaki put. |
Meni osobno fali tuning paviljon. Bio davno u Frankfurtu na AS-u. Bio tuning paviljon. Ali ne tuning ala "Krapina Tuning Club" s hondama civic i golfovima trojkama, već pravi tuning... Super za vidjeti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |