![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj neke opipljive dokaze:p |
Najbolji je Western Digital :)
|
Citiraj:
Skandalozno: MekFis, IT private eye, dobio 3 mrtva Hitachija u 2 tjedna. Epidemija na pomolu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bubba, a jesi lud :D |
Citiraj:
cuj svak ima lose serije itd...al ne u tolkoj kolicini:smoke: |
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: |
Hitachi diskovi su jedni od najboljih.
A Hitachi optika. Neznam dal je netko radio s njima. Ja sam imao CD-ROM 4X citac koji je radio kojih... 8 godina kad sam ga dao. DVD 4X citac koji bi dan danas radio da se nije skurio, ali ne svojom krivicom. Predobri komadi. |
dakle:
|
Citiraj:
|
Fish ideš mi na živce s tim hitachi=ibm.
Daj nađemo se ovih dana na kavi pa da vidim te crknute hitachije koji prema tebi padaju ko pokošeni:rolleyes: |
Citiraj:
meni ide na zivce sto kad kazem nes svi popljuju da na kraju ispadne da sam u pravu...sjetimo se centuriona,samsung diskova itd:rolleyes: |
Dečec živiš u prošlosti. Kad je deathstar serija bila popularna prije nekih 3-4 godine?
Slični jesu, čak na nekim djelovima ima ibm logo ali to ne znači da rikavaju:clap: Nemoj ti meni pokaziva ibma pokaži mi 3 crknuta hitachia koja si vidio osobno:beer: |
ok:D ps nije ti malo cudnos to imaju ibmov logo gore ha:p :clap:
hitachi=nacrti ibma proizvodnja ibma...ak mi ne vjeruje proguglaj...cak se isto i zovu:rolleyes: http://www.ibm.com/news/us/2002/06/033.html evo pa si pogledaj kaj su napravili i zasto govorim ibm=hitachi |
Ok to je bilo prije 3.5 godine. Misliš da od tada proizvodni proces nije promjenjen i poboljšana kvaliteta diskova?
Znači i amd se grije ko i prije 3.5 godine, nvidia drži 99% udjela u prodaji grafičkih kartica i sve što se tiče it industrije stoji na istom mjestu:rolleyes: |
Citiraj:
|
Kad usporediš oblik IBM-a i Hitachija, vidjet ćeš da su skoro identični, čak i tiskana pločica. Osim toga, Hitachi ima pogone i u Mađarskoj. Pa di će to valjat... :D
|
Citiraj:
A treba uspostavljat dobr odnose sa susjedima |
sto se tice An8 SLI ja je imam 2-3 mjeseca i jos niti jedan problem, sto se tice foruma ima 30-40 korsinika koji imaju probleme, sad zamiliste na 1000-2000 prodanih primjeraka da ces se morat nac par pokvarenih...
|
Citiraj:
|
Vezano uz temu-ne preporucujem (osim mazohistima):
-SP i codegen periferiju (tipkovnice, miseve) OT Slazem se s Bubbom neozbiljni su komentari meni je jedan,dva,deset-nevazno krepao izbjegavaj te diskove... Evo link za one koji "nepoznaju" IBM i cime se sve doticni bavi...link ...pa pretrazujte... Ako nekog zanima statistika evo prodaja "consumers" HDD 2. kvartal 2005. : 1. Seagate Technology 30,5% 2. Western Digital 17,6% 3. Hitachi Global Storage Technologies 15,5% 4. Maxtor 13,5% 5. Toshiba 7,7% 6. Samsung Electronics 6,9% 7. Fujitsu 6,7% |
Citiraj:
|
Citiraj:
da znam za ibm oem i cak za os2:rolleyes: da znam da imju diskove koji idu u superacunala/workstatione...i kaj sad os rec da ibm nije= hitachi?tebi je jasno da ibm jos uvijek proizvodi diskove...i da njegovi inzinjeri dizajniraju hitachiju diskove...ja govorim tu da je ibm= hitachi a ne da ih se izbjegava ako procitas bolje reko sam da nisu losi al da nisu za vjerovati...bar za sad:smoke: |
E.T. ajde postaj link s ovim udjelima pojedinih brandova u prodaji..:beer:
|
Citiraj:
radio na dvije i nema im usporedbe sa creativovim. a pogledaj podršku.:rolleyes: |
Citiraj:
|
@mc_fish
laprdas glupost. A IBM je imao losu seriju i to je to. Isti inzinjeri. Koji su blago receno veoma obrazovani ljudi, a ko si ti da imas ista reci protiv njih. lol Citiraj:
|
Ja sa Terratecom nisam imao problema.
Zamjerka je kaj im je tech. podrška nikakva a drivere izdaju svake prestupne godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |