![]() |
maca ima tricu i bicu
izgleda odlično!! |
Trailer definitivno izgleda tomb raiderovski.....e sad samo treba vidjeti kakav će biti gameplay? Krcat quick time evenatima ili krcat istraživanjem.
|
|
|
Citiraj:
|
Ama, kako nije RTX grafa na recommended da se oči igrača mogu kupati u raytracingu..:D
|
visoke ocjene kolko vidim dobiva |
Ima 25.5 GB za skinit. Bit će igranja trčanja po džungli za vikend.:D
|
Citiraj:
Koliko čitam, ista priča - pucnjava, pa još malo pucnjave, i povremeno nekakav (opcionalan) tomb za raiding .. šteta. Igrat ću, ali negdje kasnije. |
baš to, kad cijena dosta padne
|
Ja sam izgubio volju za igrom kad sam vidio da će ponovo imati one open world hubove. To mi je potpuno uništilo prethodni nastavak s onim svojim blesavim side questovima i story fillerima.
Tako da također čekam neki žešći popust. |
Citiraj:
Inače iz PC Gamer review-a: Citiraj:
|
|
Krenio kao i prethodne igre, težina na maks (Deadly Obsession), opet igra ne sejva osim u kampovima, i nakon sat vremena šuljanja, razgledavanja i puzli, idem skočit na craggy zid i samo prođem kroz njega i u mrak. Naravno još nijedan kamp nisam našao.:D
Mala pauza pa ispočetka. Inače igra na 1060 6 GB stavi dosta toga na normal, neke stvari na high, ali se primjeti da treba jača grafa za to, ali izgleda super. |
Kak vec igras a igra se otkljucava tek u ponoc?
Ili si uzeo croft edition? Sent from my H8266 using Tapatalk |
Vjerojatno ću odigrati čisto zbog grafike :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A bude i za exodus trebala,naravno. |
Jel igra zahtjevnija od prethodne verzije? Pretpostavljam i da je graficki lijepsa.
|
Jebote kad sse to otkljucava?
Pa 14 je.Preorder je bio za standard edition Edit:Nasao da bu u 17h otkljucana.Pas mater |
Citiraj:
Lijepša samim time što nema bijele farbe po svakom zidu po kojem se možeš penjat.:D |
Onda će biti teže ako nema bijele boje koja usmjeruje gdje skočiti.
|
Odigraj TR 1,2 i 3 ako nisi pa vidi što je teško :D Ovi novi su mi super ali daleko lakši nego originalni.
|
Nakon 2h odigrana jako sam zadovoljan igrom.U 4k sa Hdrom na ultra detaljima igra izgleda woooooooooow.Vegetacija u ovoj igri je stvarno vrhunski napravljena.Benchmark od 42 do 65 fpsa.Jako solidno.Zadnji nvidia driveri.
|
Kaj se tiče zahtjevnosti tomb raidera meni se moja 1060 lagano čuje i na Underworldu,a zna se kad je napravljen.Da ne bi na Shadowu!
|
performance (vega64/1080, 580/1060)
Kaže i na "high" preset sa isključenim motionom blurom defintivno bude dropova ispod 60 fps i sa rx 580 8gb/gtx 1060 6gb Igra fino iskorištava i procesor, na 6c12t ravnomjerno raspoređen load (dx12), na 4c8t dosta visok load |
Igra definitivno koristi sve resurse bilo cpu bilo gpu.
Ali fakat izgleda maestralno.Kad se popnes negdje na vrh neki pa pogledas u daljinu rijeka,đungla.Nesto predivno. Meni zakuca grafu na 75c kaj je max kaj sam vidio na svojoj konfi.Proc na 70c I jos HDR na sve to.Brutala |
Pričajmo malo o lagu kontrola. Ili sam jedini?
Nekad kad dam input da ili krene trcat, nekad X (Xbox gamepad imam), nekad skok, a izbor oruzja pogotovo, igra kao da nezna sta da napravi i nista se ne dogodi. Za izabrat drugu pljucu nekad moram stisnit 2-3 puta, na tome je najočitije da nešt nije uredu, o X za zabit sjekire u zid da ne pricam, izgubio sam sigurno 3 sata ponavljajuci neke stvari zbog toga. Na netu vidim da ima još ljudi koji se na to žale, i na stuttering nekaki ponekad, meni to bude kad je igra dugo upaljena, pa samo nađem kamp, exit i ponovno u igru. |
Stuttering nekad da i to u tombovima
Igram sa tipkusom i misem i nemam laga Bude patch neki uskoro Dao bi ruku u vatru da je stuttering zbog Denuva 9999999999 Edit:Ima fix za stuttering koji sam nasao na netu. Radi 100%. Staviti exclusive fulscreen i u task manageru kad se pokrene igra naci sottr. exe i staviti priority na high. Sa tim mogu maxat igru na 4k bez imalo stutteringa. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |