![]() |
Kaj se tice R-a. Da je lik toliko precizan bio bi novi pele, maradona, a ovak je samo odlican igrac!
|
No way hose da je čovjek tri puta pogodio prečku i da mu se vratila na prsa svaki put. NO WAY; da je to napravio jednom, pa makar i iz 196 pokušaja, ajde mogao bih progutat; ali ovako ma nema šanse... Svaka čast ronaldignu, najbolji je igrač današnjice, ali da tako gađa nema tog šuta koji bi promašio.... Ono sa snimke ne bi pogodili Pele, Maradona i Ronaldigno zajedno za Nikom Kranjčarom koji im viri iz dupeta i navodi projektil...
Što se tiče Audia, još jedan yeah wrigth, ako je čak snimka i stvarna (u što bih izrazito sumnjao da niste bacili 74 linka koje mi se nije dalo izlistavati, ali hajde nek vam bude) on to nije mogao raditi neosiguran; dakle imao je vitlo; ako je imao vitlo, nema šanse da ga to vitlo nije navlačilo... Sva druga objašnjenja trpam u kategoriju "I onda je svizac zamotao čokoladu...." i fakat ju je zamotao, pa vidi se na televiziji... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam jer ova snimka prava , ali zna mza jos jednu sa kosarkom i LeBronom Jamesom - mozda je netko i vidio - tip pogodi mislim pet puta sa kosa na kos na treningu . cuo sam da je to montaza i nekakva reklama , ali na drugom jestu sam nasao da je isto autenticno , mozda netko zna vise?
|
Naravno da je autentično... i svizac je zamotao čokoladu...
|
Citiraj:
|
po prvom udarcu u precku se vidi da je montaza jer lopta ide presporo da bi mu se vratila ima mi malo velik luk i nema bas brzinu
|
PORKLETI IE nevidim site jel moze neko opet napisat site dje je to sa rondalinhom please....nemogus mozillom radit nepitajte zasto...
|
aaaa
PORKLETI IE nevidim site jel moze neko opet napisat site dje je to sa rondalinhom please....nemogus mozillom radit nepitajte zasto...
|
aaaa
|
youtube.com/watch.php?v=aRHk8ol0vTw
|
Citiraj:
A što se tiče C. Ronalda njegovog navodnog silovanja to su gluposti... a inače za njga se može reči da nije novi Maradona ili Pele nego samo odličan igrač. Pogledajte neki film o Maradoni npr. i vidite kakav se onda nogomet igrao i koliko je on lošiji od Ronaldinha. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro, glupo je raspravljati da li je netko bolji od nekoga to je kao ono pitanje u F1 da li je Mihael Schumacher najbolji vozač svih vremena? On je najuspješniji, što svi rekordi potvrđuju ali o tome da li je najbolji VOZAČ to je pitanje jer je nemoguće uspoređivati ljude koji su se natjecali u različitim vremenima. Tako i tu što se tiče Pelea i Ronaldinha, nemoguće ih je usporediti, drugačiji su tip igrača i igrali su(igraju) u potpuno različitim uvjetima. Pitanje je kako bi se Pele snašao u današnjem nogometu a kako Ronaldinho onda. Ja mislim da je Ronaldinho ista klasa igrača kao i Pele i Maradona.
|
bubba nisi mi ni ti bash oldtimer da si gledao kako pele igra... ;)
sto se tice maradone, imho, bio je prosjecan igrac. a vi kazite sto zelite. pele je bio klasu iznad. i dan-danas za mene je jedan od najboljih svih vremena, a najbolji tada. it's all from me. |
Prosječan igrač nemože sam odvuć trećeligaša Napoli do dva scudetta...
A da sad R. dođe u Real Sociedad,recimo,nevirujen da bi bili dva puta zaredom prvaci... Prosječan igrač nemože sam odvuć prosječnu Argentinu do naslova Svjetskog prvaka... Prosječan igrač nemože pretrčat pola terena,preć pet igrača i golmana i dat gol... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |