![]() |
Ne znam tko bi normalan uopce instalirao to smece na pc :)
|
Kod mene verzija 5.30 posluži tu i tamo, to je valjda posljednja koja valja prije afere.
|
Ma nema tu više nikakve nade, služe se kojekakvim trikovima da korisnike na ovaj ili onaj način prebace na nove verzije, koje im pak služe za distribuciju sve i svačega.:fiju:
|
Može slobodno, to mi firewall sve blokira.
|
Blokiranje oglasa u CCleaner
Citiraj:
Evo uputa - Kako blokirati popup oglase i spriječiti CCleaner za izlaz na Internet |
Citiraj:
Isto tako u postavkama CC maknut update ( pa i iz startup-a) i maknut monitoring .. :kafa:. |
To nije dovoljno jer se neke verzije znaju same vratiti u startup ili task scheduler, ne samo CCleanera nego i drugih aplikacija. Treba mu baš preko firewalla ubiti vezu i onda si siguran.
|
Citiraj:
CCleaner je započel kao sasvim vredu sve-u-jednom alat, a evo sad moraš jako dobro paziti da njegovom instalacijom ne navučeš razno-razna smeća i još k tome pakira (nepoželjan/nepotreban) softver. Nema smisla zajebavati se s tim, ako je jednostavnije zaobilaziti takve komade softvera, jer fala Bogu (ako nije dovoljno ono integrirano u OS) alternativa ima više nego ikad. |
ASUS Live Update Infected with Backdoor in Supply Chain Attack
Citiraj:
|
Iskreno dugo nisam koristio CCleaner jer nisam osjetio potrebu. Ali eto ako se pokaže potreba, šta koristite sad nakon što više nije pouzdano koristit CCleaner?
|
Nista. Ne vidim potrebu.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Izuzetan free alat. Sent from Usreo 2nd Mobara |
BleachBit pokrenem nakon svakog upgradea na novi Windows 10 build čisto da ubrzam stvar i ne brišem ručno, inače ne vidim preveliku potrebu za tako nečim.
|
Nastavak ASUS Live Update + CCleaner priče:
Citiraj:
|
Hackers breach Avast Antivirus Network through insecure VPN profile:kafa:
Citiraj:
|
Znači uz CCrapware, izkarali su i Kravast. Odlično :)
|
Je, tak je cijela stvar i počela još prije par godina. Čim je Avast kupil Piriform, ode sve u Mp3.:)
|
Zašto mi se CCleaner 4.19 pali sa windowsima 7 x86?
Monitoring je onemogućen, u msconfigu u startupu ga nema, nema ga niti u registryu u "run" (startup with windows). Pojavi se u notification area, i analizira i zatim se isključi i nema ga više. Gdje mu je to zapisano da se upali sa windowsima? |
I dalje me ovo zanima...ako netko zna odgovor.
|
Mora imati od nekud start, nađi ili ga deinstaliraj / ubij.
Jesi li gledao postavke unutar programa? Tamo bude opcija hoće li se pokretati sa sys. |
Možda u Task Scheduler imaš nešto?
|
Pogledaj sa Autoruns kaj ti se pokreće kod startupa pa tamo i zakolji
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako ga Autoruns od Sysinternals ne nađe onda je magija.
|
Avast AV accused of selling your click history, purchase details to third-parties:kafa:
Citiraj:
|
Kravast... sad bi trebao onaj meme sa Obi-Wanom i Anakinom gdje prvi potonjem kaže da je postao ono što se zakleo da će uništiti :)
|
"Good" guy Defender...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9689bf9574.jpg
|
M'lord.
|
Sve je više i više tog šrotwarea
Baš sam nedavno radio PC sa Avastom, free edišn. Stalno neki pop-upovi da kupiš premium. Stvarno ne znam kome se to da trpiti, radije pustim Windows defender neka radi svoj posao |
Avast shuts down Jumpshot after getting caught selling user's data:):D - sramota je sad potpuna.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |