![]() |
A čuj, ... logično da je TR069 (Remote) asociran na "vanjski" interface,
kod ADSL - a je to modem a kod optike je to Lan1 koji je tada WAN port. Sorry šta nisam od pomoći :fiju: |
Dobri ljudi su uvijek od pomoći! U najmanju ruku nisu od štete! :beer:
Sad mi je palo na pamet da će možda raditi ako pod Settings >> External modem uključim / stavim kvačicu na "Allow an Internet connection on socket LAN1/link via external modem." Vidim da je to uključeno kod optike, a isključeno kod adsl-a. Sad je prekasno da se vraćam u ured, ali probat ću pa javim. Pod What does this mean, piše: The LAN1/link socket offers two options for connecting devices:
|
Da vjerojatno je do toga, zaboravio sam to napomenuti, meni na optici je to označeno.
U međuvremenu sam otkrio kako dekriptirati config, pa je to drugo riješenje za problem user i pass-a za 3g, piše sve u drugom threadu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...02#post3105402 |
Evo, javljam da je uspješno riješeno kako sam pretpostavio. Trebalo je uključiti opciju (staviti kvačicu na) Allow an Internet connection on socket LAN1/link via external modem i onda je TR069 interface aktivan na vlanu103 na LAN1 portu i bez problema dobiva adresu od lokalnog routera (dhcp server podešen) i pristupa se preko ssh-a sve kako je Delboy prije opisao.
Za vidjeti podatke dovoljan je čak i samo cli cat /tmp/temp_to_decrypt i sve je vidljivo. Inače, delboy ova skripta za dekripciju je fora, svaka čast! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |