![]() |
Citiraj:
Uhvatili se testirati Ryzen 3 i onda mu opale prastari i5 2500K ( ajd jos ima smisla ) i i5 7500 koji trenutno bjezi koliko ? 500kn ? Zakljucak boze pomozi... ono, ma OK su ti procovi ali nije to to... ono nema 8/16C/T/guze itd... malo je... Malo u odnosu na sta ? Perjanice Intelove ili AMD-ove tak svejedno... Osobno ne mogu vjerovati da u testu nema bar JEDAN i3 bilo koje generacije ili Pentium bilo koji, a mogli su makar onda stavit koji FX, imalo bi vise smisla :D Ajmo usporediti Tomu Vinkovica ( btw odlican traktor ) sa John Deere i modelom John Deere na zalasku karijere. Modeli s velikim tockovima. :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
Ja baš htio pogledat kolko sam se zeznuo sa ovim 8320E, a sad moram kopat dalje...a mislio izbjeć ananada ili tomislava |
Ako netko ima i3 i voljan ga je posuditi nema problema, testovi se lako naprave, ali je teze doci do procesora. Ista stvar je i sa FX-ima, otkud da ga iskopam, pa onda jos i plocu? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
u kojem testu nisu dovoljni, ja to ne vidim Onaj ko kupuje za Maxon Cinema 4D neće ni razmišljati o ovom procu, za 4k rezolucije također, jako malo će biti i kombinacija r3 1200 + GTX 1080 Ti...znači cinebench mogu gledati kao mjerilo snage da ga se usporedi čisto tehnološke usporedbe radi, ali nikako za izvlačenje zaključka da je nedovoljan za običnog korisnika |
Na 4K tek pada potreba za skupljim procevima sa današnjim grafama :D Prava potreba za snažnim procesorom je na 100+ hz gamingu kada procesor treba obraditi veliku količinu fpsova.
https://www.youtube.com/watch?v=PqNF92MhCTc |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To se slažem, ovdje je najteže definirati "običnog korisnika" jer svako na to gleda drugačije.
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pcekspert.com/clanak/amd-fx-8300-test/?pg=3 |
Citiraj:
|
Predlažem da za recenzije grafičkih kartica vratite fullHD rezoluciju.
Od testa ryzen procesora pa nadalje (čudno da na pcekspertu nisu testirani na fullHD), više nema te rezolucije u narednim testovima, a ipak prema steam statistikama svega 0,30% ekipe igra na višim rezolucijama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |