![]() |
Onda su mogli navesti da igraci imaju periskop na ledjima i sve pet, Golf cetiri. :P
|
Vidje me kako taktiziram u ovoj kuci :goood:
|
Citiraj:
Haha, ovo je prejebno. So much tactics :D Tzv. tactical 3rd person shootere nikad nisam mogao shvatit ozbiljno, ni nikad necu. |
Citiraj:
Ovi argumenti koji pokusavaju ocajnicki opravdati postojanje 3rd PV-a su Boze sacuvaj.Znaci, samo zato sto je dostupno svima, ne znaci automatski da je opravdano. Dode mi na isto kao da kupim full package cheatova za BF i spojim se na ruski server, pa dodem ovdje vristat kako je kul imati wallhack, no recoil, no spread, damage modifier jer, eto, svi ga na serveru imaju. :D Fun? Fuck no. |
Citiraj:
|
Igra netko? Tražim nekoga za duo, da voli igrat timski, a ne kada igramo duo/squad, da trči/e na sve strane i ostavi me samog i onda kad umre dere se skoro na mene da "di si ti bio", a ja cijelo vrijeme govorim da igramo timski i da se držimo zajedno (pod ovim nisam mislio da se držimo za ručice nego da budemo u neposrednoj blizini zbog drugih igrača :D). Volim timsku igru di surađujemo zajedno i zajedno se borimo, a ne da ispadne da pola vremena imam osjećaj kao da igram solo game. Uglavnom, ako je netko za timski duo queue javite se na pm pa da razmijenimo steam id :chears:
|
@necto - kempaš u kući i jedina prednost ti je što vidiš van na mjesta s kojih se tebe ne vidi, ali pucat tamo ne možeš bez da se pojaviš na prozoru....
@alpha... - opet uspoređuješ ovo sa FPS-om ( BF ) :) Možete onda igrat BF i preskočit ovo sranje kao i Hitmana, MGS, Batmana, Mass Effect i ine gluposti koje uopće nikad nisu trebale izać kao igra jer su TPV. Argument "glupo je jer ja njega vidim kao i on mene" vam je bezveze. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nope. Nisi skuzio. Kazem da tpv igre ne moraju bit sranje.
Za SP-MP usporedbe ste u pravu, ali to je islo u kontekstu ovog gore. |
Citiraj:
Jedina OGROMNA prednost koja prakticki odlucuje 80% okrsaja u igri. U zadnjem krugu je to vec na 95%, jer onaj tko se prvi otkrije je uglavnom mrtav. Znaci ti ne vidis problem u mehanici igre koja tebi dopusta da pratis potpuno kretanje neprijatelja bez da se iti malo izlazes u njegovo vidno polje. Mehanika koja ti dopusta cekanje da se ovaj okrene ledjima ili krene lootati, koja ti dopusta pre-aim tako da cim izviris imas naciljanu metu, Mehanika koja tebi u poziciji plijena ne pomaze apsolutno nikako jer ti ne mozes zaviriti iza ugla/prozora/brda koje je udaljeno 2-5-10-100m. A za to vrijeme lovac te lipo gleda sa svojim nevidljivim periskopom. Kompletno fuckin taktiziranje u ovoj igri pada u vodu osim ako nisi ti taj koji je u ulozi lovca/kempera. |
3rd person je kul za ovakve igre, po meni. Ne bi bile upola zabavne da je samo 1st person.
Btw. ne postoje kompetitivni 3rd person shooteri. Dapače, i malo fpsova su dobre kompetitivne igre (csgo.). |
najavljen je hardcore mode u kojem je samo 1st person za vas gunđala i profesionalce
|
Ta opcija je najbolje rjesenje, ko sta je bilo u dayz modu, da određeni serveri imaju samo 1st person uz eventualno neke druge postavke. Baš to, za gunđala i "profesionalce".
|
prile ne seri nego kupi igru i ajde vamo :D
100kn, tolko potrosis na burek u dva dana /stevo mode off :zdero2: |
Citiraj:
Kupio bih odmah igru ali mi se ne svidja taj force failed rush i 3rd person gledanje. |
Citiraj:
|
Pretpostavljam da moja kanta to nemoze pokrenut niti do settingsa igre?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Vrh igra, staneš iza kamena ili stabla pa tražiš neprijatelje koji tebe ne vide: https://www.youtube.com/watch?v=nS7QlQK9McA |
Wow, iščuđavanje na treće lice u takvoj igri. :kafa:
|
Citiraj:
|
Pa 3rd person shooteru.
|
I gdje se da naći najjeftinije? Volio bih probat, al mi se baš ne daje 200kn ak mi ne legne :)
Kolko ja uspjevam nać, najjeftinije je 25€ na instantgaming ili 25.09€ na hrkgame |
Nema jeftinije, bar ne na provjerenim stranicama
|
Postoji ova solucija :beer:
Citiraj:
|
Ok, ovo je baš ghetto solucija :D
Mislim da ću malo sačekat, pa vidjet dal će bit sreće s cijenama. |
steam ima refund para unutar 2 sata ako se ne varam
|
Citiraj:
Koliko je tebi prohvatljiva cijena za ovo? Igra je stvarno zabavna ako imas squad. |
Uzea sam, 30 eura nije puno, a igra je stvarno zabavna. U petoj partiji san uspija pobijedit, uglavnom sam u top 10. U par partija me skinilo mađu prvima, lootam par kuća i dobijem samo pištolj, pa naletim na tipa sa ARom. Game over.
Ima tko za squad? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |