![]() |
Ima li način da se kupi btc preko devizne na nekoj stranici ali bez verifikacija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako su vezani u nas vrh Mislim da im onda btc ne treba Ili ti isti drze minere na trosak hr :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
nit linić nit radim u državnoj firmi, nit sam uhljeb, radim u privatnoj firmi koja obavlja određene poslove za min. financija, pa i poreznu, e sad budući da nas hebeju i sa izjavama o čuvanju tajnosti podataka i potvrdama o nekažnjavanju, smatram da mi nebi odgovaralo da se utvrde kojekakvi porezni prekršaji....
idem sad po alu foliju... moram se omotat... možda mi čitaju misli :D |
nego, koliko se čeka na verifikaciju za wirex, čini mi se da se nešto odužilo, uploadao sam kopije još u četvrtak....
|
Ja sam u ponedjeljak, onaj prije 7 dana. Jos nista, koliko sam skuzio navala je.
Wirex mi je poceo ozbiljno ici na spolovilo, grdi bugovi u sustavu, prakticki nepostojeci customer support itd.... Prelazim na Criptopay, nadam se da suckaju manje od Wirexa ako nekome nesto znaci 25% popusta na karticu: https://cryptopay.me/join/7fff12fa Edit 2 : Ovi nisu normalni :D Provode verifikaciju u roku sat vremena, napomenimo da je nedjelja..... so far so good |
moze li mi netko reci tko je uspio verificirati wirex karticu sto je potrebno da se dobije verifikacija? pokusao sam napraviti zahtjev sa slikom osobne i racunom od mobitela, pa su mi odbili zahtjev
|
Posalji im racun od vode, struje, fiksnog telefona. Ako si placao nesto preko e-bankinga posalji im potvrdu tog placanja (kaze frend da primaju i to).
Nista ne smije bit starije od 3 mj. Ako su ti odbili potvrdu identiteta, budi siguran da si poslao dokument koji si odabrao. Osobna, vozacka, putovnica. Nemoj nista cropat, resizat itd.... |
|
Koristim XAPO wallet kao i debitnu (visa) karticu, uploadao dokumenta da imam veci limit, mogu reci da sam za sada zadovoljan, vise puta isplacivao na UNIcredit i Raiffeisen bankomatima sve uredno proslo.
|
Wirex mi odbio verifikaciju. Kazu da proof of residency nije dobar. Poslao im izvod tekuceg racuna u PDF-u. Nemam im sta drugo poslati, svi racuni su na vlasnika stana (isto prezime), a i racuni nisu na engleskom. Na sebe nemam bas nista. Kako rijesiti verifikaciju?
A vec sam im platio za plasticnu karticu skupa sa expedited shippingom. |
A da posljes osobnu?
Pise ti ime i adresa, meni su prihvatili na jednom racunu jucer. Sent from my D6603 using Tapatalk |
Posalji ponovo uslikaj fino izvod iz banke ili sta vec imas. Ja sam poslao osobnu i uslikao izvod sto mi dolazi na mail, nakon par dana salju da nije ispravan izvod onda uslikam kako treba i proslo je. Kupi nesto sa karticom pa posalji im racun ili pak izvadi izvod iz banke pa posalji.
|
Jesi radio screenshot ovog s maila ili isprintat pa uslikat?
|
Bilk u pdf-u i samo uslikam da se bolje vidi i posaljem. Ako odbiju nesto drugo salji, prihvatit ce kad tad
|
dva pitanja:
1. na wirex, travel ili freelancer kartica? 2. na vecini stoji ovo Citiraj:
Citiraj:
|
cek koje su ovo u wirexu lopovcine, vidi im vrijednost BTCa???? pa nije valjda da i vama ostalima ovak racunaju?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b1e55abdb5.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Nisu osvježili vrijednost btc-a od 1.5 :D
|
wirex trenutno ima 20+% fee
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
wirex lopovi
Citiraj:
Ja trenutno samo izvlacim pare,jer odplacujem opremu,da ne trebam pare,ne bih ni mjenao iz ETH. |
hm, onda cu ih odjebat, jer meni trebaju cifre od 50-100 dolara, a ak ce davati takve cijene, nis od toga
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ako nekog zanima, uquid obracunava 1628 dolara bitcoin na 10$ transakciji, ne znam je li sto bolji tecaj na vecim ali u odnosu na wirex za male transakcije mi ovo sasvim ok
|
Bipay Visa u 180 zemalja, najnovija vijest.
https://help.bitpay.com/bitpay-card/...card-available jel hrvatska i prije bila na listi? Što se tiče verifikacije, imam isti problem ko i Dakky, svi računi dolaze na vlasnika stana. Nemam podbogom ništa sa svojim imenom. Što im poslat kao proof or residency? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Which ATMs accept the BitPay Card?
Any Visa-compatible ATM supports BitPay Card withdrawals. Written by James Walpole Updated this week You can use your BitPay Prepaid Visa® card at any of the thousands of ATMs worldwide that support Visa®withdrawals. Remember that you'll need to pay the ATM's fees. ($2.00 card fee for withdrawals in the US or $3.00 for international ATM withdrawals) Da li ovo znaci da mozemo ispatiti kes na bilo kojem VISA bankomatu sa 3 USD fee? |
Da.
Pogledaj još da li naplaćuju naknadu za konverziju. |
Citiraj:
https://bitpay.com/card/resources/Fees.pdf Znaci 3 USD za transakciju i 3 % po transakciji + sto ce uzeti banka za koristenje bankomata ili cega vec. Znaci na 100 USD uzimaju 6 USD+ babka dolar dva sigurno ..pa i nije bas sjajno :nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |