![]() |
Nije posudba, ali ovdje se mogu kupiti riseri uz plaćanje u BTC.
https://www.fasttech.com/products/0/...xtension-cable naručivao sam i prije od njih neku elektroniku, i sve je bilo OK, al sad sam skužio da imaju i opciju plaćanja u bitcoinu, i uzeo dva risera... adapter dual psu se riješi spajalicom za papir :) |
Necu moc cekati da dodje iz Hong Konga... jel ima di blize, a da prima BTC?
|
Citiraj:
neznam za blize, eventualno da na fasttechu nadoplatis za brži shipping, npr European Express +$19.05 (7 working days in transit typical) ovo izgleda prihvatljivo... al opet je pitanje kad će stići nevezano za risere, jednom sam morao naručiti nešto iz kine i jedina opcija je bila slanje DHL-om, 60$ samo shipping, stiglo je za 3 dana |
znam da je DHL super brz al onda ide i PDV i spedicija i ima tu jos dosta troskova...
|
poz. ima li neka dobra dusa da posudi ili proda 2 risera na podrucju Osijeka? Hvala unaprijed!!!
|
isto pitanje, trebam 2 komada zagreb, plaćam po dogovoru
|
Imam ja dva, cijena po komadu: gram suhog zlata.
|
ne trebam posudbu nego trebam ovakav crni, na fotki je thermaltake za ~$40 s ebaya, ima negdje takav riser za razumne novce?
|
Meni trebaju 4 komada (usb 3.0 riseri), mogu ih platit ili dam svoje kad mi stignu.
|
Citiraj:
Jako mqlo proizvodajca ih pravi i obicno su od 30$ na dalje zavisno od duzine (15,20,25,30...pa do 50 cm). Pravi ih 3M (njihov 50cm kosta 100$+ shipping), Thermaltake, Silverstone i od nedavno tvrtka Li-Heat iz tajvana ima najkvalitetnije (po testovima/patentima) ali isto od 30$ na dalje. Ja sam platio 2 komada od 50cm 104$+shipping. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas Li-Heat na ebayu a prvo pogeldaj na njihovoj stranici koji model ti treba A, B ili D (lijevi, desni i centralni slot za grafu). http://cryinginthenight68.wixsite.co...t/custom-price imas tu cijene, patente i testove na njihovoj stranici i super su brzi i dobri u komunikaciji. Ja sam moje istestiroa sa TitanX grafom i 0% gubitaka, ponasa se kao da je ustekana u MB :). |
Trebao bih 4 risera. Ima tko za prodaju/posudbu?
Nisam planirao tako rano uzet 4 grafe al eto ponjelo me. :D |
Citiraj:
|
hvala legi shamanix....
|
Citiraj:
|
Zar nitko nema 4 risera za prodaju?
|
imam nešto javi se 091 129 9161
|
Naletio na ovo....
adm mining kitovi U ponudu je ukljucen 3 ili 4x risera pa je za pretpostaviti da ih imaju i odvojeno, mada nisam nasao u ponudi... |
Cijeli set ovako košta cca 14895kn bez risera. Uopče ne loša stvar.
Još da masovno nabave risere i prodaju ih nama po cijeni sa ebaya...:D |
A jel ima preporuka gdje kupiti neke da je dostava iz EU?
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
ima u adm-a uzet i samo risere, koliko vidim na slici verzija 003 su, pronac ih na webshopu medu grafickim karticama kao najjeftiniji proizvod
|
Citiraj:
|
ne znam sad pravila foruma da stavim link, al bas su oglaseni kao zaseban proizvod i daju garanciju na njih 12 mjeseci pa ne znam zasto ne bi proslo
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
riseri
Citiraj:
Bitno da imaju nesto,i trebali bi stalno dobijati,jest da je cijena 50% veca,ali je jeftinije i brze nego iz Uk ili De... Da mi ne stize nekoliko komada,odmah bi uzeo koji... |
Citiraj:
ja uzeo 4, platio, stižu im u petak. |
ako kome trebaju riseri non powered neka se javi na PM
|
I ja čekam kod njih 6 komada, navodno stižu krajem tjedna.
I još mi stižu 14 komada iz Kine. Za Božić. Nadam se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |