![]() |
Mislim da je bilo dosta OT-a pa cu ukratko..
@instinct - ta konfa za te pare je OK @bubba - ako te bas zanima statistika mogu ti poslat na PM ako mi dopusti voditelj servisa jer je to interni materijal. Ali ne odnosi se naravno na 10000 primjeraka da se ne zanosis previse.. |
Citiraj:
|
Bome se ovaj post rashuktal do krajnjih granica. Evo imam ja (već cca. 5 godina) jednu Matsonic ploču temeljenu na Intelovom Solano chipsetu i815. Ploča sve ove godine dela bez greške (nadam se da bude i dalje) i stvarno nemam zamjerke. More biti da sam ja naletel na neku ''sfušanu'' pa zato dela kak spada. Uglavnom htel sam reči da nije svaki šrot baš šrot. Kaj se tiče izbora između ECS i Matsonica, po meni su oba proizvođača tu negde...
|
Za Matice i PC chips nebudem ništa rekao jer ne znam, ali moram priznati da se nerado:D slažem s Bubbom oko ECS-a. Sve ploče koje sam ja imao prilike vidjeti i isprobati od ECS-a su na moje veliko iznenađenje (ispočetka) radile i više nego zadovoljavajuće. Ne oduševljavaju beskorisnim opcijama, nisu namijenjene jebenim brzinama ali ispunjavaju primarnu zadaću kao i bilo koji ABIT ili ASUS. Kada se slaže jeftina konfa te ploče svakako treba uzeti u obzir. Kao i SiS chipset u odnosu na VIA u gore navedenim kombinacijama…
|
moram se sloziti s bubbom oko ploce :D
ali ipak bubba po nekad način na koji pišeš neke postove drugima ide na živce....imali smo već na jednoj temi svađu zbog moje šale na intelov račun....moraš priznati da(bez uvrede) brzo planeš čim nije nešt po tvojem stajalištu...al unatoč tome mogu reći da se nisi pravio prepametan nego samo iznosio svoje mišljenje... :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |