![]() |
Citiraj:
|
Da pohvalim brzu dostavu Malla i DPD-a, narucio gume i jos neke sitnice u utorak s ocekivanom dostavom 29.9, jucer dpd preuzeo paket, danas u jutro dostavio, s prethodnim pozivom da provjeri jesam doma ;)
|
Evo koristim priliku da pohvalim Mall sto nisu nista komplicirali prilikom otkazivanja narudjbe (placanje pouzecem) :D
Narucio neke gume ali sam sutradan nasao iste jeftinije pa sam nazvao i otkazao bez problema. |
Citiraj:
|
Nokian D4 za moja kola su 430kn u Mallu, kontaktirao sam jedinog vulkanizera u selu gdje moji starci zive i kod njega nove zapakirane 400kn s montazom.
Kad dode vrijeme mijenjanja samo odem u posjetu doma i stavim gume koje me cekaju vec montirane na setu celicnih felgi :) |
26. su zaprimili moj paket i jos nema nikakvog odgovora. Radi se o reklamaciji, stigla puknuta tipka na tipkovnici.
Sve mi se cini da san treba zakrpat i vratit nazad i trazit drugu boju ili povrat love, ko sta je vijerovatno netko prije mene napravija :D |
Kupila mikrovalnu kod njih al bez garancije, nakon toga za garanciju urgirala 2 ili 3 puta , poslali mi je nakon cca 3 tjedna..vise me nece vidjet..fala
|
pa jamstvo mora bi unutar kutije...to daje uvoznik
|
heba me pas ak sam ja išta skužio kaj se tu desilo
kupila si bez garancije, kak misliš bez? imaš račun i taj proizvod mora imat garanciju i kaj su ti poslali nakon 3 tjedna? |
Post je napisan kao da ju je usred pisanja stislo na wc :)
|
|
Yaya je davnih dana pomjesala terapiju ali stanje joj se jos nije poboljšalo.
|
Dobijes garanciju ali neispunjenu i nepecatiranu, ali na to ti kazu da je sam racun garancija.
Btw. meni danas stigla nova tastatura i ova izgleda ok. |
Kupio sam dvije stvari, sada mi je status "otvoreno", što to znači?
https://image.prntscr.com/image/ffn0...cU2wSShiA.jpeg Doista im treba skoro tjedan dana za dostavu? |
kako dođeš do statusa narudzbe?
ja sam na mail dobio samo predračun... nisam radio account na stranici, samo sam dodao stvari u košaricu, naručio i platio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato i jesu jeftini. Uzimaju sa EU skladišta, gdje im je jeftinije |
Evo me opet, ovaj put sam bia skoncentriran na tipke tako da sam se bio fokusirao samo na to dok naravno malo koristeci tipkovnicu malo sam je i promatrao i eto belaja. Ja kao da sam in se zamirija nesto.
Vjerovatno je nekome ispala iz ruke, pretpostavljam kad su gravirali tipke. https://photos.app.goo.gl/c6Nh5tyybjomO6T82 |
To mi ovde zovemo: Pegula :D
Ali poslali su novu tipkovnicu bez problema? @Ag008 Za svaki artikl ti pise vrijeme dostave, i to tako uvik i je, imaš neke artikle kojima je prekosutra a nekima za tj. dana |
Uzeo sam ReCyko baterije, njima treba kao tjedan dana i Emos mjerač potrošnje "kojeg imaju na stanju"+ (valjda ima prikaz tipa 5V/1.5A)
https://www.youtube.com/watch?v=Wz1N9C0_iy8 |
Ja jucer platio gume za auto, danas dobio sms da su krenile na dostavu
|
Citiraj:
Je poslali su novu bez ikakvih dodatnih pitanja i komplikacija sta moran priznat svaka in cast na tome jer mogli su se pravit blesavi i pametovat. Iako ime je trebalo 6 dana da uvaze reklamaciju. Tako po tome pitanju proslo sve ok samo eto nova pegula. |
Citiraj:
|
Stigle gume conti ts860, placene u utorak popodne
👍 |
Citiraj:
|
Citiraj:
yaya, javi se na pvt da ti opet promjenimo terapiju |
Citiraj:
|
2517 (6m ako se nevaram)
|
Ovaj mall.hr je užasno spor. Prije dobijem ako naručim iz Kine nego od njih. Abrakadabra je brža od njih što nešto govori o sporosti.
Naručeno 4.10., prošlo već tjedan dana, pisalo je da je predviđen datum slanja 9.10.-> još nije poslano. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |