PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Koji mobitel imate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2831)

dpajur 09.11.2002. 02:22

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
ma s35 je lijep ali mobitel je za drek...imam ga vec 4 mjeseca...uzas...

prvo tipke su katastrofa...stisnes 4 puta nekad primi 3 a nekad 5...meniji su ocaj...baterija od 700mah traje mi jedva dva dana a nije bas da koristim nes ludo jako mob...organizer wannabe da ne komentiram ..netko me nazove s neupisanog broja pa ga ja upisem u mob a u received calls i dalje pise broj a ne ime...

da ne priocam o tome da ako netko ima doma i na mobitelu isti broj da ako me zove s oba broja pise mi jedno od imena..tipa uvijek xy doma a ne xy 091 ak zove s moba..

imao sam alcatel one touch easy pa view pa 701....701 je zakon mob samo kaj je lomljiv do jaja...meni je 3 puta pao i neradi...

svi ishvalili s35 je zakon ovo ono...drek...da imam para kupio bih odmah drugi...bilo koji drugi...

e kume, vidim imamo isti dojam s35. jedino sto kod mene baterija radi savrseno, to me najvise odusevilo. zaboravim kad sam ga zadnji put napunio, traje po tjedan dana.

tipke su koma, a na demo modelu mi se cinilo da ce bit super, jer osjetis kad si stisno tipku.. no to mobitelu nis ne znaci, ko sto velis, stisnes 4 puta (i znas da si stisno 4 puta) a koji put primi 3, koji put 5.

meniji su ko windowsi, imam internet na sto mjesta, nisu bas nekak organizirani.. user friendly ko prosjecni svabo.

jedino bi ti reko da si bateriju pogledas, jer tu nest ne stima. moj je skoro dve godine star i baterija jos drzi savrseno. opo je sto puta, i dalje radi. zilav nema sta :)

RAK 09.11.2002. 03:21

Citiraj:

Originally posted by dpajur
tipke su koma, a na demo modelu mi se cinilo da ce bit super, jer osjetis kad si stisno tipku.. no to mobitelu nis ne znaci, ko sto velis, stisnes 4 puta (i znas da si stisno 4 puta) a koji put primi 3, koji put 5.

To se može svagdje doznati prije nego kupiš dotični aparat. Nokia je tu gotovo savršena. Kada se pomiriš sa tipkama, stvar je idealna.

msvrtan 09.11.2002. 04:38

Citiraj:

Originally posted by dpajur
e kume, vidim imamo isti dojam s35. jedino sto kod mene baterija radi savrseno, to me najvise odusevilo. zaboravim kad sam ga zadnji put napunio, traje po tjedan dana.

meniji su ko windowsi, imam internet na sto mjesta, nisu bas nekak organizirani.. user friendly ko prosjecni svabo.

jedino bi ti reko da si bateriju pogledas, jer tu nest ne stima. moj je skoro dve godine star i baterija jos drzi savrseno. opo je sto puta, i dalje radi. zilav nema sta :)

ma to sa baterijom sam mozda i skontao...svi koji imaju starije s35-ice nemaju te probleme...ja sam dodatno kupio 1000mAh jer sam poludio kad je 10 ujutro ja na poslu/faksu/gradu i cujes pip pip ..ode baterija...

ova nova traje oko 3 do max 4 dana...

nakon sto su mi svi rekli da sa s35 nemrem pogrijesiti ..to je zakon mob i sl. sam cuo od onih koji imaju novije simense (svih vrsta) da im je baterija za qrac..ukljucujuci i tipa koji recenzira mobitele...ima s45 ili tak nesto i ima iste probleme...

aurellie 09.11.2002. 13:14

siemens m35,ali zapravo je od sestre :o

Beren 09.11.2002. 13:32

Ja sam danas postao VIP xcite user na onoj akciji di se Ericsson T65 kupuje za 38 lipa. :)

Nije mi nekaj mob, al je novi i ima sve kaj mi treba, osim toga baterija mu sigurno traje duze od baterije moje spodrapanne Nokie 6210, a i software je brzi.

Elven 09.11.2002. 13:45

Citiraj:

Originally posted by Beren
Ja sam danas postao VIP xcite user na onoj akciji di se Ericsson T65 kupuje za 38 lipa. :)

Nije mi nekaj mob, al je novi i ima sve kaj mi treba, osim toga baterija mu sigurno traje duze od baterije moje spodrapanne Nokie 6210, a i software je brzi.

kaj se moze postat excite korisnik i dobit taj mob? mislio sam da moras uzet smart pretplatu, ma nije ni bitno. Ja sam svog uzeo na onoj prsloj akciji, za 91 lipu (S35) i moja baterija isto nije bas za pohvalu, 2-3 dana i to je to. (ZGO :D )

Beren 09.11.2002. 14:03

xcite spada pod VIP smart :)

msvrtan 09.11.2002. 16:14

Citiraj:

da sve to ok ali erikson ima ocaj softver...cesto se brejka i softver je spor...ak je tebi brzi softver na ovome onda ne zelim znati kakav je na toj nokiji...

msvrtan 09.11.2002. 16:17

Citiraj:

Originally posted by elven
kaj se moze postat excite korisnik i dobit taj mob? mislio sam da moras uzet smart pretplatu, ma nije ni bitno. Ja sam svog uzeo na onoj prsloj akciji, za 91 lipu (S35) i moja baterija isto nije bas za pohvalu, 2-3 dana i to je to. (ZGO :D )

NAPOMENA: u vipus su gadno zajebali te serije mobova..namjesten ti je austrijski wap...i samo stisni gumb internet i ode 4 kune + pdv...ja sam prije tjedan dana imao neugodan razgovor s odjelom za zalbe...ne bih zeni htio biti u kozi...15 minuta sam svaki njen argument pokopao...a bilo ih je 10-tak...daj pogledajte to pa javite oni koji imaju s35 za 0,91kn...

aurellie 09.11.2002. 16:27

Citiraj:

da sve to ok ali erikson ima ocaj softver...cesto se brejka i softver je spor...ak je tebi brzi softver na ovome onda ne zelim znati kakav je na toj nokiji...
Sve nokije od a do ž imaju OČAJNO SPOR softwer...

Beren 09.11.2002. 16:32

Citiraj:

Originally posted by aurellie

Opet ti brijes, vjerojatno napumpavas postove za nagradnu igru pa ti se moze progledat kroz prste.

Nokia 3310 ima poprilicno brz software, a ni 7110 nije bas spor. Znas kaj je spor software?? Ericsson t28 i t20.

Beren 09.11.2002. 16:34

Citiraj:

Ma na ovom mom je ok, nije ultra speed, ali cisto prihvatljivo.

aurellie 09.11.2002. 16:42

Citiraj:

Opet ti brijes, vjerojatno napumpavas postove za nagradnu igru pa ti se moze progledat kroz prste.

Nokia 3310 ima poprilicno brz software, a ni 7110 nije bas spor. Znas kaj je spor software?? Ericsson t28 i t20.

Ne nabijam postove.Ja sam na ovim forumima od njegovih početaka,bio sam 11 registrirani član - otad sam promijenio ime 4 puta i skupio više od 500 postova.

Tad je forum zamro i ja na njega nisam dolazio više mjeseci.
Jučer sam navratio i vidio da je na forumu prilično živahno - ionako je IMF u kurcu pa ovdje provodim vrijeme.

Da se passworda mogu dokopat aktivirao bi neki od starih accounta i već bio u bubnju.

Vratimo se na temu.
Jesi li ikad radio na nekom Triumu?Ono prosječan mobitel,loše izgleda...ali softwer savršen.Animacije,brzina,screensejveri,vrhunska grafika.
Kad to isprobaš tek onda vidiš koliko su nokije i eriksoni i simensi spori.

RAK 09.11.2002. 17:11

Citiraj:

Ne nabijam postove.Ja sam na ovim forumima od njegovih početaka,bio sam 11 registrirani član - otad sam promijenio ime 4 puta i skupio više od 500 postova.

Pa do se da srediti. Zar ne?

sNNooPY 09.11.2002. 19:02

Citiraj:

hahaa, bullshit dude! Nokia ima dobar software. Koristim 7110 i jako sam zadovoljan brzinom. Ali opet, to moze varirat od verzije firmwarea (imam v4.88)

msvrtan 09.11.2002. 21:46

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
hahaa, bullshit dude! Nokia ima dobar software. Koristim 7110 i jako sam zadovoljan brzinom. Ali opet, to moze varirat od verzije firmwarea (imam v4.88)
gle da mobitel od 3k+ kuna ima spor softver bih tukao idiota koji da napravise,meni prodase i sl....

nisam ziher da li je i ovaj u tom rangu...pa bez pljuvanja po meni...

moje osobno misljenje je da nebih kupio nokiju nikako...ne vrijede tih para...jedini koji vrijedi para je 3310 ali ga svi imaju i zato ga nepodnosim...svaki dan ga vidim bar 20 puta...cesce nego vlastitog s35 u svojim rukama

sad jedno nevezano pitanje...jel netko zna zasto ona motorola sa okretanjem poklopca (ne znam model) kosta 5k+ kuna..to vrijedi toliko?kaj ima gore kvragu..gledao sam malo po netu nema nis psecijalno ..razumio bi da ima one blesave slike ili mp3-e (isto totalno nepotrebno) ali nema...

sNNooPY 09.11.2002. 22:39

Citiraj:

sad jedno nevezano pitanje...jel netko zna zasto ona motorola sa okretanjem poklopca (ne znam model) kosta 5k+ kuna..to vrijedi toliko?kaj ima gore kvragu..gledao sam malo po netu nema nis psecijalno ..razumio bi da ima one blesave slike ili mp3-e (isto totalno nepotrebno) ali nema...
a jebiga, to ti je ime. Nikad nisam kuzio tu jebenu Motorolu. Oni su kao oduvijek "klasa" mobitela a zapravo su zivo govno. Sjecam se onog Startaca (u ono vrijeme najlaksi i najmanji na svijetu), a sav sjeban. I menu i opcije i sve. Isto stanje i sa sadasnjim. A onaj cuveni 191 sto ga svi hvale je isto tako=NISTARIJA. A i taj "rotirajuci"...bah. Neam drugi comment za to.
:beer:

Stormeye 09.11.2002. 23:42

Mm da Trium Mars , imao sam dva komada.
Fantastičan fon,u ono vrijeme imao je sve što pola mobitela tada nije ni vidjelo.
Šteta što je izrada bila ravna nuli,čista plastika,ali jebi ga ne možeš i ovce i novce:beer:

Beren 10.11.2002. 02:35

Citiraj:

Tad je forum zamro i ja na njega nisam dolazio više mjeseci.
Jučer sam navratio i vidio da je na forumu prilično živahno - ionako je IMF u kurcu pa ovdje provodim vrijeme.

Da se passworda mogu dokopat aktivirao bi neki od starih accounta i već bio u bubnju.

Vratimo se na temu.
Jesi li ikad radio na nekom Triumu?Ono prosječan mobitel,loše izgleda...ali softwer savršen.Animacije,brzina,screensejveri,vrhunska grafika.
Kad to isprobaš tek onda vidiš koliko su nokije i eriksoni i simensi spori.

Nisam ni Triumu, ali sam probao sony. Oni imaju vrlo brz sofware. Al to su krajnosti...

RAK 10.11.2002. 06:14

Citiraj:

moje osobno misljenje je da nebih kupio nokiju nikako...ne vrijede tih para...jedini koji vrijedi para je 3310 ali ga svi imaju i zato ga nepodnosim...svaki dan ga vidim bar 20 puta...cesce nego vlastitog s35 u svojim rukama

Probao sam Panasonic GD92. To je nešto lijepo. Onako za ovisnike POP3 i SMTP, nije skup, mali, lagani i sl.

Motorola sa okretanjem poklopca je teška šminka. Tipke su tako male da će ti trebati olovka sa PDA i k tome su još nekvalitetne. Motorola dobro kotira na američkom tržištu i to po prirodi stvari dovodi do velike cijene. One fore sa nepovezivanjem poruka sa imenikom je njima beznačajna jer i tako ne znaju slati poruke.

sNNooPY 10.11.2002. 11:47

Citiraj:

One fore sa nepovezivanjem poruka sa imenikom je njima beznačajna jer i tako ne znaju slati poruke.
ali je opet to neprakticno i totalno glupo. :fuming:

msvrtan 10.11.2002. 23:08

Citiraj:

Originally posted by RAK
Probao sam Panasonic GD92. To je nešto lijepo. Onako za ovisnike POP3 i SMTP, nije skup, mali, lagani i sl.

Motorola sa okretanjem poklopca je teška šminka. Tipke su tako male da će ti trebati olovka sa PDA i k tome su još nekvalitetne. Motorola dobro kotira na američkom tržištu i to po prirodi stvari dovodi do velike cijene. One fore sa nepovezivanjem poruka sa imenikom je njima beznačajna jer i tako ne znaju slati poruke.

ne to je greska u softveru...treba fleshati mob i onda to radi...samo me fascinira kaj se to jos uvijek pojavljuje na novim motorolama a oni su sami prije godinu dana rekli da je to bug...

RAK 10.11.2002. 23:27

Citiraj:

ne to je greska u softveru...treba fleshati mob i onda to radi...samo me fascinira kaj se to jos uvijek pojavljuje na novim motorolama a oni su sami prije godinu dana rekli da je to bug...
Krivo ste me razumjeli. Ne znam da to ima ta motorola. Nju sam držao u ruci nekoliko sekundi u doba kada još nije izašla na naše tržište. Govorim o motorolama općenito. Jednostavno su prilagođene za priglupe amere koji se ne žele koristiti SMS-om jer im je poziv jeftin.

Kada bi me netko danas pitao koji je aparat dobar, nisam siguran da bi mu mogao odgovoriti nešto objektivno. Svi imaju svoje mane. Alcatel i Trium su mana u kompletu. Osobno su mi i ružni.

msvrtan 11.11.2002. 02:37

Citiraj:

Originally posted by RAK
Krivo ste me razumjeli. Ne znam da to ima ta motorola. Nju sam držao u ruci nekoliko sekundi u doba kada još nije izašla na naše tržište. Govorim o motorolama općenito. Jednostavno su prilagođene za priglupe amere koji se ne žele koristiti SMS-om jer im je poziv jeftin.

Kada bi me netko danas pitao koji je aparat dobar, nisam siguran da bi mu mogao odgovoriti nešto objektivno. Svi imaju svoje mane. Alcatel i Trium su mana u kompletu. Osobno su mi i ružni.

sto se tice alcatela pogledaj 701 model...

a inace ovo sa SMS-om u Americi je glupost kakvu nisam jos cuo..naime u americi mozda 10 % mobitela je GSM. oni uglavnom imaju neke svoje mreze...tako da to bas i ne stoji..

nisam ja rekao da ona kruzna ima tu gresku nego timeport i talkabout...za timeport sam ziher a frendovi su mi rekli da i njihovi talkabouti imaju isti problem

za preklopne neznam (stratac i v.xx )

schofter 11.11.2002. 21:18

SL45i

aurellie 11.11.2002. 22:50

Citiraj:

Originally posted by RAK
Alcatel i Trium su mana u kompletu. Osobno su mi i ružni.
Slažem se da su ružni,ali da su "mana u kompletu" neide.

Pogledaj model trium eclipse.Jeftina plastika,gumene tipke i loš joystick.
Fuj.
A sad pogledaj ispod haube:
Ekran pozamašne veličine,256 boja,rezolucija 70% veća od T68i.Nema latencije u izbornicima,ako ćeš pogledat sliku ili nešto,i onda se vratit u izbornik sve se ispisuje u 10 sekunde,što kod večine nokija moraš čekat ponekad i do dvije sekunde.Vrhunski prijem i savršeno čist zvuk.
Da skratim,mobitel je ispod haube čisto remek djelo.Što bi triumu da ga upropasti takav potencijal...to nikad nećemo saznat.

Stormeye 11.11.2002. 22:56

Te priče o Motorolama su load of buullshit
Priznajem V70 je enormno skup telefon a praktički je grozan(koristio sam ga 15 min) i nedao bog ikad više.Izbornik je gori nego kod T2288.
Ali ne dam da pljujete po T 191 koja je i više nego odličan telefon,ne znam jesam li priije spomenuo ali meni kao da nije radila motorola,nema veze s prijašnjima.Ja sam veoma zadovoljan.
Da baterija traje malo dulje bio bih prezadovoljan.
BTW pogledajte što nokia priprema za proljeće 2003( možda zatrebate nešto za smirenje):D
www.nokia.com/newreleases

Jelc 11.11.2002. 23:18

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by Stormeye
Te priče o Motorolama su load of buullshit
Priznajem V70 je enormno skup telefon a praktički je grozan(koristio sam ga 15 min) i nedao bog ikad više.Izbornik je gori nego kod T2288.
Ali ne dam da pljujete po T 191 koja je i više nego odličan telefon,ne znam jesam li priije spomenuo ali meni kao da nije radila motorola,nema veze s prijašnjima.Ja sam veoma zadovoljan.
Da baterija traje malo dulje bio bih prezadovoljan.
BTW pogledajte što nokia priprema za proljeće 2003( možda zatrebate nešto za smirenje):D
www.nokia.com/newreleases

:D :D :D

z3D 11.11.2002. 23:20

ovaj gore specificni model ce se zvati Lady's little helper :D :D :D

Jelc 11.11.2002. 23:25

Citiraj:

Originally posted by z3D
ovaj gore specificni model ce se zvati Lady's little helper :D :D :D
ALL-IN-WONDER:D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26.