![]() |
Napokon! Odlična epizoda i predah od svih gluposti koje sam gledao do sada! Oooosim onog čuda sa celebrity-ma, ono ne kužim šta je tj malo sam oči sklopio pa nisam pokopčao ali ne djeluje mi previše kul :D
|
Citiraj:
Odusevljen sam , pogotovo nakon onoga sto su ovi skuhali za 23 sezonu TG-a , ono je boljelo za sva osjetila... Ovdje mala zamjerka na tri zaginula gosta , to im nije trebalo uopce no sve u svemu to je ono na sta sam navikao i zelim gledat ... meni odlicno ! |
Za prvu epizodu super, produkcija vrhunska. Kolko sam skužio bit će cca 12 epizoda po sezoni iduće 3 godine...
Nemogu se ovi junci iz TG-a mjeriti s ovim, oni to glume dok ova trojica to žive. sent from my G2 |
tak sam se napalio da sam stavio skidat The Ultimate Top Gear Pack 1989-2015 (720p/1080p) pa da se pregleda sve pomalo :D
|
Meni je ovo vrh. Nastavilo gdje se sa Top Gearom stalo. Produkcija odlična, ne znam zašto sam opće sumnjao - isti majstori koji su napravili ono remek djelo od Narcosa 😅
Edit: Zabrijao ovo za Narcose :D Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
Citiraj:
Ja imam samo ovaj top gear od 2002 mislim ...tj od zvanicno prve sezone di je jos Jason Dawe bio umjesto sporog... |
predobri su, uživao sam totalno :)
|
Uvodna pjesma ne može biti više prigodna. Svaka riječ se poklapa. Izabrali su predobro.
|
|
Ovo sa celebrity-ma isto sam blejo malo sta sad to... no teorija cipela/djonova je zato bila vrh, nemos takve pile vozit ako nemas pravi djon :D
|
Celebovi na stazi su bili daleko najmrzi segment u starom tg-u, mislim da ni trojcu nije bio drag pa su ga izbacili
|
Nisu oni odlučivali od tome. I da su htjeli nastaviti s istim ili sličnim formatom, imali bi problema s BBC-em.
Negdje sam našao nekakvu listu stvari koje im je BBC zabranio da koriste i tu stvarno ima brdo perverzija i sitničarenja. Tipa ovo... https://www.thesun.co.uk/tvandshowbi...he-grand-tour/ http://www.telegraph.co.uk/news/2016...or-describe-n/ Vremena auta na stazi ne smiju biti pisana rukom...vijesti se ne smiju najaviti kao "the news" i slične gluposti. Komedija... |
ovog evansa samo kad vidim na slici proljev me zatekne.
|
Citiraj:
|
gledali dvojku? ja još čekam da ''stigne'' :D
|
Citiraj:
|
I, kako vam se čini?
Ima par dobrih fora, ali... |
Wheelz n smoke :D Kakav divlji zapad.
Men čist ok. |
Citiraj:
Sent from my LG-D802 |
Vidim da je i na imdb malo manja ocjena nego inače za novu epizodu...
|
|
druga epizoda tak tak, military dio too much, ostalo može proć
|
Meni je vojni dio bija dobar jedino malo repetitivan, ali pošto je Groundhog Day shema onda je i ok. Umisto onog kratkog dijela sa imbecilnim "sportom" paljenja guma, tribali su napraviti malo duži dio vezano za neki grad u SA i skratiti malo vojni dio.
|
Meni je ep opet bila ekstra, umira sam od smija i nagleda se auta,
|
Možeš li malo pojasniti ovaj dio u spojleru (zadnja 2 reda) ili dati neki link? Ne kužim zašto to rade i dokle to misle izvoditi :D.
Ja "nabavio" jučer neku verziju, al bila je shit, pa mi puko film i uzeo na švapskom amazonu prime video (8€ mjesečno). Nema bolje neko TGT s njemačkim simultanim prijevodom :D (naravno, ima engleski titl i samo engleski jezik). Imaju super deal za cijelu godinu, ali koji će mi vrag kad TGT ide samo 3-4 mjeseca, ili? Taman otkažem Netflix za to vrijeme. |
Evo gori je i 1v@n stavio
http://www.telegraph.co.uk/news/2016...s-opera-mobile |
Druga epizoda po meni je malo slabija od prve, ali i dalje dobra. Sviđa mi se kaj su epizode uzbudljivije nego inače
|
Ma meni je to sve OK, nijanse od starog Top Geara :).
Definitivno najlošiji segment je novi "Stig". Da nisu mogli neku facu iz WRC-a ili Formule 1 dovući, ovaj ubija krugove glupim komentarima... |
Citiraj:
|
taj amer fakat ide na žifce.. dosadan.. stig je bio stiha i ganjal se.. TOČKA.
druga serija.. mlohava čuna. dosadni z ratom.. prva je bila ok.. ajd da vidimo nastavak.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |