![]() |
Moram nezvat tipa jednog, a za to moram opet nazvat frendicu, a ona je malo ''zauzeta'' sa vinogradom iz 2 predmeta... ;) tak da čim nabavim idemo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ekipa Zg ! :)
Where and when :) Ja oču fragat nekog :D Sad ste me nabrijali :D Kaj ak dođem nekom full blizu i stinem shift ko u COD2? Se računa ko pogodak ili mora bit lopticom? :) |
Bio sam više puta na paintball-u,fenomenalno...imam frenda u PB klubu,pa ako hoćete mogu se raspitati...gdje,kako,šta?
|
e djeco, jeste zabrijali, paintball ima u novom vinodolskom, nije tako daleko za otic iz rijeke, a zakon je teren, osobno nisam bio ali sam ga vidio, super je , mislio sam da ima i neki oko Jurdana ali neznam za to.
|
Citiraj:
|
Ja nikad nisam bio no trebao sam ić sa školom prošle godine i kao :rambo: curama je to bilo glupo i onda je razrednik odustao :fuming:
|
Citiraj:
|
Ajd budemo se dogovorili pa čemo vidjeti ko je ultimativni gamer!
Nego jel ima nesto tipa MG 42 ili bazooka!:D |
Citiraj:
P.S. Sad tek vidim koji si ti sadist.:D |
Citiraj:
Nego ako niste znali ima i bomba :) samo je bila skupa. |
Ja sam vise za Airsoft, možda uleti kakva puškica ak se dođe do para www.airsoft-hrvatska.com .
Ono sta mi se sviđa je realnost, dakle replike oružja su kao prave u omjeru 1:1 (veličina, neki puta i težina), jedina razlika je u materijalima, neki djelovi su od ABS-a dok su na pravim puškama metalni, naravno sve se to može dodatno kupiti. Jedina zamjerka je cijena ali tko voli nek izvoli, za 3500 kuna dobis dobru pusku i nađeš opremu, možda kakav pištolj za Close combat i ili optiku za pušku. U paintballu puska izgleda kao neki svemirski alat za varenje :beer: , meni se osobno ne sviđa, isto ostaju boje na odeći tako da si poslije malo jače rokade sav zmazan, isto tako moraš imati i tisuće štitnika na sebi. Btw, ne zaboravite pogledati link :D kvragu i čćžđš, naucio sam se pisati bez njih pa tu i tamo uleti :beer: |
Čovječe, 3500kn:eek: :eek:
|
stari moj odlicno, sad mi kupio jedan MP5 airsoft i izgadjao brata, za 220 eurica super stvar se moze nabavit ! WOW to je jebeno !
|
brata? kewl....bratska ljubav... :D
|
Za 3500 kuna se čovjek može lijepo i dosta dugo zabavljati. Ja sam planirao ovo ljeto kupiti ali 'jebga bio bi jedini u gradu :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije bude morao na pripreme u vojarnu! |
Citiraj:
|
jebo skup je to sport....ono najjeftinija puskica 220€,malo previse...
|
A cuj, racunaj koliko ce te to trajati, i koliko ces se zabaviti.
Tko voli nek izvoli :beer: |
a istina,da imam ekipicu od 6-7 ljudi koju bi uzeli uzo bi ija da se mozemo prat svaki dan,a ovak ja uzmem i molim boga i neznam koga i moram placat put da odem nekud...a ne radi se nigdje!
|
paintball. rijeka. lokacija. tko zna nesto vishe? hocu na paintball. :gringo:
|
pozdrav ljudi,ova tema je pala u zaborav,al ajmo ju dici, prije tjedan dana ja sam se prvi put susreo s paintballom,igrao sam na turniru i moja ekipa osvojila 3 mjesto!!nakon toga sam se kontaktirao i par puta nasao s covjekom koji je vlasnik jednog paintball kluba i on mi je nabavio opremu koju sam naravno platio ali jeftinije nego u shopu! i poceo sam se profesionalno baviti time,tj prvi profi turnir je 31.8 lokacija nepoznata =) javljam vam rezultate,sam cu vam reci da je paintball nesto najbolje sto sam ja upoznao...
|
zainteresiran :D:D ako zaboravim na temu samo me pmajte i dolazim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Probajte ovdje pogledat
http://www.painthr.com http://www.pogo-dak.hr Inače, Riječani razvaljuju u hrvatskom paintballu...zajedno sa Karlovčanima ;) http://www.paintball-kvarner.hr/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |