![]() |
Citiraj:
Inače,kako čitam mogao bi Pogba završiti u Realu.Najizglednije ,trenutno. Samo da sve riješe sada pa da krenu kompletni ,a ne razvlačenje kao s Baleom i Modričem do zadnjeg dana. |
Citiraj:
|
Ne znam dali je CFC kupio ikog osim N'Golo Kanté. :D Doduše ne treba im nitko, samo ih treba posložiti. :D Nadam se da će sezona biti bolja od priprema. :D
|
Hamm, čini mi se da su doveli nekog iz Marseillea za nešto veći iznos.
|
Ako sam ga dobro shvatio, misli dovesti još jednog braniča i napadača.
http://espn.go.com/video/clip?id=intl:2918418 Koga, kada, za koliko i od kuda ... to valjda još niti on sam ne zna :D |
0-2 Hajduk :) Bravo,momci.
Lokomotiva i Rijeka zasad igraju 0-0. edit: 0-3 Majstora s mora! |
Rumunji gube na veliko. Smijesi nam se dodatni klub u kvalifikacijama za LP u sezoni 17/18. Osim ako ne promjene sustav kako su nesto poceli najavljivati :D
|
Danas nekoliko zanimljivijih prijateljskih tekmi:
19:00h Barcelona-Celtic 21:00h Chelsea-Real Madrid. |
"Wenger, only Mahrez, only Mahrez, oke? Please!" :D :D
EDIT: Meanwhile, in New York ... I will make him an offer he can't refuse :D
|
Ajmo hajduk sada :) prvo poluvrijeme gotovo oni 0:0. Ode mi 300kn ako oni ne dobiju :(
Eto u 90 min hajduk dao gol |
Upravo pogledao Lokomotivu. Lijepi golovi, prava utakmica.
Svaka čast dečkima... :goood: Zasad sva 4 kluba u play-off rundi. Bit će bodova za rejting. :) |
Steta sto Rijeka sad primi gol...
P.S. Logiku HRT-a da prenosi Hajduk koji je vec prosao ne mogu nikako shvatiti. A rijeku ne prenose? |
Mileni, prijenosi utakmica su:
Lokomotiva HNtv Hajduk HRT2 Rijeka Arenasport3. Nadamo se da će Rijeka zabiti drugom poluvremenu. edit: Rijeka iz penala, Bezjak za 2-1 |
Nemam maxtv. Gledao sam lokomotivu drugo pol. preko streama, jednako tako gledam i rijeku. Ponovit cu opet, smijurija od televizije je taj hrt.
|
Ajde za Rijeku i Hajduk ali Lokomotiva, tko to gleda?
|
nije problem tko to gleda već mogućnost da su u situaciji da to itko gleda
|
Europske utakmice su u pitanju. Sam, doma, dosadno. Ubij me :D
|
Liverpool pregazio Barcu XD http://www.index.hr/sport/clanak/vid...nu/911067.aspx
|
Ko da to nekaj znači lol
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Ako netko razbija, onda je to Psg u zadnjih par
utakmica, uključujući i danas Lyon. |
Baš gledam tablicu francuske lige od prošle sezone, PSG 1. mjesto, Lyon 2. mjesto uz samo 31 bod zaostatka.
Unai Emery je shvatio da su ove prijateljske jače od onih u fr. ligi pa hoće taj ICC trofej, jer ionako ima vremena odmarati igrače tijekom cijele sezone u prvenstvu :D |
Razvaljuju oni i onda ih jedan City izbaci iz LP.
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije da se barca nije trudila samo je bila loša. :) Minvajl http://www.germanijak.hr/vijesti/kak...-ulozili/22531 Vidim za dvije godina članak "kakav loš posao CFCa, prodali su ga za 9,5 miljuna eura, a sada košta 35 milijuna eura". :D Tako to inače ide s CFC. :D |
West Ham - Juventus 1-2 na poluvremenu.
Koga zanima BT Sport 2 ace: b293a09bb7f4a33124380c1305b4b71feee5a7379 |
Konacno zavrsena trakavica s Pogbom, fala isusu da nije do 31.8. trajalo jer je svima zlo vise
|
CFC - Werder 4:2
Previše golova primaju. :( Ali dobro je da se Hazard opet u formi. :) |
I koji je iznos transfera Pogbe?
|
|
Nije mi bas jasno kako Pogba misli dobiti Ballon d'Or u klubu koji se ne moze ni plasirati u Ligu prvaka. OK, sad su s Pogbom puno jaci, mozda ipak uhvate 4. mjesto koje vodi u LP.
|
UEFA superkup za pola sata, Kovačić u početnoj postavi ... sada mu je biti ili ne biti :D
Potpuno nova Sevilla sa hrpom izmjena (uključujući i trenera), protiv Reala bez Balea, Benzeme, Ronalda, Kroosa, Modrića, Pepea, Navasa, Jamesa ... Well this should be interesting ! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |